Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    válasz predakon #16981 üzenetére

    Mindennapos eset ez is. Én azt tartom, hogy a férj-feleség(-gyerekek) alkotják a családot legszűkebb értelemben. Persze nem kirekesztve másokat, de mégiscsak az az ő "családjuk" a szó eredeti értelmében. Magyarul fontos, hogy a férj-feleség mindenben, és ha kell mindenkivel szemben egyetértsenek és egy akaraton legyenek. Ennek gátja sajnos sokszor nem a távolban keresendő, hanem közel, más rokonok között.
    Én azt látom, hogy nagyon sok házasság hasal el azon, hogy az egyik fél a házastársa fölé helyez más személyeket, például a saját szüleit, testvéreit, stb, de ennek így sosincs jó vége.
    Te most azért vagy jó helyzetben, mert a te anyukád/rokonod a baj okozója, tehát te pontosan az az ember vagy ebben a szituációban, aki maximálisan tudja kezelni a helyzetet! Én - ha megengeded - arra bátorítanálak, hogy te magad kezeld le anyudat, és így tegyél rendet (férfiként) a családban.
    A nagy baj akkor lenne, ha a feleséged anyukája csinálná a balhét, és a feleséged nem tudná, vagy akarná kezelni. Akkor tényleg tehetetlen lennél. Most nem vagy az. :K

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák