-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#41635072 #8783 üzenetére
Ha ilyen átalakítást szeretnél, sima mechanikus módszerekkel ezt nem fogod megoldani. Csak azért tudod összekötni a DVI-t és a D-Subot egy sima adapterrel, mert az asztali gépek a digitális jelek mellett az analóg jelet is kiadják a megfelelő pineken, a D-Sub átalakító csak ezeket veszi le, a többit meg elköti.
Na ez egy DisplayPort streamnél nem áll fenn, kell egy rendes digitális-analóg átalakító, vagy egy passzoló Apple kábel (miniDP -> D-Sub).
-
zsolidodd
senior tag
válasz
#41635072 #8551 üzenetére
Nekem ez is gördülékeny, de a notification centeren, meg a jegyzetek, stb. alkalmazásokon kívül kb. semmi érdemleges.
Új Safari egész jó lett, bár a Chromot nem biztos, hogy leváltja. Nekem is az AirPlay lett volna a lényeg, azt buktam a mid 2010 MBP miatt, de reméltem, hogy legalább az AirPort expressre kiküldi a hangot normálisan, azaz kalkulál a 3mp csúszással, ha elindítok egy videot youtubeon, de nem, viszont legalább most már gyárilag megadhatom az airport hangszórót alapértelmezettnek.
Összességében 16€-t nekem eddig nem ért meg a dolog, de majd kiderül. -
biker
nagyúr
válasz
#41635072 #7455 üzenetére
mi köze az SSD-nek a mentéshez?
Igen, te vagy a hülye, ha nincs backupod, tökmindegy, milyen rendszeren.
mindenhol lehet hiba.nekem pl itt a gépecském, az airporton ott ül egy 1TB hdd, amin ez és az asszony gépe TimeMachine mentése van, és az a közel 300GB adat amit közösen nyúzunk
és ez az 1TB lemez egy másik 1TB lemezre le van mentve havonta, és eltéve szekrénybeÉn ha így járnék, mint te, bazmegolnék egyet, hogy elmegy 2 órám a levesbe és folytatnám.
Erre legjobb példa, mikor teljes reinstallt csináltam húsvétkor.
csak épp az egyik backup disken a jogosultságok megmakkantak, és nem tudtam olvasni minden filet.
előbb b+oltam, aztán elkönyveltem, hogy előveszem a másik lemezt, és mindent vissza
ugyanis még ilyen is lehet, hogy backup, törlés, és hopp, a backup lemez megmurdél. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
#41635072 #7455 üzenetére
Persze, en vagyok a hulye, mert osszeomlott a rendszer ugy, ahogy windows alatt meg soha....
Sejtettem, hogy ezt fogod felhozni, de te is tudod, hogy ez nem egy érv.Nyilvan a 64GB-os ssd-n timemachine-t fogok futtatni ezerrel...
Pont hogy egy 64GB-os SSD mentésére illene áldozni, mert egy 250-es külső HDD-vel (merugye azt remélem nem gondoltad, hogy ugyanarra a meghajtóra backupolsz) örökké elvagy. Fillérekből biztonságban van a segged. Nyilván egyetlen gyártó egyetlen hardverében nem szabad vakon megbizni. Ez nagyon amatőr hozzáállás. Backup mindig kell.De, én nem akarlak téged semmiről meggyőzni, csak ne kezdjük el a hülyeséget. Könnyes szemmel bár,de búcsút intünk neked...
-
válasz
#41635072 #7431 üzenetére
Volt 2010-esem, és most 2011-esem is, de nem tapasztaltam, hogy gyenge lenne a wifi-je. Legalábbis nincs szignifikáns eltérés hatótávolságbanaz Air, az iPhone és a HP EliteBook-om között. A házban levő WLAN routert a kert elején (~15 méter) mèg mind látja, aztán kicsit messzebb már egyik sem. Igaz, nem mértem le centire nyilván. :-)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
-
rjg
őstag
válasz
#41635072 #6872 üzenetére
Legegyszerűbb, ha felteszel egy Virtualbox-ot, majd abba telepítesz akár egy Windows-t, akár egy XP-t. Nálam egy XP és egy Ubuntu fut benne alkalmanként, ha szükség van valamelyikre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest