- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Harman Kardon Soundsticks III esetleg?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
madle
őstag
Köszi mindenkinek, volt régen egy Tannoy M1-esem, sajnálom, hogy már nincs meg, valami ahhoz hasonló alakúakra gondoltam. A HK Soundstick nem lenne egyébként rossz, mondjuk 20-25-ért, de többet nem adnék érte, mert annyira azért nem komoly a cucc.
Razor: a T-Amp, az gyakorlatilag egy fejhallgatóerősítő?
-
TigerCat
nagyúr
Én itt kérdezném meg a helyedben: Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Xero
nagyúr
Nos nem tudom mennyire lesz népszerű a javaslatom, de hátha.
Amivel én személy szerint szemezek, az az Audioengine A5+ modellje (kiegészíthető az S8 subbal ha muszáj).
Nekem jelenleg gép előtt egy öreg h/k SSII van, ami szép meg jó de a 10+ év alatt esett már le párszor, így sok helyen a ragasztó tartja és a mágnesek nagy részét is már ragasztóval kellett maradásra bírnom. A nappaliban egy h/k és JBL studio szett van, ami meg nem gép elé való.Volt anno szerencsém egy Tannoy M2-höz, és az A5-t is hallottam már. Félve de azt merem mondani, hogy hozza a szintjét, igaz marhára máskor és teljesen más körülmények között hallgattam.
Az mondjuk hozzátartozik, hogy azonos áron, talán jobb láncot is ki lehet hozni az A5 árából, de ha nincs hely és fontos a megjelenés, akkor egy egész jó megoldásnak tűnik.
-
Peetey91
senior tag
Én még jó pár éve vettem egy Swans D1080MKII-t olyan 35-40 ezer magasságában az ATC soundnál, bátran tudom ajánlani, az árához képest kifejezetten jó vételnek tartom, a mai napig eszembe nem jutott lecserélni.
Most gyorsan rákeresve viszont már nem látom, hogy árulnák lehet már kifutott termék.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ezek tudatában keresgélek.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy gyors sd-t venni az air-be.
A Lexar professional 2000x vagy valami hasonlóról mi a véleményetek?
Ezek már elég gyorsak az air ssd-hez viszonyítva?
Illetve , szükségem lenne egy átalakítóra is hogy ne lógjon ki a gépből.Köszönöm a segítséget
® visions created with passion
-
Ragnar95
félisten
-
Imy
veterán
Hogyan tudok nagyobb mennyiségű képet letölteni? iPhoneval csináltam, és az iCloudba fent vannak, látom a MacBookomon is. Gdrivera szeretném feltenni...
-
Alex91
félisten
válasz Uzmany #41913 üzenetére
Vagy probalkozhatsz kis meretu pendrive-val is... Mondjuk Sandisk ultra fit, de lehet talani mast is... (Kinaiaktol relative jo arban be lehet szerezni, nekem 10k korul volt a 128GB-os...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
sputyi70
aktív tag
Sziasztok. Azt hol tudom megnézni melyik az alapértelmezett vga driver? Van fent egy nVidia driver. Az úgy jó ha a kisablakban a pipa a OS X deafult graphics driver-nél van, vagy a nVidia web driver-nél kell legyen? Most kezdtem bele az OS-X be nézzétek el nekem ha hülyeségeket kérdezek. A Mac névjegynél az Intel HD graphics van.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz sputyi70 #41920 üzenetére
A rendszer majd bekapcsolja az nV kártyát, ha kell a kraft, ne foglalkozz vele.
Imy: Mert a rMBP-ba valók csak az adott méretű szériához jók, az Air kártyahelye viszont pont akkora, mint a nem-retina MBP-knak, amikből sokkal többet adtak el összesen az évek során. Kevesebbet gyártanak vele -> drágább. A Nifty adaptereknek mondjuk pont egységes az ára.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Uzmany
őstag
válasz TigerCat #41924 üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat.
Tényleg nagyon klassz. De, az amazonon a vásárlói értékelések
nem valami biztatóak.
Valami gyorsat szerettem volna. A Lexar elsőre szintén
jónak tűnt, de erről is azt írták, hogy meg sem közelíti
a leírásban szereplő értéket...
Így, inkább külső ssd lenne a megfelelő.
Erre ajánlást kérhetek?RazorGTR1: Sajnos nincs lexarból.
[ Szerkesztve ]
® visions created with passion
-
-
r4z
nagyúr
válasz Uzmany #41928 üzenetére
Szemeztem én is a Thunderbolttal, de irreálisan drága. Ha jó 2,5" USB házat keresel, nekem a banggoodos MantisTek bevált. Egyedül az anyaghasználatra lehet némi panasz, de gagyinak egyáltalán nem gagyi, és ~2500Ft nem pénz érte.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Beethoven
tag
Csapó 002
Sziasztok!
2010es macbook próm-ba a trackpad gombja nem reagál ezért rendeltek nekem hozzá egy új trackpad-et 30 dollárért de ez mint kiderült kínai utángyártott.
Érdemes lehet erre kicserélni, nem lesz kompatibilitási vagy más probléma vele szerintetek?
Esetleg az is lehet hogy csak egy tisztítás is elég lehet az eredetinek hogy megjavuljon? Csak mert még sosem volt szétszedve gép csak annyira hogy a gyári hdd ki lett ssd-re cserélve. -
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Az új MacPook Pro-ról lehet tudni valami pontosabbat?
A videókártya terén lesz fejlődés? -
FIREBLADE78
addikt
Leszedtem az ublock programot. Kell ezen vmit állítani?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Beethoven
tag
Miyen progi van mac-re ami oyan mint a hd sentinel windowson?
-
Ragnar95
félisten
-
deja vu
addikt
Én azt olvastam, hogy jobbat kapni az Audioengine A5+ árából, meg hogy túl vannak árazva az AUDIOENGINE termékek. Nekem is nagyon tetszik, csak amióta megláttam az AUDIOENGINE HD6-ot azóta meg az tetszik, csak az több mint kétszer annyi mint az A5.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Smiley
addikt
Ne csinaljatok mar, a smartmontools ingyenesen elerheto macports alol... ha mar az ember unix rendszert hasznal, akkor hasznalja is ki.
Az hdsentinel se csinal semmivel tobbet, csak ir egy szazalekot, ami szerintem egy oltari nagy baromsag. Egy HDD-nel semmit nem jelent ez a szazalekos dolog, de megis erre van raizgulva mindenki, amit rohadtul nem tudok feldolgozni. Ha a long smart test lefut akkor hasznalhato az a disk adatok tarolasara, ha nem akkor arra fontos adatot nem szabad tenni. Ha nagyon szeretned hetente figyeltetni, akkor daemon is van a csomagban, azzal be lehet allitani, hogy idozitve lefusson, es jelentest kuldjon rola email-ben.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Ha angliabol az amazonrol rendelek egy Macbookot, akkor ugye nem kell vanot fizetnem?! Jol tudom? Koszi!
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
manoarc
senior tag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani pár komolyabb freeware játékot ?
A stílus végülis mindegy nem vagyok válogatósKöszönöm !
{。^◕‿◕^。}
-
davidsz
senior tag
Belefutottam valami reklámba... Valami a böngészőkben folyamatosan aliexpresszes meg mindenféle reklámot dob fel, meg nyitogat ablakokat. Hogy lehet ezt kigyökölni?
Új vagyok még osxben.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Komendabence
csendes tag
Sziasztok! Nem volt még apple gépem de szeretnék egyet. Kérdésem az lenne, hogy grafikus munkákra (photoshop, lightroom, premiere, after effects) egy 2012-es macbook air mennyire használható? Illetve a 2012-es pro-val jobban járnék?
-
TigerCat
nagyúr
válasz Komendabence #41949 üzenetére
Elég rendesen érezni a különbséget, szóval 2013 utáni gépeket néznék és ha ez munka, akkor főleg Pro vonalon keresgélnék inkább...
De várd meg a fórumtársak véleményét is, én hajlamosabb vagyok többet költeni a kelleténél...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest