Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Májsztró #16559 üzenetére

    Na, az szép. :W Szellem a gépben? Lehet, hogy mégsem teljesen stabil az a tuning. LinX-et rányomtad 20-30 körre, vagy csak azért "stabil", mert eddig nem találkoztál hibával.
    A jelek szerint a CPU és a VGA-tuning akad össze valamiért, ennek a forrását kellene meglelni. Esetleg PCI-E feszültség emelés, v. hasonló?

    KAMELOT: Ha a W7 XP lenne, egy csomó régebbi programom futna rajta. :(((

    csdm: Fogyasztás végett mindenképpen jobb az 5770, még tuningolva is. Az ASUS és az MSI is garanciát vállal a feszültség-emeléses tuningra (ASUS szerint +50% teljesítmény érhető el vele, ami alap feszen csak kb. 17%). Ált. mindegyik kártyájuk tudja, hűtésekben jelentkeznek különbségek. Az MSI Hawk nagyon jó árban van (lényegében a több 5770 ára +2-3k) egy dupla ventis, halk és hatékony hűtéssel, többX annyi fázissal, mint egy alap ATI kártya (van amúgy alap kártya is ezzel a hűtéssel). Érdemes lenne a honlapjaikon körülnézned.
    Nem tudom, miért lehetne egy Phenom-ot szeretni. :N :DDD

    Dj Dekko!: Már írtam, hogy nálam a hangbeállításoknál csinált ilyet. Egyébként lehet, hogy valami kiegészítőt nem telepítettél fel (PhysX, VC++, stb.), akkor is kidobhat. 10.4 meghajtó biztosan nem akadály.
    Már írtam, hogy nincs FPS táp, bármennyire szeretnének is egyesek lövöldözni. :DDD

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák