Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz lorcsi #16020 üzenetére

    miért, mi baja lesz egy eltitkoltan kettétört hungarocell darabtól? gondold végig...

    az izi comfort x3 habja pl. minden esetben törik, mert olyan szinten ki van tömve vele, és annyira ki van fordítva a műanyag héj külső élére, hogy elég egy rossz mozdulat beüléskor, és reped. repedne az új is, amit megvennél, fél éven belül biztosan. combtámasz, fejtámla kritikus pont, mert azt fejeli-rugdalja a gyerek.

    ugyanakkor ez a rideg, kb. leheletre törő anyag célja nem is a merevítés, hanem a "párnázás" azt pedig kiválóan ellátja akkor is ha pl. a fejtámla, vagy a combtámasztó rész éppen kicsit meg van repedve, de meg van ragasztva. a strukturális merevítést a műanyag héj látja el, itt nyilván elfogadhatatlan bármilyen deformáció.

    egyébként értem mire gondolsz, én is láttam olyan rém-üléseket kereséskor, ami miatt felment az agyvizem, van, amikor tényleg cafatokban van a belseje, azt nyilván nem szabad megvenni, de ha van egy darab egyenes élű, tökéletesen összeilleszthető repedés, az szerintem nem válóok, mert semmilyen hátrányt nem okoz.

    persze az új a legjobb, ha van rá szándék és keret, de a gyerekülés esetében én nem engednék a korspecifikus kategóriából és a megbízható, jó hírű márkából.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák