Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz mpierre #3474 üzenetére

    Man after my own heart... A mi kisfiúnk novemberben lesz 5, pici kora óta szereti a Boribon meséket, hamar elkezdett kérni kitalált meséket Boribonnal. Na, az elején még vagy 50-60 meséig bezárólag elfogadta, hogy korábbiakat is mesélek, mert egyébként csak én, az apukája mesélhet neki kitalált Boribont, de nemsokára már minden mesének újnak kellett lennie, és a mai napig 3 új Boribon mesét vár elalváshoz. Kb. 3-3,5 év alatt minden nap 3 új mese...
    Persze ehhez hozzátartozik, hogy kb. 3 hónapos kora óta nehéz kérdés az alvás, napközben szinte sosem aludt, még pici korában sem, most meg pláne nem, csak ha beteg, vagy különösen fáradt, de ez néhány havonta egyszer, ha előfordul. Kisebb korában felriadásai is voltak, amikor éjszaka felsír, de nincs teljesen magánál, megnyugtathatatlan, csak várni kell kb. 20 percet, és visszaalszik, Elég rossz volt ez az időszak, de már túl vagyunk rajta, most csak akkor van gond az alvással, ha náthás, akkor elég rosszul alszik. És persze éjjel, vagy hajnalban átjön az anyukájához, ott folytatja az alvást. Igaz, hogy elég hamar, 7-8 óra felé el lehet altatni, viszont 6-kor már fent van.
    Utazás közben is nehéz volt elaltani, nemrég váltottunk autósülést, most már könnyítettben ül és elöl, mellettem, amit nagyon szeret (én is), szerencsére az első hosszabb (Balaton) úton legalább odafelé aludt, visszafelé már nem. Eddig is jó kilátása volt, mert hiába hátul ült az anyósülés mögött, de az lehajtható, így jól tudott előre is figyelni, ez se könnyítette meg az elalvást. Pedig jó kis ülése volt, igazán kényelmesen lehetett volna benne aludni. Rendszeres program volt, hogy a nagyszülőktől úgy jöttünk haza hétvégén, hogy ott ebéd után nem aludt el, viszont a 15 perces hazaút végén igen, és akkor mi szépen elücsörögtünk az autóban, ameddig aludt, mert ha megpróbáltuk felvinni, akkor felébredt, és nagyon nyűgös lett estig.

    [ Szerkesztve ]

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák