Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Márton111

aktív tag

válasz thyeby #12273 üzenetére

"Még a magyar dió is" az a drágább, nem az amerikai dió.No persze ami szép, jó minőségű .Nem vizes mint a lábon álló ,amit rönkben szárítani kéne pár évet,és utána még további 5 évet ,2colosra felspaltolás után megint száradnia kell .Nekem ez nem létkérdés , hanem jó ha van itthon. Ezért még nem veszek egy autót párszázezerért ,és tartom fenn ,havi 100.000-ért.
    Lehet, mire minden költséget kiszámolok, már le is mondtam a kitudja milyen minőségű,élőnedves törzsről, mert a spaltolás után kapott pallók 5év száradás közben össze-vissza görbülnek,és és repednek ,csakugyan jobban járok ha megveszem pallóban (1 szálat ) amit viszont meg tudok nézni milyen.És csak kimegyek a fuvarosommal és hazahozom, a fát,utána szélnekeresztem mint te a kis diófabogarakat ,(amik azért egyre többen lesznek ,nem mennek ész nélkül világgá :) )és nem tartom fenn a teherautót ,a míg az a garázsban abrakolva ,ropogtatja a kötelező biztosítást, súlyadót saját amortizációját, lejáró zöld kártyát,autópálya matricát.A garázs felépítményétnem pici alapterületét be kell hozzá ruházni nem kevés pénzen,amit másba lehetne beforgatnistb , stb.Akkor már nem annyira éri meg :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák