Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    Szerintem a 2000Ft-os nagy csapágy 3000-es fordulatra készül különben drágább lenne jóval, a felsőmaróba való meg 22000-es fordulatra, egy nagyságrenddel gyorsabban forog ez kb olyan mintha a trabant és a challenger technikáját vetnénk össze (vagy a Forma 1-et mert ott vannak ilyen fordulatok )hogy miért drágább az utóbbi.És lám itt is a minőségi acélcsapágy 5x tovább tart a serbliacélból készülthöz képest. .
    A kínai kések élatartása.Vegyük a felének egy profihoz képest .Ha 2x többet élezed akkor életük végére (egy CMT életének max a fele) már elérték a profi kés költségét, a munkában okozott többletben pedig sokszoros veszteséget okoztak.
    Azonfelül fellépnek még a gyári élezés gyengesége miatt geometriai és élezésségi problémák
    Én úgy tanultam az élezésre fordított ídő a munkában sokszorosan megtérül.Ez profi késnél igaz , a kínainál meg fordítva érvényesül :az életlen késsel a munka sokszorosan megnehezedik, többet kell csiszolni a profilcsiszolás egy életlen szaggató, égető kés után a leghosszabb ideig tartó művelet az egész munkában. és nem lesz olyan minőségű jó eséllyel.a felület, mert elformátlanodik.
    Jymmi linkje aki esetleg nem hinné el utána olvashat belőle :
    A vídiák számatlan sokfélék lehetnek rugalmasság éltartás szempontjából ,mert több fém porának keverékéből készítik őket porkohászati úton ,és a szemcseméret is nagyon fontos ,már a nanoméretnél tartanak lefele,
    Nyilván egy ilyen bonyolult eljárásban a kínai gyártók nem tudnak olyan minőséget produkálni mint a nagy profi cégek nyilván drága gépek és eljárások függvénye a dolog (vagy csak kispórolják a drágább alkotórészek valmelyikét.)Keményfém szerszámok és gyémántköszörűk

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák