Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elemental

    addikt

    válasz tildy #7275 üzenetére

    Mivel férfi vagyok nem akarok neked papolni a szülésről. Mi ezt sosem fogjuk átélni. Viszont a véleményem az, hogy fölöslegesen ne mérgezd magad sötét gondolatokkal, nem tudhatod, mi lett volna, ha másként történik. Túl vagy rajta. Egészségesek vagytok, és ez a lényeg. Mindig lehet rosszabb, annak kell örülni ami van. A császárral sincs szerintem semmi gond. Elmesélek két szülést, ami a baráti körünkben esett meg.
    Ezt csak azok olvassák, akik nem állnak szülés előtt, vagy bírják a horrort.
    Az elsőnél az történt, hogy császározni kellett volna, de az orvos vagy nem volt toppon, vagy úgy gondolta, hogy nem lesz gond. A lényeg, hogy a gyerkőc nem tudott kijönni a szülőcsatornából. kb 10 óra szenvedés után fogóval nagy nehezen sikerült kihúzni. Az egész szülészet ott nyüzsgött, elég veszélyes helyzet volt. A csaj mesélte, hogy annyira nem volt már önkontrollja, üvöltözve elküldött mindenkit a k.rva anyjába. Mondta, hogy ilyen borzalmas fájdalmat el sem tudott képzelni. Egészségesek mindketten.
    A másodiknál szintén hamarabb kellett volna a császár mellett dönteni. A lényeg, hogy már elindult kifelé a gyerek, amikor császár lett. A csaj mondta, hogy érezte, ahogy rángatják vissza a szülőcsatornából a gyereket. Ők is teljesen egészségesek.
    (Ez a két szülés pár héttel a lányom születése előtt történt. Úgy remegtem bent mint a kocsonya. Végig ezek jártak a fejemben. Nagyon megkönnyebbültem, amikor megszületett.)
    Ennyi volt a horror.

    Szóval a lényeg, hogy előre tekints.

Új hozzászólás Aktív témák