- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
horusz-
tag
[link]Ez nem jó a 696 hoz!!!
Én vettem 1 ilyet,de nem müxik vele.Airis t620ra jó de ehez nem.
Viszont szerelhető és úgy gondoltam talán megtudom csinálni usb kábelből,csak kapjak infot hozzá.[ Szerkesztve ]
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
bunny_55
csendes tag
-
Bela2
csendes tag
Én egyszer végigküzdöttem és utángyártott kábellel használom a gépet.
Ezen a linken megtalálod a bekötést: http://www.connections-usa.com/usb_pinout.html
A bal oldali alsó ábra a tiéd. Az ábra a mini USB dugót szemből ábrázolja.
1.pont +5V
2.pont Data-
3.pont Data+
X.pont nincs bekötve
4.pont Föld
Fontos hogy a Data- és Data+ (tehát a kettes és hármas) pontokat összekösd egymással, mert innen észleli a készülék hogy eredeti töltő van rajta és nem utángyártott. Ellenkező esetben nem tölt csak a narancssárga led gyullad ki de semmi egyéb. -
Cerrano
csendes tag
válasz Crusader01 #847 üzenetére
Azt tudom hogy beállítja a portszámot meg a sebességet, csak az a baj hogy a térképen egy Budapesti címhez navigál és nem jelzi az én helyzetemet, a térképen pedig mutatja hogy nem kapcsolódik műholdhoz.
-
MODERÁTOR
-
Cerrano
csendes tag
válasz Viktor0610 #857 üzenetére
Utánanéztem..a támogatott op.rendszerek között WM6 nincs.
Mondjuk attól még működhet. -
Cerrano
csendes tag
válasz Viktor0610 #857 üzenetére
Igazad lett. Egy Igo 2006 + verzió elindult viszont a pillanatnyi helyzetemet nem mutatja:S. Mennyi ideig kell várni amig kapcsolódik a műholdhoz? Mert a lakásban GPS kapcsolatot nem talált.
-
MODERÁTOR
-
csigafej
tag
sziasztok,
kérdésem az lenne, hogy össze lehet-e hozni bluetooth-al az asus-t mobillal úgy hogy a mobilon lévő 3g-vel netezni tudjak a pda-n?
szerintetek?
köszi
üdv:
gyuri -
MODERÁTOR
-
PK58
tag
válasz csigafej #862 üzenetére
Természetesen össze!
1. A PDN-n a bluetooth managerben kiválasztod a kapcsolódás az internetre mobiltelefonnal (nem biztos hogy pont ez a neve a menüpontnak, de valami hasonló, nemtom mert nincs itt a kütyü) menüt. (természetesen a mobilon bekapcsolva a bluetooth ugyi)
2. Semmi hókuszpókusz csak követed az utasításokat melyekre értelemszerűen válaszolsz. Először is létrejön a szokásos párosítási procedúra.
3. A tárcsázandó számhoz beírod a következőt : *99***1# ha van a telefonon élő mobil internet előfizetés akkor a telefon modemként fog működni (a telefonban rendszerint semmit nem kell állítgatni!!) és létrejön a kapcsolat.A tárcsázandó számnál az "1" -es esetleg 2-es is lehet ez attól függ milyen márkájú a telefon. Ha nem vagy benne biztos akkor a szolgáltató megmondja.
Én Vodás Vitamaxos telefonnal (Motorola) használom a NET200-as csomaggal. Törpéletesen működik!
-
patek73
csendes tag
Sziasztok!
Van egy A636N masinám.
Kérdés. A 100% töltöttséget meddig kéne tartania az akksinak? Semmi nem fut rajta csak az alap win.
Előre is köszi a választ. -
PK58
tag
válasz csigafej #868 üzenetére
Nyugi! Én majd egy hétig gyúrtam míg összejött csak a fától nem láttam az erdőt!
Ezeket nem kell megadni (az azonosítás a SIM kártya alapján történik) túl kell lépni rajtuk! A tárcsázandó szám a lényeg! Ez minden szolgáltatónál egyforma.
Keresgettem kutakodtam rábukkantam!Az alapértelmezett számnak állandóan ezt adták meg : *99# ez régebbi pld Win CE oprendszereknél működik, de ott még be kell írni egy hosszú parancssort is, valamint PC-ken is így kell beállítani. A WM 6 már kilóg a sorból a baj az hogy a szolgáltatók sem nagyon ismerik!
Itt elolvashatod a kálváriámat!
http://www.edigital.hu/product.php?productid=31092&cat=1353&page=1
-
TOM.......
tag
-
MODERÁTOR
-
PK58
tag
válasz Viktor0610 #871 üzenetére
Hü!
Direkt kipróbáltam átírtam a számot és nem működik! Lehet hogy a hosszú verzió csak feltöltős telókra vonatkozik. Nemtom. -
PK58
tag
válasz TOM....... #870 üzenetére
Nem kell katt sehova! Mindkét készüléken be kell kapcsolni a bluetooth-ot és a megfelelő programok (pld Explorer) automatikusan elindítják a kapcsolódást.
-
MODERÁTOR
-
PK58
tag
válasz Viktor0610 #874 üzenetére
Nem! (egyébként azokon az 1-es helyett 2-es a szám!)
Direkt erre a célra megtartottam egy öreg Motorola V360-as telót, márcsak azért is mert a vodánál a legkedvezőbb a feltöltőkártyás mobil internet díj! -
Crusader01
tag
Sziasztok! [...*] a végleges igo8, asus a696ra tökéletesen települ de inditáskor fekete lesz a kép de ha nyomkodom a gombokat lehet hallani h megy a progi. Tehát csak kép nincs de a program okés. Légyszi próbáljátok már ki, mert mindenki másnak megy és remélem nem az enyémmal van baj. [...*]
*
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
MODERÁTOR
válasz Crusader01 #876 üzenetére
Örülök, h. megosztottad velünk ezt az infót, de ezen a fórumon a fizetős programok megvételét támogatjuk inkább azok letöltésénél...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szkano
csendes tag
nem jo verziot probalsz, még a törtből sem
-
bunny_55
csendes tag
Próbáld meg [link] ezzel újrakalibrálni a kijelzőt.
Nekem megy e nélkül is. -
Crusader01
tag
válasz Viktor0610 #877 üzenetére
Igaz! Bocs. Csak gondolom igy az eredeti se menne...
-
szkano
csendes tag
en barhogy allitgatom a beallitasokat, 2 perc mulva a hattervilagitas kikapcsol az igo8 alatt, mi a megoldas?
-
sq
csendes tag
igo8, asus a696: mielőtt elbaltázzátok mindenféle patchekkel, sys.txt-be:
[rawdisplay]
driver=gdi -
MrBravo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés: ASUS MyPal A696om van.Rátettem az új IGO8-at. Elindult a program nagy nehézségek árán. A problámám az h ha át akarom váltani fekvő nézetbe nem állóba akkor úgy érzékeli mintha fekvőben lenne csak állóban látom,így már nem is tudom elérni azt h visszaállítsam. remélem érthető voltam. tehát álló helyzetben lehet olvasni de csak a képernyő bal oldalát..
Vmi ötlet?
köszi -
ithomas
őstag
Nekem is ezt csinálta...az ötlet annyi,hogy magában az op rendszerben már fordítsd el fekvőre,és úgy indítsd el az IGO-t fekvő módban...így már no problem.
Nekem inkább az a bajom(igaz élesbe még nem próbáltam)hogy ha nem érek a képernyőhöz,akkor 1-2 perc múlva leveszi a világítást,holott az IGO-n belül az Optionsban be van állítva hogy állandó háttérvilágítás.
Most azt nem tudom hogy élesben is csinálja -e,vagy csak a berepülésnél és szimulációnál,de az a gyanúm,hogy ennek akkor sem szabadna elsötétednie...Real eyes realize real lies!
-
szkano
csendes tag
Az elsötétedés problémára én csak egy megoldást találtam, a PDA ebergiatakarékos módjából azt hogy ha hálózati feszültségen van akkor ne kapcsolja le a háttérvilágítást, így a kocsiban töltővel használom.
Másik dolog: a demo változatban a képernyő alján az út két szélén írta hogy hanyas házszámoknál tartunk, ez a végleges verzióból kimaradt?
-
Mono_G
tag
Sziasztok!
2 napja vagyok gazdája egy ilyen "csodának"
E fórum hozzászólásait végigolvasva, feltelpítettem az alap progikat (PSB Pocket plus, TCMP vagy mi , Opera 8.65) Teljesen jól működnek a progik, ez a Pocket plus meg egy áldás ehhez a windows-hoz A WIFI télleg lehetne egy kicsit erősebb, habár azt nem értem ha lát egy routert, és nincs semmilyen titkosítás alkalmazva a routeren akkor miért nem tud rá csatlakozni. Preshared key-es routerhez gond nélkül csatlakozik. A GPS elég változóan talál műholdat. Vagy télleg ennyire lassú iGO indításkor vagy csak nehezen "hisz" a műholdakank De ha megtalálja akkor nem veszti el. Igaz sokat még nem furikáztam vele.
Az iGO nekem is csinálta azt hogy levette a háttérfényt, de ezt cak akkor ha letettem a "tálcára" vagy mire és onnan állítottam vissza. Ilyenkor újra átállítottam a folyamatos háttérvilágítást aztán már jó volt.
SD kártyám egy Kingston HC Class2-es 4GB-os; gond nélkül működik vele.
Magyarítást nem tettem fel, a sebessége jó a masinának. (magyarral nem próbáltam)
További szép napot
Üdv
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
patek73
csendes tag
válasz Crusader01 #893 üzenetére
Úgy értem, hogy feltöltöm 100%-ra és meddig tartja a 100%-ot? Úgy, hogy be van kapcsolva, de nem használom. (nem fut rajta semmi)
A helyzet az, hogy nekem a 100%-ot kb 1 percig tartja aztán már is 90%. Ez normális vagy akksi halál? -
MODERÁTOR
-
Crusader01
tag
Nekem 696-os van de ha 100% tölötm és nem érek hozzá akkor szerintem nagyon sokáig lenne 100%on. Folymataos használatban wifi nélkül kb fél óráig van 100%on.
De Viktor0610-nak igaza van, nézd meg hogy a továbbiakban is ennyire gyorsan merül. De szerintem csak az elején idul meg ennyire -
patek73
csendes tag
válasz Crusader01 #896 üzenetére
okés. kiprószálom és jelentkezem
-
MrBravo
csendes tag
Ha elmegy a fény az igo8-nál akkor a megoldás:
beállítások/rendszer/háttérvilágítás/speciális ---->"háttérvilágítás ki ennyi tétlenség után" pipa ki-----> ok ------>öröm és boldogság...;)
[ Szerkesztve ]
-
tiborhegyi
csendes tag
Sziasztok,
Nem rég vettem egy 696-ost de nem magyar, az a kérdésem, hogyan lehet magyarosítani?
Köszi
-
Crusader01
tag
válasz tiborhegyi #899 üzenetére
Az első bekapcsoláskor nem kérdezte meg, hogy akarod-e telepíteni a magyar nyelvet? Mert ha igen, akkor hard reset kell, h újból megkérdezze. Ha nem akkor vagy kaptál cd-t vagy nem de akkor máshogy kell megoldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs