- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Ezt láttátok? Mi lehet? [link]
Tényleg jönnek új termékek, vagy csak új desingt kap a store?
Esetleg elérhető lesz a MBP 32GB rammal? Vagy még jobb? Új emojik?[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
wm2
őstag
válasz TigerCat #50900 üzenetére
olyat nekem is csinált már, hogy kellett 2 perc mire kilépett. Van még itt egy olyan dolog, hogy Kapitányra nem javasolják a 2.2.4-et, de gondolom nem ezt használod. Ill. volt aki visszament 2.0.10-ig és arra esküszik (ott viszont még nincs HEVC támogatás). Megnézem pill. Izmos H.264-nél még ez a beállítás jöhet jól, de ez is inkább régebbi gépeket érint.
Megnézem, de gyenge net előtt ülök. 10 perc. :-)
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz TigerCat #50900 üzenetére
Hát ez nem egy izmos 50fps FHD :-D
Többször elindítottam. Kiléptem és vissza. Beletekertem. Stb. Semmi gubanc.
Tegyél fel egyel korábbi VLC-t. Nézd meg azzal is.
Én ilyenekkel teszteltem, nem értettem, hogy a QT miért viszi 40 fokon a VLC meg 90. Kellett neki a már említett hardveres gyorsítás, ami H.264 only.
HEVC-el kiakasztottam viszont. Akkor 100 fokon olvadt a nyalóka rendesen.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
KD6-3.7
őstag
Az durva amugy, hogy egy 2 eves laptopon Win10 alatt a max sebesseg amit lattam letolteskor az 15-18MB/s volt, de nagyon maximum. Atlag 10-12MB/s. Most MBP 2011 Late es 20-25MB/s siman megy. Az atlag 20-22MB/s. Mi korlatozhatott le ennyire a letoltesben Win10 alatt? Kivancsi lennek ra!
Maga a net is sokkal stabilabbnak tunik. Nem ugral ugy a sebesseg. A stream is - lekopogom - akadas mentes! 4K is megy kifele TV-re siman.[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz KD6-3.7 #50906 üzenetére
Nem lehet h az a gép nem volt képes az 5GHz-es kapcsolatra? Ugyanis a 2.4GHz-es csatornák már eléggé telítve van, ha sűrűn lakott övezetben laksz. Vagy a netkártyája volt 100 Mbps-os
Bocsánat, nem voltam figyelmes... 2011 late valahogy elkerülte a figyelmem[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy a Skype nem engedi elaludni a gépet ha nem lépek ki belöle. Nagyon sokat kell sajnos használnom, napi kb. 3-4 órát, de azokat is lebontva 10-40 perces intervallumokra beszéd/irásra. Közben van, hogy a gépet lecsukom, altatom (bekapcsoló gombbal) vagy simám magára hagyom és beállítás szerint 15 perc mulva kellene altatnia magát. "Sajnos" mivel nem egyhuzamban használom és 10/7 alkalommal viszem is magammal a gépet számomra nyűg az, hogy állandóan be kelljen zárnom a programot majd újra megnyitni. További probléma, hogy nincs nálam a töltő nap közbe mivel jövök-megyek.
A problémám az utoló OSX frissítés óta áll fent. Újra raktam már, nem segítettt. Nekem pedig szükségem lenne arra a kb. 10% az akkubol amit kivesz, hogy nem alszik el a gép?Tudok mást csinálni azon kivül, hogy bezárogatom és várom a következö frissítést, hogy hátha megoldódik? Eddig tökéletes volt.
Köszi!
-
TBMC
addikt
-
TBMC
addikt
válasz bmwk1200s #50912 üzenetére
ja, a tnt intézi a gépek elszállítását
(az új gépek ups és dhl érkeznek)köszönöm!
a stylebolt lett a kiválasztott apr, mert náluk volt készleten cto modell, 0 várakozási idővel, elég jó áron.
a pénz egyelőre még passz, holnap várom ezzel kapcsolatosan Ken válaszát.háát egy szimpla sajnálom és a folytatás..., bár mi mást írhatott volna már
"Dear Mr Bellus,
Thank you for your email and I sincerely apologise for the inconvenience this has caused you.
I will arrange a collection of two of the MacBook Pro’s you currently have.
Could you please let me know a preferred collection time on Wednesday, March 22nd and I will arrange this for you?I will cancel the delivery of the latest MacBook Pro and attempt to return this to Apple.
Best Regards,Ken O' Mahony
Apple Online Store Executive Relations"
-
TBMC
addikt
neem, nem vártam meg. elvileg ma indították volna útnak, jövő héten érkezett volna meg valamikor...
de múlthét csütörtökön egyeztettem a tntvel, miszerint pénteken fel9ig jöttek volna az ismét hibás (5.) MacBookért. Nemjöttek, fel sem hívtak. Majd 11kor csörögtek, (se bocs se semmi), hogy majd 3 körül jönnek a csomagért - amit mondtam korábban is, hogy nem megfelelő időpont.. mondták OK még visszahívnak ezzel kapcsolatosan.. Na azóta is hívnak..
.. és elegem lett.. közben megláttam a fentebb említett gépet és hoztam egy végleges döntést.
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
-
-
-
bmwk1200s
őstag
Na lent a bolt. Kivancsian varom, hogy lesznek e uj hardverek, vagy sem.
Vajon uj iPad johet event nelkul?Semmit sem írok alá!
-
-
TBMC
addikt
válasz CharlieDrop #50919 üzenetére
15ös igen.
lugosi: háát az igazat megvalva én is "sajnálom" de jobb ez így, végre nyugodtan alhatok
bmwk1200s: én most nagyon remélem , hogy nem hoznak új hardvereket... pláne nem a 15 specifikációit illetőendúúúrva azért milyen sebességkülönbség vagy a 256 és az 512ssd között... mennyivel gyorsabb lehet akkor a 2tb
[ Szerkesztve ]
-
-
bmwk1200s
őstag
Akkor egy kis osszeeskuves-elmelet:
Az Apple reszvenyeit a spekulansok el kezdtek feltornazni, mert hat ma oriasi dolgok lesznek az Apple Storeban.
Szerintem meg nem! Lehet persze, hogy tevedek, de ugy gondolom, ahogy ujranyit a store az arfolyam massziv esesbe kezd Eeees!!! Az Apple szepen bevasarol a sajat reszvenyeibol, ahogy szokott joval kedvezobb aron. Nyilvan nem kell ecsetelni ennek a pozitiv hozadekat.
Ha lenne Apple reszvenyen ebben a pillanatban adnam el!Semmit sem írok alá!
-
general
addikt
srácok, hol tudom beállítani, hogy bekapcsoláskor milyen progik induljanak el automatikusan. nem találom, pedig megvolt..
-
Frontiner
aktív tag
-
Frontiner
aktív tag
válasz CharlieDrop #50941 üzenetére
Az SE pedig 32 Gb-os lett,illetve 128, a 16 és 64-et kivették.
[ Szerkesztve ]
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
danilla
őstag
Az tulzas, csak az ipad air 2 helyett mar csak ipad lett a neve, + kapott egy pici rancfelvarrast.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Ahogy nézem, gyengébb mint az iPad pro 9.7-es, viszont nagyon baráti az ára a 32 gigásnak
Csak sehol se találok specifikusabb infót mint pl RAM méret vagy akkumulátorsudo rm -rf /*
-
bmwk1200s
őstag
Na.. megmondtam, vagy nem mondtam meg, hogy eget nagy rengető dolgok nem lesznek.
Érdemes lesz figyelni a részvényárfolyamotSemmit sem írok alá!
-
-
danilla
őstag
válasz CharlieDrop #50946 üzenetére
Biztosan lesz, de az event alkalmaval, biztos nem ilyen "csendes" frissitessel.
-
TigerCat
nagyúr
Valami újdonság Mac vonalon?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest