Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
válasz kalman7 #7696 üzenetére
Szívesen , azért kellett rá várj mert ez azért némi előlkészületet igényelt...és most szántam rá magam kellő lelkes hangulatban.
Az oldalra tett csúszka a te dolgod könnyíti meg, könnyebb a kész fiókhoz csúszkát készíteni ha szorul begyalulni mint afiókból gyalulni ha szélesebb lett mondjuk és szorul, meg mi van ha lötyög .(mondjuk én gépi megmunkálásra mondom, nem tudom kézzel csinálva mindent hogy könnyebb)Vagy ha L vagy U csúszókat csinálsz a kész fiókhoz akkor azt tudod begyalulni ,ha szoros lenne.Ezek ilyen buta szakfogások, enélkül is meg lehet csinálni csak sokkal nehezebb,úgy hogy jó is legyen, meg tovább tart megcsinálni Persze kisebb fiókhoz kisebb hézag dukál .Ekkorához amit befotóztam , nem túlzás a 2-2 mm hagyományos fa csúszóval, készült fafiók esetén, mert a fa tud dagadni meg száradni a légnedvesség változásától.A fiók oldal általában magasabb a fiók hátsó falánál (fél cm),úgy nem súrol.(vagy ú léc oldalt, vagy nútmarás a fiókoldalban)
A fiók meg volt pakolva, úgy volt használva rendszeresen,meg 80 év egy emberi alkotásnál elég nagy nyúzópróba.Én nem készítettem még fenyőcsúszóval fiókot, csak keményfa csúszóval , vagy a keményfa fióktest csúszik a keményfa csúszón.Vetemedés ellen jól be kell lakkozni.Az a takaríthatóságban is segít.
A régebben készített fenyő DVD tartó fiókomra és se tettem felülre keményfát csak a talpára, felül nincs úgy igénybe véve , mert óvatosan húzod ki , hisz nem akarod kirántani ,és csak a végén terhel rá amikor már bukik.Tényleg jó érzés készíteni valamit ami mozgatható és működik is használható, prakti Én is kéziszerszámokkal kezdtem + egy angol csempészáru black&decker fúrógéppel vagy 9 évesen (akkor még ) barkácsolást[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest