Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz nadtom #50052 üzenetére

    Abból a szempontból mindenképpen érdekes amit írsz, hogy úgy látszik nemhogy "tökéletes" lejátszó nincs a piacon (még a drágábbak között sem), hanem tk. mindegyik re áll ugyan az, hogy még a meghírdetett specifikáció szerinti dolgokat sem tudják maradéktalanul. (Vagy csak immel-lábbal, esetleg sok user oldali beavatkozást, kapcsolgatást, állítgatást követően---> Bugok tömkelege...)

    Amit még leszűrtem belőle, hogy, habár kicsit aggódom én is a Q10 Pro jelenlegi buglitája miatt (és azok miatt is, amiket itt olvasok róla), de tényleg úgy tűnik, hogy még jóval drágábban sincs nála jobb választás... :F

    Bár a többi lejátszónak annyira nem olvastam utána, mert elég sok van belőlük, nehéz kiigazodni és az utóbbi hónapokban, egyértelműen a Q10 Pro volt a nyertes ajánlat itt a topic-ban is.

    (De majd a kütyü megérkezése és alapos tesztelése után, részemről a személyes "elégedettségi kérdőívem" fog eldönteni úgyis mindent, aminek a kimenetét majd posztolom ide is (és tegyen így szerintem minden tulaj, ha teheti), remélem nem lesz csalódás).

Új hozzászólás Aktív témák