Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Én próbálok empatikus lenni, és megérteni szüleinket, hogy nekik is megvan a maguk baja (dédszülők ápolása, messze laknak tőlünk, nekik is fáj mindenük), így sajnos csak pár alkalommal voltak fent Bp-n eddig a másfél év alatt, hogy besegítsenek a gyereknevelésben, amúgy legtöbbször mi megyünk haza. De akkor legalább ne tennének úgy, hogy ha náluk vagyunk akkor nem érvényesek a mi játékszabályaink... Mindenesetre másfél év után először úgy igazán le lettek b..tolva.

    Kb. egy hónapja ugye volt egy hasmenés egy bacitól, amit állatok tutujgatásától lehet elkapni. Direkt kiemeltük, hogy most ha lehet, ne fogdossanak most állatokat. Jönnek be, "hát annyira szerette volna megsimogatni a nyuszit". Meg ugye alapból a rengeteg állat miatt papa keze/ruhája amúgy is gyakran koszos, az udvart is hiába takarítják kb. naponta, azért a kaka(nyomok) szét vannak hordva, gyerek beleléphet, ilyesmi.

    Szóval még aznap este elkezdett újra menni a pöttöm hasa, azóta is megy, most filózunk épp, hogy mi legyen, alig 3 hete fejeztük be az előző antibiotikum-kúrát, az orvos nem ragaszkodott hozzá hogy felírja, de javasolná... ja és feleségem lett letolva az orvos által, hogy alapvető higiéniai hiányosságokra figyeljünk már.

    Úgyhogy pipák lettünk, most sértődés van, mert a következő hazamenést lemondtuk, és meg lett mondva hogy most egy ideig felügyelet nélkül nem lehetnek a gyerekkel.

    Ja, slusszpoén hogy meg is fázították, egyik este mikor még sütött a nap de már hideg volt, elmentek sétálni, mikor hazaértek, jéghideg volt a gyerek, mondván, hogy "hát lerúgta magáról a takarót a babakocsiban, nem akarta..." - és akkor csodálkoznak, ha nem írjuk fel automatikusan erényként, hogy "titeket is felneveltünk, nem?".

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák