-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Tudom nagyon hülye kérdés, meg az összefoglalóban is szó van róla, hogy "nem kell" - de érdemes vírusírtót rakni a gépre? Ha igen, akkor melyiket? macOS-en eddig még nem nagyon használtam, Windows-os időszakban még AVAST volt a nyerő, de ahogy olvastam macOS-en nem annyira jó.
-
Head88
addikt
válasz Criton #63804 üzenetére
Avast már sehol nem jó.
Eset, Norton vagy Bitdefender jók, csak fizetősek.
A legtöbben azt ajánlják, hogy nem kell vírusírtó mac-re de a Malwarebytes-ot érdemes néha lepörgetni.Ettől függetlenül én pl Norton security-t használok már 4éve. Blackfriday akcióban 12ezer/év 10gépes licence (win mac ios android) + 25gb felhő tárhely. Nekem még soha nem volt semmilyen vírus trojai stb a mac-emen se semelyik gépemen. (amióta ezt használom)
[ Szerkesztve ]
-
zaiczd
tag
válasz zaiczd #63800 üzenetére
A tegnapi problémámhoz visszakapcsolva, miszerint lassú a macbookom.
Eszembe jutott, hogy mi van, ha a méretezettt kijelző szivatja meg a ps-t. És sajnso igazam lett, imádom a méretezett kijelző állítási lehetőségét, imádom ha több munkterületet tudok kihozni a kis kijelzőmből, de sajnos nagyon belassítja a gépet Visszaállítottam alapértelmezettre, ég és föld a masina sebessége photoshopban.. .
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
TBMC
addikt
egy oly kérdésem lenne, hogy van-e bármiféle lehetőség, tudtok-e róla, hogy windowsos appot natívként futtatni mac osen? tehát virtuális win futtatása nélkül.
(eddig parallels+coherence módban van megoldva (excel), van-e esetleg más megoldás?)
-
-
wm2
őstag
-
TBMC
addikt
nemnagyon ismerem a winet, hallottam már róla, bocsi ha blődséget kérdezek.
ő csak terminalos parancsokkal működik igaz?
mennyire "hardcore" megcsinűlni, hogy működjön a wines excel? mennyire stabil bajon?
fateromnak lenne, így ezért kérdéses a stabilitás, és minden egyéb ezt illetően.V.Stryker: sajnos köze nincs hozzá ja de, a kezelőfelület hasonlít
wm2: köszi! van tapasztalat esetleg vele?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Egy lába kérdés: Mac-eknél mit jelent a CTO?
Sic Parvis Magna
-
WaterWave
veterán
macre van total commander? elsírom magam
eddig doublecommandert használtam...mióta van rá?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Ez a Winetricks valójában egy frontend a wine-hez. Még parancsikont is gyárt hozzá.
Én youtube videó alapján mentem végig, semmi komplikált nincs benne.(#63820) WaterWave
Átverés. Ez windowsos TC, csak wine-vel fut mac-en (ahogy linuxon is)
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rubyra1n
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom ay alma logót előhozni mert keresem de nem igen tudom hol keressem.
-
TBMC
addikt
válasz CharlieDrop #63829 üzenetére
nekem ugyanaz, nemvagyok exceles csak alapszinten.
viszont faterom eléggé komoly dolgokat csinál benne, és szerinte köze nincs egymáshoz a kettőnek.ráadásul amit én is tapasztaltam, hogy folyton összeomlik a maces nagyobb fájloknál, automatikus biztonsági másolatot nem tud csinálni, makrók felejtők, összefűzött képleteknél simán kidobja a taccsot ahol mondjuk 4-5file van összefűzve pl fkeressel.
-
-
CharlieDrop
veterán
hm, köszi, le fogom tesztelni.
Mondjuk még életben nem zuhant össze, meg amire itt használom eddig elég volt Csak ezért nem használok Windowst
_____
Más, most már tuti lecserélem a TP link routeremet, mit ajánlotok ami jó lehet rMBP-vel és átvisz rendesen ősrégi falakat is? Amit kinéztem az D-Link DIR-859 De jöhet bármi más is
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
válasz SharpSA #63833 üzenetére
Most nincs előttem a mekbúk, de úgy emlékszem a wine azon is, mint linuxon, a user mappában létrehoz egy (rejtett?) mappastruktúrát, c: ,windows, program files stb. Oda bemásoltam, majd a Wineskin-nek bemutattal a totalcmd.exe-t.
Kis türelmet. Odáig elérek és készítek róla szkrínkepcsört.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
TBMC
addikt
nagy nehezen sikerült vele felküzdeni egy officet, mert folyton eldobálta az installálás végén a folyamatot.
kb az 5. telepítővel sikerült.de sajna eléggé fos a helyzet nem stabil egyáltalán, különböző hibaüzeneteket dobál, nincs elég memória, lemezterület, megfagy, stbstb.. ráadásúl a high dpit sem kezeli le
így sajnos ment a levesbe.. ami érdekesség, hogy kb 3 gigát is vitt magával az ssdmről mert 418gb free spacevel kezdtem, most teljes eltávolítást követően 415 gb free van. ennek utána tudok nézni hova hányhatott be?
-
törölt tag
A Safari összeveszett a YouTube-bal, ha kirakom teljes képernyőre a videót, megy tovább a hang, de képként csak a
Tiborcz-félesötétség fogad, nem lép ki ESC-re sem. Nem kicsit problémás már, azt hiszem, ideje búcsúznunk - visszatérek a rókára. -
törölt tag
válasz CharlieDrop #63837 üzenetére
Nekem minden egyes alkalommal. Sima, up-to-date Sierra, valamint szintén naprakész Safari.
-
whitezo88
nagyúr
Hi!
Mi a teendő ha a macbookom fiókjelszavánál nem enged be? Frissített és nem enged be, semmivel. iCloud jelszó se jó neki, se más ami eszembejutott amit használok. Múltkor beengedett mikor pár napja frissített. Most semmit se fogad el. Caps nincs bekapcsolva, Z-Y felcserélése se működik. Mindig be tudtam lépni korábban is és nem cseréltem jelszót a fiókomon. Jelszóemlékeztetőt persze nem állítottam be, a ?-re nem dob fel semmit.Nem az Apple ID-mal léne bejelentkeznem? Biztos jó, mert előbb léptem be gépen a fiókomba. Eddig nem logoltam ki gyakran, de ilyen sose volt.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
DIGI internet topikban sok az Apple ellenes vagy tenyleg igazuk van, miszerint egy 2018-as Macbook Pro Intel Core i7-7820HQ processzorral 16GB memoriaval es 512-es SSD-vel keptelen az 1gigas netet kihajtani?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- Apple Macbook Air Retina 2018 13' Laptop
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Új bontatlan Apple MacBook Air 13.6" M2 8GB RAM 256GB SSD Magyar Bill. (Silver) Ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest