- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
Úgy tudom, te A639-ért mentél, úgyhogy nincs érdekütközés Amúgy is, volt egy pár darab az A696-ből!
Vettem hozzá UltraClear fóliát (bár a mattot ajánlották inkább), majd holnap felrakom. Most a töltőn pihen, de annyit már észrevettem, hogy a WLAN-ja nem a legérzékenyebb, alig látja (2 pálcika) az itthoni hálózatot, noha csak routerrel szomszédos helyiségben néztem... Ezt leszámítva tetszik a gép, szebb, mint képeken, masszív, gyors.
Tudtommal a WLAN titkosítása az OS-től függ, s a WM6 már támogatja a WPA2-t is.
-
ithomas
őstag
Ne a főképernyőn nézd a pálcikákat...mert ott mindig 2-t mutat...
Hanem menj a Wifi beállításokba,és ott nézd meg hogy mit jelez ki.
(Ahol sok kis kockából áll)MOD: Jobban jártál volna ha felrakatod velük,mert nem egy könnyű művelet...nekem is ők rakták fel,habár a PDA-t nem ott vettem.Nekik volt sűrített levegőjük is,szóval por sem ment alá.
[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
asysoft
aktív tag
Természetesen a Wifi managerben néztem. Most, hogy 1m-re ülök a routertől, mutat 4-et... A rárakást felajánlották, de nem éltem a lehetőséggel, majd holnap kiderül, mennyire volt ez bölcs döntés
Szerk.: Töltés végét honnan fogom tudni? Nézegettem a kézikönyvet, de erről egy árva szót sem írt az elején, sem a gyors használati útmutatóban...
Szerk.#2:Na, megtaláltam, csak egy picivel figyelmesebben kellett olvasnom...[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Nem értem...
Ahol én szoktam használni(hot spotoknál,pl suliban mekiben etc..)ott legtöbbször excellent az erősség.De mindegy..ha nem szakadozik,akkro nem lesz gond.Első alkalommal 16 órát kell/illik tölteni,onnantól kezdve meg teljesen mindegy,ha zöldre vált a felső lámpa,akkor fel van töltve.
Real eyes realize real lies!
-
asysoft
aktív tag
-
BiriBum
őstag
Lehet, hogy már volt szó róla, de sehogy sem tudom a WLAN kártya MAC addressét megtalálni. Van a WLAN adapter beállítások egyéni IP cím használata alatt egy karaktersorozat, de az 14 jegyű, és akárhogy variálom nem jön össze a routerrel a kapcsolat. Nincs valami mentő ötletetek erre? Köszi előre is!
-
PK58
tag
Jó reggelit!
Drágul a kütyü! Én decemberben itt vettem -6.000Ft-al olcsóbban, valszeg nagyon népszerű lett, két kollégám is törpölődik PDA-n és nekik is mindíg ezt dobja a gép!
Viszont két dolgot nem értek én ittend!
Outlook a PDA-ra? Minek? Az enyém tökéletesen szinkronizál a PC-n lévő (Outlook 2000) Outlook-al. A névjegyek és a levelek szinkronizálása van beállítva, de egyszer kipróbáltam a feladatok szinkronizálását is az is működött szépen.
BiriBum
"Van a WLAN adapter beállítások egyéni IP cím használata"
Ezt hol? A PDA-n
Mert hogy nekem ilyeneket nem kellett beállítani! Nemért! Az első kapcsolódáskor kérte a router a PDA-tól a routernél megadott halózati jelszót és onnantól kezdve működik a dolog. Szerintem inkább a routernél lesz valami prücök. -
PK58
tag
Aha!
Bocsi, de még mindíg nem értem!
"Régebben adták a géphez, most meg nem."
Milyen Outlookot adtak régen a géphez?Ami a géphez szokott járni az az oprendszer (vagy nem jár, de van ugyi ) mondjuk a Windows, annak része az Outlook Express levelező program. Nem emlékszem olyanra, hogy önmagában csak az Outlookot bármilyen géphez csak úgy "adták" volna. Rendszerint valamelyik Microsoft Office programcsomag úgymond tartozéka! No meg az Officét sem szokták csak úgy adogatni!
-
PK58
tag
Azt sosem szabad elfelejteni, hogy a számítógép az ördög műve!
-
MODERÁTOR
A Microsoft Office részét képező Outlook programot adták CD-lemezen (pl. a HTC P3600 esetében is van egy trial-verzió), amivel lehetett szinkronizálni a géppel.
Fórumtárs elmondása alapján a WM6-rendszerű gépek mellé már nem adják a lemezt.
(Azt nem próbáltam ki, h. az Outlook Express-szel is lehet-e szinkronizálni.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
PK58
tag
válasz Viktor0610 #321 üzenetére
Oké! Így már tiszta!
Ha csak a névjegyzék van beállítva szinkronizálásra akkor igen, ezt onnan tudom, hogy én így kezdtem. Aztán előkotortam a sohasem használt Outlookot ami beimportálta az Expressből a névjegyeket és onnatól kezdve mindent szinkronizál.
-
asysoft
aktív tag
Régebben adtak Outlookot önállóan a gépekhez. Mostanában kezdenek leszokni róla sajnos, pár hónapja volt hír, hogy a HP többé nem csomagol, s most az A696 kézikönyvében is olvasható, hogy a jövőben ők sem fognak-legalábbis ehhez a típushoz nem, de szerintem akkor már ez az összesre vonatkozik... Mondjuk aki Vistát használ, annak nincs is rá szüksége, mert a WMDC képes a beépített alkalmazásokkal szinkronizálni - azt nem tudom, hogy az ActiveSync-XP páros hogy áll ezen a téren.
Szerk.: mostmár látom, Viktor0610 üzenete tisztázta a helyzetet. Azért nem törlöm ki a fentieket[ Szerkesztve ]
-
asysoft
aktív tag
Na pár óra próbálgatás után a WLAN érzékenysége (pontosabban érzéketlensége) nem tűnik olyan nagy gondnak, mivel "poor" jelminőség mellett is tökéletesen tudtam netezni a konyhában Remélem "éles" üzemben is hasonlóképp fog viselkedni, de ez majd hétfőn az egyetemen kiderül.
Messengerhez tényleg kellett a frissítést telepíteni (még egyszer köszönöm Zsé2003 ), de utána probléma nélkül fut. Az Office6.1 frissítés hiba nélkül felment, s utána megjelent a .docx-be való mentés lehetősége.
Fóliát is felraktam, s eldöntöttem, hogy legközelebb profikra bízom Akárhogy vigyáztam, egy porszem alákerült, mondjuk most nem okoz gondot, inkább csak a látvány zavar... Majd később megpróbálom eltávolítani, csak nehogy rontsak a helyzeten. -
BiriBum
őstag
Miben más az office 6.1?
-
flash7
tag
Sziasztok!
Van valaki itt aki ehhez a PDA-hoz SDHC memóriakártyát használ? És mik a tapasztalatai?
Mert én most két kártya között vacillálok:
-PQI SD (Secure Digital) 2GB 150x
-PQI 4GB PQI (SDHC Class 6)
Nem lesz lassabb a fájlok elérése az SDHC-nál? Ti melyiket vennétek?
[ Szerkesztve ]
-
Zsé2003
aktív tag
SD
A-DATA 2GB 150X TURBO (hibátlan) -
Bib
őstag
Sziasztok!
Valaki tud valami boltot ahol van is meg jó áron elérhető a készülék?
Sajna az Edigital megint csak csúsztat. -
izsak84
csendes tag
Szép napot!
Leget furán fogtok rám nézni a kérdéseim miatt, de nagyon nem vagyok otthon ebben a PDA, PNA, és GPS-es dolgokban. Végigolvastam már jó pár fórumot annak a reményében, hogy valahol már előkerült az a dolog ami engem érdekel, de sajna nem :S
A következő lenne a dolog. A barátnőm kitalálta, hogy szeretne Geocaching-elni, erre nekem kipattan a fejemből, hogy elméletileg azt lehetne egy GPS vevős PDA-van is, ha minden igaz. Mert 1-2 túra miatt nem akarok túra GPS-t venni amikor azt semmi másra nem lehet használni.Ha valaki tudna segíteni nekem abban, hogy tényleg lehetséges e koordináták alapján tájékozódni vele az segítsen.
-
asysoft
aktív tag
Könnyű úgy olcsón adni egy terméket, hogy nincs belőle raktáron Én Januárban rendeltem tőlük, aztán látva a sorozatos csúszásokat (mikor lemondtam, épp 23-ra jelezték a várható érkezést) megvettem máshol. De ahogy nézem, PDAStore-ban is emelték az árát, 78-ra, de legalább van raktáron... Mondjuk ez már +10 ezer az "eredeti" ED árhoz képest...
-
BiriBum
őstag
A4**** 66.700 - kb.
-
PK58
tag
Jó reggelit!
Feltettem a túrázós Russa progit! Majdnem műkődik is! 1 baj van csak vele nem tud kapcsolatot produkálni a beépített GPS vevővel. Mindenáron a bluetooth által használt portokon akar valamit, mert valami olyasmit ír hogy "nem tud kapcsolódni a Bluetooth 6-7 portjaira! Nemért! gondolom, hogy a készüléken kéne állítani valamit csak nemtom hogy mit is ugyi!
Megnéztem az igo az 5-ös portot használja 4800-as sebességgel. Ez a ruszki gyerek végigzongorázza a portokat, de igazi beállítási lehetőséget nem kínál fel.
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Nincs valami tippetek, hogy hol lehet készleten a696-os a legolcsóbban, mert lassan kezd elegem lenni a telefonálgatásból, aminek mindíg az a vége hogy nincs, 2-3 hét...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest