Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kapicsabi

    tag

    Sziasztok!

    Új vagyok a Mac-es táborban, 3. napja van meg az Air-em. Szintén MM-es -10% akciós keretében vettem. Eddig nem bántam meg, nagyon jó kis gép, bár még kicsit szokni kell Win 7 után. Nekem is 2016-os volt írva a rendelésemnél, de 2015 eleji, ha megnézem a mac névjegye alatt. Közben, látom meg is lett válaszolva, hogy ez miért is van így?! :)

    Lenne 2 dolog, amiben a segítségeteket szeretném kérni.

    1. NTFS partíciós külső merevlemez használatához Ti melyik programot ajánlanátok? Olvasgattam már több oldalt és megoszlanak a vélemények. Volt aki azt írta, hogy mióta fent van a program (pontos nevet nem tudok most), azóta instabilabb és lassabb lett a gépe. Na ezt annyira nem szeretném.

    2. Win-en mindig Total Commander-t használtam, ha bármit akartam másolgatni. Itt is nézelődtem, hogy milyen alternatíva lehetne, itt is többet találtam. Ti melyiket használjátok?
    Találtam egyet, ami szimpi volt,de nem tudtam feltelepíteni, mert azt írta, hogy nem megbízható a forrás. Ezt valahogy meg lehet mégis oldani, hogy felmenjen? Ez a program a Double Commander lenne.

    Egyelőre ennyi lenne! :D

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák