- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz galaxys80 #74604 üzenetére
A bootcamp eleve leszedi a hivatalos drivereket és az apple honlapján is le lehet tölteni. Ezért lehet, hogy jobban fut a win egy apple hardveren, mert a drivereket is kvázi fix hw-re kell kiadnia az apple fejlesztőinek. Onnan tudom, hogy a trackpad driverét kell picit módositani, hogy a magic tracpad-et tudd win alatt használni.
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz galaxys80 #74610 üzenetére
ja... bocs, nem is neked szerettem volna válaszolni, hanem (#74595) tboldinak, sorry
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
-
törölt tag
Van egy MBA 2017 amin macOS 10.12 van. Szeretném a jelenlegi rendszert úgy backup-olni, hogy a teljes ssd tartalmat. Partíció kiosztás, fájlok, minden isten haragja. Gyakorlatilag sector-by-sector lenne. Ilyet tud a time machine vagy a lemezkezelő? (Linux megy a gépre egy időre)
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok.
Kicsit off kérdés.
A napokban fogom megvenni első macbook airem, és hátizsákot keresek hozzá.
Tudtok valami jól bevált hátizsákot, amibe lehet még azért pakolni a gépen kívül, biztonságba van benne a gép, és nem szögletes a teteje, hanem kb mintha félkör lenne?
Minden televan a szögletes laptophátizsákokkal
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz iSonic #74624 üzenetére
Én is hátizsákot keresek most, valami olyat ami megvédi a cumómat fizikai sérüléstől. Modjuk ha elhasalok vagy ilyesmi, de horror áron vannak ezek a tatyók 60K nál indulnak Most egy nixon landlock hátizsákom van, szeretem, de féltem benne a cuccaimat
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
marsu.
senior tag
válasz hszilard666 #74625 üzenetére
Szerintem jobban jarsz (vagyis olcsobban kijon), ha veszel egy utesallo tokot/tartot (pl. Thule) es ugy rakod bele egy barmilyen hatizsakba.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz iSonic #74624 üzenetére
Ezt vettem: Razer Rogue 14
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
marsu.
senior tag
válasz hszilard666 #74627 üzenetére
Jajj, tényleg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz hszilard666 #74625 üzenetére
EZT ajánlom. (11k volt black friday alatt)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz hszilard666 #74634 üzenetére
Áztam már el benne, száraz volt belül teljesen. Nem tudok negatívumot. Még ha telepakolod az alját fényképezővel (egy Milc és egy DSLR belefér egymás mellet, objektível) egy teljes 2L-es flakot befér fölé keresztbe. Plusz persze a laptop hátul.
[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Teljesen hozzá nem értőként szeretném megtudni, hogy mi meríti le a Macbook Air-em (2015) éjszaka, miközben nincs töltőre dugva és úgy hajtottam le, hogy előtte rákattintottam az altatásra. Mojave. Van valami log gyárilag, ami azt megmutatja, hogy mi történik éjszaka (kb 50%-ot merül a gép). Akkujó kondiban van, egész nap bírja, munka végére 100%-ra töltöm, de reggelre sokat merül.
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz koma106 #74639 üzenetére
Egyrészt nem kell rákattintani, ha lehajtod elalszik, másrészt nekem is csinálja időnként. X-Akta. Talán egyszer javítják, talán nem. Talán ezzel akarnak rávenni, hogy újabb gépre váltsunk. Sosem tudjuk meg...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
brickm
őstag
válasz koma106 #74639 üzenetére
Szia, két dolog:
[link]
Az a funkció felkelti álmából és szinkronizál wifin.Illetve lehet érdemes lenne levenni a hátát, megnézni, hogy nem púposodik-e valamelyik cella, mert nekem a két szélső kicsit meg van püffedve és nekem is merülget. Túl azon, hogy amugy 84%os, és 9-10órát használom akkuról gond nélkül.
-
MurdR
veterán
Na most hülyének fogtok nézni, de hátha tudtok gyógyírt a problémámra....
Hogyan és milyen segédprogrammal tudom beállítani azt, hogy a cmd+J billkombinációra hosszú í bukkanjon elő?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
vasi89
addikt
válasz TigerCat #74638 üzenetére
mondjuk ezt sejtettem de úgy hangoztt minta a gépet is vinnéd
@koma106: én kb este 10-11kor szoktam 100%ra töltve elaltatni és másnap 6kor ébresztem fel. Szinte mindig 47%ra van merülve. Nem jöttem rá, hogy mi csinálja mert kb minden program be van zárva és úgy is van h merül de van amikor semmit nem zárok be és az említett időszakban 1-2%ot merül. Tuti valami bug.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz brickm #74649 üzenetére
Nekem is merült mint a kő, de ezt kikapcsoltam és a hybernatemode-ot áttettem 25-re, azóta nincs probléma. Lehet, hogy egy picivel lassabban ébred fel, de igazán az sem észrevehető...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest