Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
válasz Misi1979 #6587 üzenetére
Nekem még C2D-s MBP-m van, kb megjelenés óta használom a Liont.
Negatívumok:
-Lassabban bootol, mint a Win7,
-Nem futnak rajta a rosettás programok,
-Kicsit több strandlabda.Pozitívumok:
-Gyorsabb az egész rendszer,
-Gesztusok,
-Full screen mód,
-Több asztal kezelése (nagyon kényelmes, jól lehet rendszerezni a használt programokat).
-Újraindítás után mindent megnyit, ami kikapcsoláskor futott.Én sem clean installt csináltam, annyi hiba volt, hogy néhány ikont/ gyári programot megkettőzött, de kb 20 perc alatt megoldottam.
Összegezve: Nekem megérte, bár SL-dal sem volt semmi bajom.
-
norbee2244
senior tag
válasz Misi1979 #6659 üzenetére
Akkor tényleg megfontolandó.Nincsenek tárolt adataim a gépen amik sokat nyomnának illetve vannak,de azok meg elférnek a mostani 120 gigás vinyómon nem nézek filmet nem töltögetek csak sok személyes kép feljegyzés stb tehát a 32gb elég lenne ha nincs ellene minőségi és egyéb kifogásotok
-
-
őstag
válasz Misi1979 #6894 üzenetére
Ha jót akartok az iStyle-hoz ne forduljatok, annyira felkészültek hogy szerintük online nem lehet megnézni egy gép garancia állapotát és erre csak a szerviz képes némi munkadíjért cserébe...direkt megkérdeztem kétszer és játszottam a hülyét.
Mondjuk a múlt éves garázs vásáros teljesítményük alapján nem tudom mire számítottam.....Tessék:
[link]PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
-
verb003
tag
válasz Misi1979 #7295 üzenetére
holnap akkor lehet, nem viszek töltőt suliba.
amúgy 2pixel meghalt a gépemen, ijoeban vettem novemberben, cseregépet garancián belül igényelhetek? ha leszedtem a gép aljáról a lemezt, az nem garancia vesztés, igaz (ram cserét elméletileg felhasználó is végezhet.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Songo
senior tag
-
Aaron14
őstag
válasz Misi1979 #7316 üzenetére
Magyar billentyűs, a gari ha jól tudom lejárt, de nem vagyok benne biztos, most jelenleg nincs itt a kezemben a garilevél.
Early 2011, igen. Nagyon óvtam, mindenféle sérüléstől, de sajnos az alján van elől a két sarkon kisebb fajta benyomódás egy kisebb fajta eséstől, és a legfelső burkolaton, egy apró karc. Igazából szinte észrevehetetlenek, csak akkor látja az ember, ha úgy esik rá a fény, vagy alulról nézegeti a gépet.
Annyira nem sürgős, igazából csak gondolkozom egy 15ös használt gép megvételén, még nem döntöttem el véglegesen. :-)
Azzal is számolni kell gondolom, hogy a most kijövő új MacBook Pro széria által megint tovább esik az ára... :-/
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Misi1979 #7329 üzenetére
Na igen, de az említett modellhez most hozzájuthatnék 429.900 Ft-ért, a nagyobb felbontású és matt kijelzővel szerelt példány pedig 580.000 Ft! :-/
A matt kijelző nekem annyira nem fontos, mert én mikor fotókat retusálok, sokkal jobban szeretem, ha valóban látom, hogy milyen effektet raktam rá, és nem azon filózok, hogy ez most vajon a matt kijelző miatt van-e.
A nagyobb felbontás vonzó lenne, de nem ennyiért. :-/
Jó lenne előre tudni, hogy a mostani MacBook Pro-k mennyibe fognak kerülni, mikor kijönnek az újak, de gyanítom, hogy nem 100E-rel lesznek olcsóbbak. :-/
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Kasza08
őstag
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Misi1979 #7492 üzenetére
De ugye a 40-be nem számoltad bele a 128-as SSD árát, mert annyiért túl jó ajánlat lenne. Egész pontosan milyen SSD van a gépedben? Érdeklődöm, mert azt tervezem, hogy megveszem a normál HDD-s opcióval a Pro-t, majd itthon cserélem vagy hozzárakom az SSD-t is. Egy csomót ajánlottak pl OCZ, Violin Memory, stb, de hat van elég sok. Te milyet használsz?
www.kristofnagy.com
-
reload.
tag
válasz Misi1979 #7652 üzenetére
bejelentes utan mikorra varhato, hogy piacra kerul? remelem, hogy nem eroltetik ra az mbp szeriara ezt a menogyerekeknek valo air vekonysagot. plusz jo lenne, ha 13-tol felfelfe maradna a dedikalt vga, dvd olvaso engem nem igazan erint az utobbi par evben.
plusz abban remenykedem, hogy a kijovo uj szeria lenyomja a mostani arat es lesz akcio a 2011 late 15'-os modellre, mert a 13 hardverileg nekem eleg gyenge lenne, de 15 afa nelkul is nagyon eros aron van.[ Szerkesztve ]
-
verb003
tag
válasz Misi1979 #7669 üzenetére
egyszer szét akartuk szedni, mert barátnőm anyujának a laptopján behalt a winfos, és a hdd-t átakartuk belőre rakni adatmentésre, de két csavart nemtudtuk kicsavarni, és szar volt a csavarhúzó, nem a legszorosabb. hol tudok ehhez való csavarhúzót kapni? bármilyet nézek, vastag bele a csillag szára.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Xero
nagyúr
-
rjg
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- MacBook Air 13" 2014
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest