Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaySth.

    újonc

    Üdv mindenki!
    ASUS X555L laptopom van, valahogy a napokban lesz egy éves.
    Körülbelül 1 hete olyan gondok jelentek meg, amiket azelőtt sosem tapasztaltam, azóta állandóvá váltak:
    - ha a laptop közel kerül a lemerüléshez, a tálca villogni és akadozni kezd, néha a kijelző is bevillan. Ilyet azelőtt sosem láttam, pedig szeretem az utolsó pillanatig húzni, amikor nincs épp töltőn. :D
    - ha az asztalon rámentem a fájlkezelőre, hogy megnyissam a számítógépet, csak villant egyet. Próbáltam ezerszer, de semmi.
    - a második, mint kiderült, vonatkozik a Feladatkezelőre is.
    Amire nem vonatkozott, az a torrent, a chrome, a VLC, és egyéb egy-két, a tálcán lévő alkalmazás.
    Tudni kell, hogy letöltöttem a win 10-et ( bár azonnal megtettem, mikor kijött, ettől függetlenül feltételezem, hogy lényeges lehet).
    - Szintén észreveszem, hogy elég gyakori a 100%-os lemezhasználat, persze üresjáratban vagy netezés közben akár.
    - ArchiCAD tervező programot használok, és az utolsó 2 használatkor ,, nem volt elég memória", hogy folytathassa a munkát, és automatikusan bezárt. Hála ég, csinált biztonsági mentést.

    Talán a leglényegesebb infó az lehet, hogy ,,recsegő-szakadó" szerű hangot adott egyszer-egyszer az elmúlt napokban, nem tudom, annak függvénye-e, hogy úgy mozdítottam, vagy magától történt belül valami.
    MA reggel, mikor felkeltem, csak a lemezhasználati gond volt meg, DE nem szeretném figyelmen kívül hagyni az előbbieket sem. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák