Új hozzászólás Aktív témák
-
umek7
őstag
Jogos, hülye kérdés volt..
Jövőhéten úgy néz ki berendelek én is egy ilyen gépet, még semmi rosszat nem olvastam róla, el sem hiszem hogy ilyen olcsón adják.
-
Pocok256
veterán
Na alulfeszeltem 500 Mhz re szépen egész használható így power save be vagy 8 órán át használható csak szöveg nézegetésre
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
stratova
veterán
válasz Pocok256 #1255 üzenetére
Hány volttal sikerült? All day "computing" kipipálva
Ez tetszik Llanoban, remélem az utódban is lehetőség nyílik finomhangolásra. Ha kell van egy közepesen erős géped (még ha Core i mögött esetleg kissé el is marad), de ha tetszik közel annyit meg akkuról mint egy Brazos-os gép.[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz stratova #1258 üzenetére
Hát arra én is csak mostanság egyre többet villódzik a képernyő, ha az aput használja grafikus egységként, van mikor el is megy 1-2 secre gyári driver van most fent de a legfrissebbel is ezt csinálta :S Majd újra teszem a rendszert nemsokára aztán majd kiderül mi a helyzet, de húzástól független ez a probléma.
-
pppk82
csendes tag
Helló mindenki,
Tapasztalt már valaki olyat, hogy hosszirányban vibrál a monitor?
-
Lacuss20
senior tag
207 es bios al érdemes futtatni a gépet,nekem a monitor hiba egyenlőre megszűnt,bár akkor jelentkezett ,ha játékot nyitottam meg vagy ablakot tálcáztam fel akkor kiakadt a monitor de miután kikapcsoltam az adott alkalmazást vagy oda vissza tálcáztam megszűnt a baj.
Most a Prewiew 3 mas catalyst al próbálkozok eddig jó.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
pppk82
csendes tag
Köszi a segítséget.
Azóta semmi gond. -
garfield545
tag
Sziasztok tudtok nekem segiteni hogy az asus k53ta-sx029d notimnak a prociát szeretném huzni de nem jutok velle egyröl a kettöre hogy mi kell hozzá vagy esetleg mit kell álltani mert már mindent meg probáltam a válaszodat ellöre is köszi
[ Szerkesztve ]
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
Pocok256
veterán
válasz garfield545 #1279 üzenetére
Tessek visszaolvasni kepeket es leirast is talalsz boseggel.
-
kisza25
félisten
válasz garfield545 #1279 üzenetére
mi mindent követtél el
anyit segítek, hogy k10stat-al tudod húzni, kb 20x le lett már írva, csak kicsit vissza kellene olvasni és az is, hogy hogyan, még videót is találszEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz vajonmilesz #1282 üzenetére
ja a kártyaolvasó tudása nem a legjobb, de nekem elég, csak SD és SDHC kártyáim vannak, nekem sokkal fontosabb volt az USB3.0
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ez a típus: ASUS K53SV-SX602D?
Arra vagyok kíváncsi hogy milyen RAM-ok vannak benne? (lehetőleg pontos típusszám)Megéri a valószínűleg 1db 1GB-os és 1db 2GB-os modult cserélni, 2x4GB-ra?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz aclandiae #1289 üzenetére
a mienkben kingston van 1333Mhz-es, bemész kiskerbe belerakják le is tesztelik neked, hogy mennek benne együtt rendesen a ramok, arra, hogy érdemes vagy nem, már most van 3topik K53ta-val
és az ASUS K53SV-SX602D-ban intel van nvidia karival, szóval itt szinte semmire nem fogsz választ kapni, nyiss neki egy topikot, ha meglesz[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Lacuss20
senior tag
Valaki varázsolt már bele A6 vagy A8 ast??
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest