Új hozzászólás Aktív témák
-
cashzoli
aktív tag
válasz Alexios #1900 üzenetére
Találtam egy nagyon hasznos oldalt, miszerint nem lehet feltételhez kötni az elállás jogát. http://www.nfh.hu/hasznos/internetes/elallasijog.html
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
thomasvold
őstag
Ezen a gépen van valahol Micro SATA? Nem tudjátok? Akkor lehetne bele SSD-t tenni
-
Kornel
veterán
válasz cashzoli #1899 üzenetére
Módosítani fogják a törvényt 5 napra, de még a 8 nap van érvényben. A lényeg, hogy neten rendelted, így 8 napod van rá, hogy elállj a vásárlástól. Nem kell indok, ne is mondj semmit, hibátlan csomagolásban vidd vissza és kérd a kp-t. Aztán veszel másikat vagy ott, vagy máshol. Ha nem tetszik nekik, kérj panaszkönyvet, és jelentsd fel a létező összes helyen, de szerintem inkább visszaveszi tőled, mintsem kitegye magát egy fogyasztóvédelmi ellenőrzésnek!
-
->Raizen<-
veterán
Van aki ezt a cooler master hűtőpadot használja az asus k53ta laptopjához? Tapasztalatokra lennék kiváncsi. [link]
-
Kornel
veterán
válasz ->Raizen<- #1906 üzenetére
Valami ilyenen én is gondolkoztam. Ér valamit egyébként?
-
kisza25
félisten
válasz ->Raizen<- #1906 üzenetére
nekem van egy hasonló az 22cm-es 600rpm-es teljesen hangtalan és jól áthűti a gép alját, mondjuk 2-3fokot jelent télen 3-5fokot nyáron, mert a laposokon elég kevés a lyuk
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz ->Raizen<- #1909 üzenetére
nekem már volt itthon, mert előző gép meg akart főni, de azon sem sokat segített, egy mx2 pasztával többet hoztam a hőmérsékleteken
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Torry
addikt
Tapasztaltok-e bármi hibát a géppel kapcsolatban?
Elsősorban azokra lennék kíváncsi, akiknek kicsit régebb óta megvan a laptop.Köszkösz!
-
kisza25
félisten
nekem 2hónapja van meg, azóta éjjel nappal megy 24/7-ben és nem tapasztaltam semmilyen hibát kop-kop-kop
ez ugye nem tűnik soknak, de ha valaki napi 4órát használja akkor 1évnek felel meg, de napi 6órához képest is 8hónapnak[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Csak hibát és szo*ást tapasztalok vele
Komolyra fordítva a szót nálam fent lévő bugok:
- csíkozás amit mind a mai napig nem sikerült megoldani teljesen (főleg hibernálás után jön létre és csak restart oldja meg)
-instabil wifi (lehet a win 7 hibája nem tudom)
- szívás egy csomó játékban a videokártya miatt.
- ismeretlen eredetű win 7 asztal befagyásokValószínűleg ezek mindegyike valamilyen driver probléma de nonszensz ez is, hogy hetente jönnek friss driverek és hetente ütik fel így újabb és újabb hibák a fejüket.
Amúgy most világosodtam meg, hogy ez a gép nem is fogyaszt olyan keveset :s Haverom core 2 duo laptopja üresjáratban 10 wattot eszik kijelző nélkül míg ez a gép még akkor is beleharap a 18 wattba simán. Pedig a core 2 duo nem mai napi példány :/
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Alexios
veterán
válasz Pocok256 #1913 üzenetére
Ezek közül nekem csak a csíkozás volt egyszer-kétszer, de nemvolt kedvem újraindítania gépet, és pár perc után eltűnt. A többi nekem nem fordult elő(azaz volt, hogy először nem akarta az igazsgágot a dedikált kártya), viszont a wifivel nekem semmi bajom nem volt, és a win se fagyott egyszer se
Amúgy hogyan mérted a 18w-ot? Mert ha k10stattal tuningolsz akkor ugye a 2500-at konstans tartja, nem változtatja az órajelet a kihasználtság függvényében, míg alapból igen(azaz belehet állítani hogy a k10stat állítgassa az órajeleket, de ez szerintem elég bugos). Na meg kérdés mindkettőt milyen körülmények közt mérted. De szerintem tökmindegy mennyit eszik végül is, a lényeg, hogy meddig bírja akkuról, márpedig nekem ez tovább megy, mint az előző i5-ös, 5470-es gépem -
-
Pocok256
veterán
-
Alexios
veterán
válasz ->Raizen<- #1919 üzenetére
na de ő a teljes gép fogyasztását nézte, amiben benne van minden más(vinyó, wifi, kijelző, illetve mit tudom én mit használt még )
-
->Raizen<-
veterán
Na itt a fórumon hány embernek van a k53ta géppel problémája? Értem ezalatt a csíkozódó képernyőt meg a fagyást. Kb 5 ember?
[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
válasz Pocok256 #1913 üzenetére
- csíkozás amit mind a mai napig nem sikerült megoldani teljesen (főleg hibernálás után jön létre és csak restart oldja meg)
Asus vga driver nélkül nekem is csinálta.
-instabil wifi (lehet a win 7 hibája nem tudom)
Nekem is érdekesen ment (lassú volt, rosszul reagált). Driver upgrade oldotta meg.
- szívás egy csomó játékban a videokártya miatt.
Eddig minden ment szépen. Energiagazdálkodásban mindig az integrált van beállítva (maximális akkumulátor), csak az ati config alapján hajtom a nagyot.
- ismeretlen eredetű win 7 asztal befagyások
Passz, ilyenem nincs (csak lassú).
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz ->Raizen<- #1928 üzenetére
AMD csinál asus max picit belepiszkál.
Amd havonta 2 szer csinál kb driver frissítést.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
kisza25
félisten
igazából mindegy, mert feltolod asus oldaláról aztán azt frissíted amd oldaláról ami havonta jön ki, de pl. most egymás után jött 3 is
-
Alexios
veterán
én nem várnék már egyet se
-
Tamarel
senior tag
-
tonyi
tag
Sziasztok!
Holnap én is belépek ezen laptop tulajdonosainak körébe."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
Pocok256
veterán
Üdv köztünk
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
->Raizen<-
veterán
Majd szerintem kérek segítséget tőletek ha elakadok valahol pénteken meglesz a laptop amit rendeltem végre... Majd ide jön egy kis elemzés képek a notiról stb.
[ Szerkesztve ]
-
hunterrop
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy, hogy is van ez a turbo órajel? Szóval alapból pl 1,4GHz, és akkor mindig annyi lesz amennyire szüksége van? Vagy manuálisan kell beállítani? Ezt vki kicsit el tudná magyarázni?köszi
-
Hatvan9
senior tag
válasz ->Raizen<- #1942 üzenetére
Én a csíkozós hibával eddig soha nem találkoztam, pedig minden fajta/féle driver volt már fenn.Ha később csíkozgatna tuti hívnám a gari szervizt.
-
Tamarel
senior tag
válasz Hatvan9 #1944 üzenetére
Szerintem ha leszeded az összes amd szoftvert és újraindítod, akkor a boot közben már láthatod is a csíkokat néha.
Turbo: ha 800-1400 tartományra engedélyezed a procit, akkor 2500ig is felmegy rövid időkre. Szerintem ha nem engeded 1400ig, akkor nem használja (pl aksiról csak 800-1200).
-
thomasvold
őstag
Na megjött nekem is ez a gép: K53TA-SX051D
-
kisza25
félisten
válasz thomasvold #1947 üzenetére
ennyiért szerintem best bay
jöhet pár tesztEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
thomasvold
őstag
Első dolgom setup, most nézem,hogy nekem bios verzió 209
Az Asus lapján nézem éppen,nem 207 a legújabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest