Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Shokkolo #66665 üzenetére

    Az a bajom, hogy nem szeretnék telepítgetni, kinlódni.. - nem is kell, van olyan Amlogic box ami már előtelepített CE-vel érkezik. Ha meg netán olyat vennél ami nem akkor a CE kiírása SD-re 1 perc, behelyezed a boxba és arról bootolsz onnantól kezdve már csak be kell állítanod tetszés szerint, aka. out-of-the-box. Később tovább okosíthatod ha már jobban benne vagy a témában. A Himediánál is kellett "mókolgatnod", de gondolom nem kell leírnom, hogy ajánlott a fogpiszkálós frissítés, mert csak úgy tudják garantálni a javításokat, stb. konkrét eszközt nem ajánlok, majd más megteszi, egy biztos, amióta nincs Himediám azóta a problémák is kevesebbek, pedig egy qrva jó cucc is lehetett volna a Q10 Pro.
    Szép kép, minőségi hang, 4k... ezekre kellene leginkább. - ezekből most neked maximum a szép kép van meg, a minőségi hang nem jellemző arra az eszközre és nem jobb képben meg hangban egy CE-képes boxnál.
    Szerintem olvass vissza néhány oldalt, lesznek ajánlások és válogathatsz.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák