Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Old FatBoy #35976 üzenetére

    Nagyon egyszerű a magyarázat. Mint olyan sokan, én sem az optimális távolságból nézem a tévémet, mert akkor a szoba közepére kellene húzni a kanapét. 50 coloson, 4 méterről szinte semmi nem látszik az A-400/410 képminőségbeli előnyéből, ezért jó nekem a Dune is. Viszont két puff pont két méterre van a tévétől, néha feleségemmel azokra ülünk és élvezzük a GT60 csodás képét, de nem az a jellemző. A hangrendszer fókusza sem oda van állítva.
    Szerencsére sokszor van nálam vetítő is, a vászonhoz megfelel a 4 méteres nézési távolság és ha tehetem, eredeti Blu-ray lemezekről küldöm rá a képet. Amennyiben lenne saját projektorom, (vagy 65 colos VT60-om) cserélnék médialejátszót és BD-játszót is.
    Azt csak halkan jegyzem meg, mert sokan képtelenek elfogadni, hogy belépő és középkategóriás LCD tévékhez szintén totál felesleges egy A-400/410 képminőségű lejátszó.

    Köszi és viszont kívánom!

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák