Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Elemental #7277 üzenetére

    Sajnos az a 3 nap szenvedes nagyon melyen beivodott. Hogy baby blues miatt vagy emiatt, de tegnap abszolut kivoltam, egesz nap bogtem, hogy miert hagytam, hogy igy alakuljon.

    Az agyammal fogom, amit irsz, ne hatra tekintsen az ember. Csak nehez. Nehez ugy tullepni rajta, hogy ott a hormongoz is.

    Lehet persze rosszabb is, es szerencse, hogy ugy nez ki fizikailag egeszsegesen jottunk ki az egeszbol. A mentalis, psziches reszt meg idovel majd kezelem, most meg friss az emlek. Bar sokak szerint a mentalis /pszhichologia problema nem is rproblema, nem ertek egyet vele.

    Nagyon gondolkodunk betegjogi kepviselonek irason, mert egyszeruen nem hagyhatom, hogy mast is hasonlo helyzetbe kenyszeritsenek. Mondjak el, pro es kontra , elonyt es hatranyt, de nem fair dolog bullyingolni, lelkiismeretfurdalast kelteni csak azert, mert valaki maskepp akar donteni.

    Es teljesen mas az inditas ( ugy ertem, pl burokrepesztes, rasegites mar beindult folyamatra) abban az esetben is, ahol mar valojaban elindult a szules, pl tagulas van, vagy hasonlo. Esetemben viszont konkretan bruteforceolva kiebrudaltak a babat, aki meg legalabb 2 hetig siman benn lett volna, igy nem lenne pl problemam a szoptatassal, vagy mentalisan is maskepp elnem meg.

    De franco: igen, picit jobban, koszonom, hogy aggodsz ertem. :U De a tegnapi nap pszichesen nagyon gaz volt.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák