- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
Hy! HD 4850 512MB DDR3 SAPPHIRE karit vennék 26.000- ért jó ár érte? És ami a legfontosabb jó a teljesítménye is? \ Cod5-6 Esetleg Gta IV alap felbontáson\ Amd 250 x2 proci+m3a770de lap+2gb ram. Mennének a játékok??? Thx!
-
nemethati
senior tag
Üdv Uraim/Hölgyeim!
VGA upgrade előtt állok, ahogy nézegettem a 4870X2 a ~40-50k körül nekem best-buy-nak tűnik. Viszont akkor procit is vennék hozzá. A kérdés: E8600 vs Q8400? Melyik hajtaná ki maximálisan
Az 550W-os CM tápom elbírná őket vajon? Előre is thx a segítséget.
Még mielőtt megszólnátok: tudok guglizni, csupán a Ti (tulajok) véleményére/tapasztalatára vagyok kíváncsi -
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok. Szerintetek lehetséges hogy azért akad a mozillámon az összes magas felbontású videó, videó klip mert a kártyán lentebb van állítva az órajel.
Van codec, avagy flash hiba lenne?!
10-15 másodpercenként mindig megakad egyszer, ütemesen, rendszeresen.
300/500 1.083V HD4870#16904) nemethati. Felbontás függő... 1280x1024 be egyikse... Oda már tuning kell.
Tápegység meg maximálisan ki lesz használva az tudom, mert nekem a CF felvett néha 580W.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz nemethati #16904 üzenetére
4870X2 annyira nem jó vétel szerintem, sok a gond vele (hűtés leginkább). Esetleg 4850X2/2GB, az nekem is megy 700/2100on és henkelhető a hűtés könnyen saját ventivel, mellé meg 200W körül-alatt fogyaszt csak.
Proci..attól függ mire használod. Egy Q8400 korrekt darab, kis szerencsével 8x450en simán hajthatod, attól egy 4.5ön hajtott E8x00 se sokkal gyorsabb, ha nincs is 4 mag igény. Én Q8300at hajtok, nem cserélném E8x00re semmi pénzért..
A tápigényről annyit, hogy korrekt táp kell, nem csillió wattos gagyi. A 400as Enermax Libertym épp langyosodik csak..2x20A@12V odaver. Az 550es CMed elvileg kombinált 12Von 30At tud, szerintem elég lenne az enyémhez hasonló (Q8x00 OC, 4850X2 OC) setuphoz.
Ha egyéni véleményt kérdezel X2t illetően: jobb egy újabb 5850 pl., hiába nagyobb a nyers erő, ha nem megy a CF egy adott játékban, az szívás. Ettől függetlenül jó alternatíva, legalábbis én a ~40ks 4850X2/2GBot jó vételnek tartom. Az különösen tetszik, hogy Vantageban leveri a GTX28xeket is Persze ez nem játék, ahogy a DM06 sem, de azért néha jó ránézni a 20+k összpontszámra ;p
-
vmatyko
tag
sziasztok!
vennék egy GV-R485OC-1GH karit.
Kérdés hogy az E6550 ki tudja hajtani? -
RootRulez
félisten
válasz vmatyko #16911 üzenetére
Nem ártana, minimum még 1-2 GB mellé.
Én úgy csináltam, hogy akkora monitort vettem, amekkorát ki tudok hajtani játékokban is... Tehát minek vettem volna 1900xakárhanyast, ha 1680x1050-ben is épp jól futnak a gámák, filmet nézni meg ez is tökéletes.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
vmatyko
tag
még nincs nálam a kártya csak eddig egy 7900gs volt és nagyon olcsón sikerült hozzájutnom a GV-R485OC-1GH-hez.
7900-al kb alig indult el a játék, most már remélem élvezhetően fog futni (nyilván nem fullhd-ben) -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Dj Dekko! #16917 üzenetére
Rosszul tudod, megy szépen mindkét megoldás a friss patchekkel. Csak a skálázódással van némi probléma, szokás szerint. Nálam 60-70% körülre terhelődnek a magok szimultán, tehát nem 1 szál 2x50%ra osztásáról van szó.
vmatyko
1280x1024/1440x900, ezekben a felbontásokban szépen fog menni 4850el.
Kisebb kompromisszumokkal jó fullhdben is a 4850/1G a legtöbb játékban. -
Stirbi
addikt
ezen szerintem nem melegszik a vrm [link]
-
kispéé
senior tag
sziasztok!
Hogy tudom azt megoldani, hogy boot közben is menjen a ventillátor? Sokszor van olyan , hogy dos felületen vagyok, pl. hiren bootcd-vel szórakozok és túlmelegszik a gpu, mert állnak a ventillátorok. (Twin Turbo-m van) Passzívan nem bírja el, elég meleg van a lakásban. -
dante05
csendes tag
Hi!
Tuningban kellene egy kis segítség. Van egy HIS ICEQ4 4850 1GB VGA m. Arra már rájöttem hogy az 1GHZ-re hitelesített Quimonda RAM nem is megy többet, viszont a GPU-val gondban vagyok. Sok helyen látom hogy simán viszi a 800 MHZ-et, de én 700 fölé nem tudok menni. A 800-at milyen feszen lehet elérni? Mert ha sajátomból kiolvasom a BIOS-t akkor nem ír ki feszkót az RBE viszont tudok választani 1.158-ig. illetve az Overdive is csak 700-ig engedi felhúzni a GPU-t. Lehet hogy ennyire gyenge lenne ezen a kártyán a GPU?
Tudtok segíteni?
Üdv. -
v!ct0y
veterán
Helló!
Van 2 db Sapphire 4850 em ami cf be mennek. Játszok BC2 vel egyszer csak kimerevedik a kép és lefagy az egész. Restart után biosnál látom, hogy ilyen kockás elcsúszott kép van. Nagynehezen elindul a vinfos furmark be 3-4mp után kockás kép és lefagy.
Azt mondják memória hiba. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy kuka ?
Most kivettem a régebbi kártyámat és betettem a helyére az újat és most minden oké.[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Az lenne a gondom hogy a 4850em eddig folyamatosan ki volt rakva TV-re kiterjesztett módban, és egyszer csak gondolt egyet, és most már csak Clone-ozni tudom..
Ez mitől lehet?
Ja és még mindig a 9.9el hasít legjobban? -
bobalazs
nagyúr
Nincs converter a 10.6osba!
Nekem nincs pspm meg ilyenek, úgyhogy az a converter nem is érdekel, de régebbi verziókba tudtam videókat kódolni, cccből most meg nem tudok. -
krattyogi
tag
Sziasztok vettem egy Gigabyte 4850es kártyát zalman hűtéssel,de hangosnak találom,de a gyárival nem engedi szabályozni a ventit.Ti milyen programmal csináljátok mert így hangos.
**** SUICIDAL LIFE****
-
RootRulez
félisten
AC S1rev2-öt neki egy 12cm-es ventivel, az meg had forogjon 5V-al pár százon. Na azt majd senki sem akarja lassítani.
═════════════════════════════════════════
-
krattyogi
tag
Köszönöm,akkor valami barkácsolás lesz
**** SUICIDAL LIFE****
-
szkink
aktív tag
Üdv mindenki.
Az lenne a kérdésem hogy van 1 HD 4670 512mb kari a gépembe és lecserélném egy 4850-re,pár véleményre lennék kíváncsi és még arra hogy van-e esetleg más kari ami tudásban és árban nem sokkal eltérő de jobb a 4850-nél.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Slyer
senior tag
sziasztok. van egy sapphire hd4870 silent efficiency-m. kitakarítottam a gépet, szétszedtem a vga-t, újrapasztáztam, összeraktam, örülés... beraktam a gépbe, windows feláll, hőfokok hibátlanok, kb 5-10 fokot csökkentek. ám egyszer csak gondol egyet, és elmegy a kép, a vga-n 3 piros led világít folyamatosan. mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest