- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérnék segítséget:
Időről-időre kapok egy hibaüzenetet, mely szerint a Mac-em (MBA13, El Capitan) nem képes csatlakozni az iCloud-hoz. Amikor belépek az iCloud beállításokba, és megadom a jelszóm, igazából nem történik semmi. Az iCloud-on belül nem tudok semmit állítani, csak a kilépés és a jelszó megadása gomb aktív.
Próbáltam kiedríteni guglizva, de csak arra jutottam, hogy sokaknak ugyanez a probléma, de a megoldásra nem találtam rá. Tudna valaki segíteni? Egy link is elég, ahol kiderül, hogyan lehet megoldani (angol is jó).
Előre is köszönöm!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Vettem egy 2015-ös MacBookAir 13"-os masinát.
Hogyan tudok BootCamp-el telepíteni Windows 8-at egy külső USB vagy akár Flash drive-ra ?
SSD sajnos csak 128GB-os, ezért kellene külsőre telepíteni.
A rohadék Windows sajnos speciális munkáim miatt kellene csak. Parallel kizárva.Köszike !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
danilla
őstag
-
Laurh
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni bootcampel kapcsolatban.
Régen mikor csináltam nem volt semmi probléma és a lemezképet a bootcamp segítségével létre tudtam hozni és telepíteni. Most 2 külöböző lemezképpel is probálom (win7), de amikor hozom létre akkor a "Windows fájlok másolása" résznél a felénél megakad és nem megy tovább és feldobja a következő ablakot, hogy látogassak el a bootcamp webhelyre.
Köszönöm előre is.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Ragnar95
félisten
válasz eladogeppc #40402 üzenetére
Bootcamppel csak belső tárolóra lehet telepíteni windowst, külsőre csak virtuális gépként lehet.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz eladogeppc #40408 üzenetére
Igen, kamu.
RazorGTR1: múltkor írtad, hogy egy fagyás során sikerült ránézned az erőforráshasználatra és nálad a VRAM volt tele, úgyhogy ez okozza szerinted a problémát. Most nekem is volt pont egy fagyásom és kb fél perc-1perc után, amikor feléledt a gép, ránéztem a VRAM-ra, de messze nem volt tele, félig volt csak az iStat szerint. Cserébe swap-olva volt több, mint 2GB memória, mert a Preview képes volt 4GB RAM-ot elhasználni a memory leak miatt, de az volt a fura, hogy a Safariban egy YT videó bezárása okozta a fagyást és a Safari és Preview újraindítása nem oldotta meg a problémát, csak újraindítás.
Szóval egyre érdekesebb ez a kérdés... Úgy tűnik, 10.11.5 se orvosolta a problémát, ez volt az első fagyásom alatta.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
Az biztos, hogy akkor jelentkezik csak a probléma 8GB RAM-nál, amikor több gigásra hízik a swap mérete, de innentől valóban random, mert nem mindig jön elő a fagyás valóban.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #40412 üzenetére
Pontosan sajna nem, de iStat menus grafikonon mutatja.
-
Imy
veterán
Nem macbook, de apple....
Billentyűzetet (apple, mi mást) hol érdemes megvenni, vagyis hol van a legjobb áron?
Ahi használ, annak mi a véleménye? Van olyan jó, mint a MacBookok billentyűje? (azaz rövid utas?) -
törölt tag
Sziasztok!
A főnököm megkért, hogy nézzünk meg egy slideshowt, de valamiért nem akar működni iview-val...
Van egy .ivc fájl, de szürke, azaz nem lehet megnyitni, mivel lehet megnyitni ezt?
Létezik osx-re iview media pro? Az kell hozzá? -
madle
őstag
válasz FIREBLADE78 #40419 üzenetére
Amire én használom semmi. Szerintem ilyen advanced hálózati beállításokban lehet esetleg különbség, de még az sem biztos. Teljesen patentul működik és frissít is.
-
Pacee90
tag
Használ valaki közületek Apple Tv-t ? Hozzá tudok jutni egy 3.-ik generációshoz jó áron,megéri szerintetek ?
Igazából csak arra használnám,hogy Mac-ről filmet indítok el ez lehetséges vele ?
Köszi a választ ! -
Black Dragon
addikt
Hmmm, érdekes WWDC-nek nézünk elébe, ha tényleg ilyen lesz az új Pro.
-
CharlieDrop
veterán
válasz Black Dragon #40425 üzenetére
majd utána mondjunk Áment
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Black Dragon
addikt
válasz CharlieDrop #40426 üzenetére
Mondjuk nekem kicsit soknak tűnik, touch id, oled kijelző, usb-c... Mármint egyik sem elképzelhetetlen, de ha mindent beleraknának ezekből, akkor nem 1299 dodó lesz az induló ára.
-
CharlieDrop
veterán
válasz Black Dragon #40427 üzenetére
azért is mondtam, hogy nyugtával dicsérjük a napot
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Black Dragon #40425 üzenetére
A touch id jó lenne.
-
r4z
nagyúr
Az USB-C lehet, hogy csak a Thunderbolt 3 csatlakozónál lesz, de ez mindössze találgatás részemről.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
randras
veterán
iTunes-ban Podcast-eknél, Törölni kívánt lejátszott epizódok alatt lévőket ugye nem fogja automatikusa letörölni X nap múlva? iOS-ben találtam ilyen beállítást, itt nincs.
-
TigerCat
nagyúr
válasz lhurgoyf #40434 üzenetére
Először is mindent lementesz egy külső meghajtóra. Kijelentkezel az iCloud-ból, kikapcsolod a Face Time-ot és Üzeneteket, majd indításkor nyomsz egy CMD+R-t. A lemezkezelővel törlöd a Macintosh HD-t és belépsz az újratelepítés menübe. Onnantól egyértelmű...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Zolom89
senior tag
Egy kis segítség kellene srácok..
Biztos sokan jönnek evvel mások is, első macbook pro-m szeretném beszerezni, pénz ami rászánok az max 200K de nem baj ha kevesebbNézegetem a hirdetéseket és több olyan 2011mid találok ami fel van túrbózva és így is 200ezer alatt van. A kérdésem az hogy egy 5éves gép mennyire elavult már? Gondolok netezés nem gond neki..de egy kis játék, HD filmezés stb. amire használnám és fontos lenne hogy ezeket bírja is. Legjobb esetben HD 3-4000 videovezerlő és a 15"-ba esetleg 330m-es különálló egység ha jól tudom, a kérdés az hogy ezek a perifériák mennyire állják meg a helyüket manapság
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
xors
senior tag
válasz Zolom89 #40436 üzenetére
Aláírásomban látod i7 -es macbook 2011early, HD film, Adobe programok simán elfutnak rajta (SSD ajánlott!) én 200 -ért vettem it aprón
Játékra csak a GTA IV -t próbáltam, döcögött picit, de nem erre való a gép, meg melegszik is tőle mint egy vasaló..
Ha inkább játékra kell 200k -ért egy windows jobb, minden másra kiváló a MB Pro -
Megane2000
aktív tag
Üdv srácok!
Legújabb Macbook Air 13"-os gépem van. Próbálnám rávenni az airplay-re de nem tudom a képet kitenni a tv-re. Gondoltam hogy kiterjesztett asztalként majd fog működni de nem..
-
Megane2000
aktív tag
válasz Megane2000 #40439 üzenetére
Nos egyszer csak megjelent az Airplay ikon a menüsávon, kis idő elteltével. Most már működik rendben..
-
Megane2000
aktív tag
Mostanában megszivat az air. A wifi belassul megszakad, egyszerűen mem tudom mi lehet a baj. Az ipad iphone és eindowsos gép vígan működik. Van hogy újra kell indítani a macbookot hogy legyen újra wifi. Már találkoztatok ilyen esettel?
-
bmakszim
senior tag
Ha jól értelmeztem az oled panel csak a bill feletti érintős gombokra vonatkozik, remélem ez nem valósul meg, utálom a tapicskolós gombokat. Mint ahogy annak se örülnék, ha a MacBook borzalmas billentyűzetét is megkapná csak azért, hogy 1mm-rel vékonyabb legyen.
TB3 jöjjön, de csak a TB2 helyére, HDMI-t és/vagy az USB3.0-t nehogy kukázzák, mert agyf@szt kapok! -
madle
őstag
válasz Megane2000 #40441 üzenetére
Én most ebben a pillanatban küszködök ezzel a bajjal. Azt vettem észre, hogy a wifi sebessége teljesen ingadozik az Air-en az új frissítés óta. A routeren most volt firmware frissítés pont azért mert nagyobb adatforgalomnál eldobta a jelet. De az megszűnt az új firmware-vel. Nem tudom mi okozhatja.
Használsz külső vinyót? Mert régen én ezzel szívattam meg magam, hogy olyan gép tartóm volt, amire ha rátettem az Airt, pont befért a töltőkábel csatlakozója alá egy külső HDD. Ami ha működött teljesen hazavágta a Wifi jelet és össze vissza ingadozott a jel. Gondolom ott lehet az antennája? Sok időbe telt mire erre rájöttem.
-
Megane2000
aktív tag
Nem használok külső meghajtót. A közelbe nincs az asztalon semmi csak az iphone meg az ipad. Azok csak nem zavarják be
Mellesleg nem egyedi a problémánk. Itt vannak leírva hogy mikkel lehet próbálkozni. De et cikinek tartom. [link]
Nekem is múlthéten frissített a rendszer, azóta szivat. Ilyenkor kiadhatnának sos valami javító csomagot, vagy jó lenne visszallítani...
-
madle
őstag
válasz FIREBLADE78 #40445 üzenetére
Nem kell hozza, csak megrendeled.
-
razor84
csendes tag
sziasztok,másik mac gép hiányában hogyan tudok készuiteni mount lion usb telepitöt?
Délután 2 után érdeklődjön mindenki az árak után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest