Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbchris

    senior tag

    Íme pár link hogyan élezik a szerszámokat :

    SZalagfűrész élező : [link]

    Szalagfűrészbe lapkázó : [link]

    Wood Mizer szalagfűrész élező : [link]

    Vidiás fűrszlap élezése : [link]

    Vidiás fűrészlap mellszögélezés : [link]

    Ez is vidiáslap élezés : [link]

    Jahh és az etalon : [link] bár ez arra jó ha elromlik benne valami akkor fizess Euró tízezreket a javításra mert jobb felületet nem csinál mint az automata gépek .

    Nahh röviden ennyi .

    SOKÁ #8543 A reszelést felejtsd el :( !!! Vidd élezőbe és mond hogy mi a probléma vele . Felesleges nekiállni mert abból biztos hogy jó nem sülne ki belőle . Bár nem tudom hogy milyen típusú a késed , ha egyenes az éle akkor aránylag hamar megvan és olcsón megúszható , ha mintás a teteje akkor már macerásabb de az sem lehetetlen . De szerintem megoldható a nagyobból több mellszögélezéssel az a pár tized mm .
    Furcsa az hogy gyémántos reszelő , az milyen ? Én még sosem láttam olyat amivel vidiás lapkát lehetett reszelni . :F De ha lehetne is akkor sem lehetne mert kicsipkézné a vidia élét .
    Itt az a javaslatom hogy vidd el élezőhöz és mond el neki hogy mi a baj a késekkel , szerintem tuti meg tudja oldani és nem nekiállni kézzel mert az tuti nem lesz jó . Persze ez csak jótanács , nehogy félreérts és semmi lekezelési szándékom nincs .
    Ha van bármi kérdésed nyugodtan írd meg ha tudok segítek .

Új hozzászólás Aktív témák