- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
Megane2000 #40548 üzenetére
Speciális csatlakozó van a cd meghajtón. Van win7 a mac-en de ott sem jelenik meg új eszközként.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #40535 üzenetére
Én is, bár már nem fűzök túl nagy reményeket ehhez, mivel a Kapitánynak is az lett volna a feladata, hogy visszahozza a régi stabilitást és az Apple is ezzel indokolta a kevesebb újítást, erre csak rontottak a helyzeten. De a remény hal meg utoljára
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #40532 üzenetére
Mavericks volt a legjobb verzió Lion óta
Számomra az a baj, hogy már túlzottan megszoktam az új kinézetet + pont annyi új funkció volt az elmúlt 2 főverzióban, ami miatt már túl nagy kompromisszum lenne a downgrade Mavericksre. -
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #40530 üzenetére
Nyilván nem pénzkérdés... Sajnos nem ez a legnagyobb bug az OSX-ben Yosemite óta és ahelyett, hogy javulna a stabilitás, az El Capitan is csak rontott a helyzeten...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #40528 üzenetére
Nekem már jó ideje konstans nem működik
A fórumok hangosak az AirDrop megbízhatatlanságától már jó ideje, de megoldást még senki sem talált rá.
-
danilla
őstag
válasz
Megane2000 #40526 üzenetére
Igen, ha jó kedve van működik, ha nem akkor pedig nem
Én eddig nem jöttem rá, hogy mi befolyásolhatja a kedvét.
-
madle
őstag
válasz
Megane2000 #40441 üzenetére
Én most ebben a pillanatban küszködök ezzel a bajjal. Azt vettem észre, hogy a wifi sebessége teljesen ingadozik az Air-en az új frissítés óta. A routeren most volt firmware frissítés pont azért mert nagyobb adatforgalomnál eldobta a jelet. De az megszűnt az új firmware-vel. Nem tudom mi okozhatja.
Használsz külső vinyót? Mert régen én ezzel szívattam meg magam, hogy olyan gép tartóm volt, amire ha rátettem az Airt, pont befért a töltőkábel csatlakozója alá egy külső HDD. Ami ha működött teljesen hazavágta a Wifi jelet és össze vissza ingadozott a jel. Gondolom ott lehet az antennája? Sok időbe telt mire erre rájöttem.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Megane2000 #40439 üzenetére
Nos egyszer csak megjelent az Airplay ikon a menüsávon, kis idő elteltével. Most már működik rendben..
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #39926 üzenetére
Nekem El Capitan frissítés óta egyáltalán nem megy és sokaknak problémás még.
-
Lazika
senior tag
válasz
Megane2000 #39922 üzenetére
Főleg, amikor működik
-
válasz
Megane2000 #39914 üzenetére
X-Akta...
Van egy-két dolog, ami újabban rendetlenkedik:
1. Értesítések
Be van állítva a Facebook, az iMagazin, 9to5mac, stb., de gyakorlatilag a Facebook semmit nem jelez. Pedig emlékszem, régebben ment a dolog. Szépen megjelent az értesítés, bármilyen esemény is történt a fiókomban. iPhone-on ugyanezzel a fiókkal hiba nélkül működik.
2. App Store
Kissé hiányosan jelennek meg az alkalmazások ikonjai. Teljesen randomszerű a dolog, minden kategóriában ez a helyzet. Cache és minden bisz-basz törölve, de a helyzet nem változik.
-
válasz
Megane2000 #39889 üzenetére
Nekem semmi gondom vele. Ráadásul saját magát be is állítja első bejelentkezéskor. Nem rossz dolog ez az iCloud mentés...
-
válasz
Megane2000 #39872 üzenetére
A Gmail-lel szerintem elég sok a probléma, amennyiben nem webes felületen akarod használni. Szerintem maga a Google is próbál abba az irányba tolni, hogy inkább ott használd. Ha sok levél van benne, akkor Pc-n az outlookban is csak olyankor frissít néha, amikor kézzel rányomok, kicsit össze-vissza.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Megane2000 #39874 üzenetére
illetve annyi hogy amikor megnyitom a mail alkalmazást akkor pár másodpercre kiirja job felül, hogy kapcsolódás sikertelen!
De mint mondtam pár másodperc az egész... -
tigomigocika
senior tag
válasz
Megane2000 #39872 üzenetére
Nálam semmi gond vele...
-
válasz
Megane2000 #39853 üzenetére
Az utóbbi okosabb. 🤓
-
válasz
Megane2000 #39685 üzenetére
Köszi!
Van benne pár órám...
:-) -
válasz
Megane2000 #39658 üzenetére
Csak egy kérdés:
- Milyen gyakran indítjátok újra a Safarit?
Csak azért kérdem, mert talán a sokaknál jelentkező teljesítmény problémát is megoldaná egy-egy alkalmazás újraindítás.Esténként (jellemzően hajnalban) amikor hazamegyek, kilépek valamennyi alkalmazásból és ezt követően nyomok ⌥+⌘+⏏ billentyűkombinációt altatáshoz. Semmi nem fagy, nem akad, szó szerint hasít. Ezt leszámítva egész nap fut minden app és a gépem is 7. napja megy folyamatosan.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #39655 üzenetére
Sose lehet tudni, mikor romlik el a töltőd
MagSafe2-nél még árcsökkenéstől se kéne tartani, MagSafe1-től mondjuk lehet hogy jobb megszabadulni, mert esetleg eshet az ára, aztán max visszaforgatod az eladásból befolyt pénzt később az újba, ha mégis szükség lenne még egy töltőre. -
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #39652 üzenetére
Nem olcsó egy eredeti töltő, szóval lehet megéri tartaléknak megtartani, ha bármi történne a saját töltőddel.
-
Blaise
veterán
válasz
Megane2000 #39647 üzenetére
Vehetsz hozzá átalakítót, és akkor használhatod a te gépeddel is.
-
Kommy
veterán
válasz
Sima Magsafe csatlakozó, a Tieden Magsafe 2 van.
-
EczkE
veterán
válasz
Ez a magsafe 1 ha jol tudom.
-
válasz
Megane2000 #38932 üzenetére
Nálam semmi. Pusztulat. Lassan falhoz b...szom az egészet. Eddig a rendszer nem jött le, most a megvásárolt alkalmazásokkal szórakozik. 2 napja nem tudok dolgozni...
-
válasz
Megane2000 #38906 üzenetére
Nekifexem a telefonnak. Hátha segítenek...
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Megane2000 #38903 üzenetére
Google DNS-t használok. Így viszont, hogy többen is írjuk, hogy gubanc van csak nem nálunk van a hiba. Megőrít ez a lassúság.
(#38905) TigerCat Telekom.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Megane2000 #38899 üzenetére
Tegnap szedted le?Mintha olvastam volna a topikban, hogy másnak is szórakozik...
-
Imy
veterán
válasz
Megane2000 #38828 üzenetére
Köszi, javítva.
Hiába állítottam be a helyesírás ellenőrzőt, de nem működik szerintem megfelelően...
Most minden egyes szót aláhúz amit írok... -
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #38788 üzenetére
Hogy lőtted be a TM-t, ha nem jártál a beállításaiban? Ott pontosan leírja, hogy működik.
-
válasz
Megane2000 #38758 üzenetére
Ahogy olvastam, marad, szóval nem kell sietni. Egyébként nekem annyira nem jött be, azonban hobbifotósoknak ingyen nyilván megéri.
-
delibab
senior tag
válasz
Megane2000 #38758 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy mennyire kell kapkondi a letöltéssel.
-
Imy
veterán
válasz
Megane2000 #38737 üzenetére
Én nem bánom, hogy van rajta, így semmi sérülés nincs a használt gépemen. Én sem veszem le, nem akarom összekarcolni.
De van rá valami más megoldás? -
lmno
őstag
válasz
Megane2000 #38705 üzenetére
Szerintem amikor belép valaki először az Apple ID-jával rajta.
-
Imy
veterán
válasz
Megane2000 #38658 üzenetére
Miért, nem poros a belseje, ezeket nem kel sosem tisztítani?
-
válasz
Megane2000 #38653 üzenetére
Már értem. Ilyen esetben gondolom az aktivációs kód később is él, de inkább írj a support-nak. Az a biztos.
-
válasz
Megane2000 #38649 üzenetére
Nem. Ami demo, az 30 napos. Amit megvettél, az kóddal újratelepíthető.
-
válasz
Megane2000 #38643 üzenetére
Amit megvásárolsz, ahhoz kapsz aktiváló kódot. Így később bármikor újrarakhatod. Ami 30 napos, azt 30 nap után vagy nem használod és törlöd, vagy megveszed. Ha 30 naponta újrarakod a géped, akkor nyilván használhatod a demót...
-
válasz
Megane2000 #38640 üzenetére
A Paragont letöltheted az oldalukról, csak lépj be a fiókodba. Ezen kívül kapsz aktivációs kódot is, amelyet bármikor újra felhasználhatsz, tehát a későbbi újratelepítéskor nem lesz gondod.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Megane2000 #38611 üzenetére
Megvettem a csomagot. Jol ertem hogy 30 napom van letolteni a programokat utana viszlat?
-
megema
őstag
válasz
Megane2000 #38614 üzenetére
Mondjuk vizsgázni szerintem nem lehet vele, mert ahhoz valahogy össze kéne hozni egy támogatott böngészővel. De minden másra jó.
Itt meg tudod nézni, hogy mit-hogy támogat. Fájlokat lehet társítani, és mindenre rálát.
-
megema
őstag
válasz
Megane2000 #38611 üzenetére
Az túlzás, hogy használnám, de hasonló akcióban megvettem. Egyedül a Cisco Packet Tracer-t telepítettem benne, az kiválóan működik.
-
válasz
Megane2000 #38586 üzenetére
Összefoglalót nézd meg
-
Handball94
senior tag
válasz
The Unarchiver, Skype, Spotify, Transmisson, esetleg TeamViewer
-
Tibi86
aktív tag
válasz
OpenEmu, Dophin emulator már ha bírod a régi/új nintendo játékokat.
-
sprX
tag
válasz
VLC, Chrome / Firefox mindenkeppen.
-
Imy
veterán
válasz
Megane2000 #38525 üzenetére
Igazából ahogy olvasgattam/om ami átért OSx-re az nem preferálja már a WIN-t, mert más jobb, a gépek is.
De azért bennem van a félsz... Meglátom még ki mit mond.Illetve ami jó lenne az a retina kijelző, és a 8Gb RAM, de olyan gépet nem találni emberi áron, főleg HU billel. Pediga retina lenne a tökéletes választás több RAM-mal. Ettől is félek még... Pedig 300.000e-nél többet nem nagyon akarok most adni gépért, de inkább 250e alatt legyen.
-
Imy
veterán
válasz
Megane2000 #38520 üzenetére
És más különbséget észre lehet venni?
-
Tibi86
aktív tag
válasz
Megane2000 #38485 üzenetére
Lesz még biztosan.
-
delibab
senior tag
válasz
Megane2000 #38395 üzenetére
Én a legelső bekapcsolásra gondolok, szerintem akkor kell net, de azért erre nem esküszöm meg...
-
delibab
senior tag
válasz
Megane2000 #38388 üzenetére
Szerintem meg az aktiválástól számítva 1 év. Nem próbáltam még de szerintem net nélkül nem lehet megkezdeni a használatot...
-
Cartedor
csendes tag
válasz
Megane2000 #38388 üzenetére
Szerintem a garancia mindig a vásárlás napjától kezdődik. Akkor senki se regelné be, mindenki húzná, ameddig lehet, hogy tovább tartson a garancia.
151/2013. Korm.rendelet, 2. §(I) "(2) A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik."(/I)
-
Alex91
félisten
válasz
Megane2000 #38322 üzenetére
[link], ezek tamogatjak!
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #38320 üzenetére
Pontosan, a 2009 előttiek nem támogatottak.
Az AirDisplayt passzolom, én a beépített screen share-t használom, ha kell. Finderben kell csatlakozni a géphez, és ott is lesz az opció. Az AirDisplay se lesz ennél hatékonyabb.
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #38318 üzenetére
Használhatod Thunderbolttal. Target display mode az iMacen: cmd+F2
-
válasz
Megane2000 #38267 üzenetére
Szerintem sehogy.
(#38265) RazorGTR1:
Hja. Bár azt nem használom. Disk Inventory X volt eddig.(#38266) Megane2000:
Szívesen! Hátha hasznos... -
Pacee90
tag
válasz
Megane2000 #38255 üzenetére
Sajnos nincsen hálózati meghajtóm,és ha gáz,ha nem én nem is vagyok képben ebben a témában,de viszont nagyon érdekelne,hogy hogyan működik ez,mert lehet engem is érdekelne!
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #38255 üzenetére
Így van, nekem is csak a Win7 VM miatt kéne nagyobb tárhely.
-
csab2
veterán
válasz
Megane2000 #38196 üzenetére
A kérdező MacBook Air-ről kérdezett.
-
TheMarci
addikt
válasz
Megane2000 #38196 üzenetére
Airen van tobb csatlakozo.
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #38189 üzenetére
Folyamatos az akció. Többen használják a BDJ-t és többen veszik meg a Paragont, mindkét fél jól jár.
-
allein
addikt
válasz
Megane2000 #38102 üzenetére
-
válasz
Megane2000 #38111 üzenetére
Nem váltottam. De múlt héten menet közben kellett egy grafikát elkészíteni és 13 col felett görnyedve lényegesen lassabban haladtam, mint a nagy kijelzőn egyenes háttal. Ezen túl tapipaddal jóval esetlenebbül illesztgettem az objektumokat, mint egérrel.
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #38111 üzenetére
Csak tippelek, de átmenetileg, amíg nincs új monitor.
-
allein
addikt
válasz
Megane2000 #38095 üzenetére
Neki van saját apple ID felhasználója és azzal használja, én ID-m alatt látok egy apple watch-ot, holott nincs is ilyen eszközöm
és a vevőnek sincs órája
Icloud-ba belépve saját eszközöknél nem jeleníti meg az iPhone-t
Pedig megtalálja, tettem egy próbát az Iphone keresése alkalmazással.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #38087 üzenetére
Gyakorlatilag teljesen mindegy, melyiket használod, nincs nagyon különbség köztük.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Megane2000 #38051 üzenetére
Éspedig? Előre félek újratelepíteni
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #38045 üzenetére
Nézd meg a logot, nálam az USB-s Yosemite telepítő rengeteget tökölt az utolsó másodpercnél.
GhettoChild: Nem telepítettél fel valamilyen beépülőt a Finderhez, ami megakadályozhatja a leválasztást?
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Megane2000 #38035 üzenetére
Erre valaki??
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Megane2000 #36763 üzenetére
nem
kiderült, hogy a pst-t importálni lehet és utána úgy működik, mint egy mappa
klafa
-
DanielK
addikt
válasz
Megane2000 #36629 üzenetére
igen
(#36630) lugosi: zárva van
-
megema
őstag
válasz
Megane2000 #36566 üzenetére
Egy keveset játszottam vele 2013 végi rMBP-n (Iris 5100 GPU), és 2560x1600-as felbontással tökéletesen futott, csodálkoztam is rajta.
Abban az Airben HD3000 van, próbálj ez alapján utánanézni. Én úgy tippelem, hogy natív felbontáson mennie kellene. Ha huzamosabb ideig játszanál vele, nem árthat emelni a ventilátor fordulatszámán.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Megane2000 #36515 üzenetére
Nekem szokott. De ilyen 10% körül
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Megane2000 #36510 üzenetére
Erre valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #35705 üzenetére
DiskWave pont erre való.
-
biker
nagyúr
válasz
Megane2000 #35705 üzenetére
64gb semmire se elég. ne is keresgélj, kb 3 hét alatt tele lehet
szégyen eladni ilyen gépet... -
mrkorooo
aktív tag
válasz
Megane2000 #34866 üzenetére
Ennyi volt
Eddig meg szokatalan, az tuti h nem estem se**re tole, ha nem szokom meg, visszaviszem(#34867) bupemko az hogy eltakarja nem is erdekel, csak a karcok miatt gondolom hogy talan jolenne,de nemtudom milyen hatassal van a hutesre.
Esetleg a foliazasrol van valakinek valami tapasztalata?
-
Peetey91
senior tag
válasz
Megane2000 #34842 üzenetére
Igen, itt egy videó róla. Három ujjal kell húzni a zöld gombot (nem tudom mi a neve
)
Nnobi nyertél.
-
Nnobi
tag
válasz
Megane2000 #34842 üzenetére
Igen , a teljes képernyős ikonra hosszan rányomsz és aktiválódik, kitudod rakni fél képernyőre és ugyan ezt kell tenni a másik alkalmazás ablakával is.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Megane2000 #34683 üzenetére
Közben találtam hozzá rack-et, de 10.000 Ft-ért.. annyit lehet nem ér maga az ssd.
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #34680 üzenetére
Egyedi csatlakozója van. A Transcend gyárt hozzá SSD-ket JetDrive néven, illetve az OWC.
-
r4z
nagyúr
válasz
Megane2000 #34674 üzenetére
Mikori?
-
biker
nagyúr
válasz
Megane2000 #33932 üzenetére
Válts át angolra, akkor be tudod ütni.
-
TheMarci
addikt
válasz
Megane2000 #33932 üzenetére
ö-t használd ekkor, weboldal probléma.
-
válasz
Megane2000 #32804 üzenetére
Köszi neked és Ragnar95-nek is. Gondolom arra azért figyelni kell, hogy ne nagyon húzódjon a kábel.
Egyébként ez a töltőkábel tényleg ~1,8 m hosszú? Lehetne kicsivel hosszabb is. -
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #32707 üzenetére
Nem tudok róla,h lenne erre megoldás, Photos appból tudod max exportálni a képeket.
lugosi: tévedés ne essék, ez nem így lett kitalálva, elméletben kéne kezelnie a Photos appnak külső tárolón lévő libraryt is, csak bugos még egyelőre, remélhetőleg nemsokára javítják.
TigerCat: az iTunes valóban megy külső tárolóról is, bár sajna az már nem megy, mint régen,h aliast készítesz és csak bizonyos fájlokat pakolsz kintre, mert bár megtalálni megtalálja őket, de nem tud oda menteniViszont a Photos appra neten is sokan panaszkodnak,h crashel, ha külső tárolóra mentenének libraryt...
-
csab2
veterán
válasz
Megane2000 #32583 üzenetére
Esetleg a Safari menüjében: Beállításkok: Előzmények és webhely adatok törlése?
-
válasz
Megane2000 #32448 üzenetére
Használtam így sokáig, mert 3TB média másként nem fért el, de végül kipakoltam mindent NAS-ra. Ennél jobb nem nagyon van. iTunes-ban pedig az maradt, ami nélkül nem bírok meglenni. Kedvenc zenék, játéklisták, stb.
Annyi az egész, hogy a Shift-et lenyomva kattintasz és kitallózod a külső iTunes könyvtárat. Érdemes először létrehozni a gépen, majd azt kipakolod ahova akarod, ezután beállítod a fentiek szerint és telerakod amivel akarod. Viszont ha nincs csatlakoztatva, létrehoz egy üres adatbázist.
-
Alex91
félisten
válasz
Megane2000 #32448 üzenetére
Persze.
-
válasz
Megane2000 #32249 üzenetére
Parancsolj, mindkettőt megkapod:
SMC reset
PRAM reset -
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #32247 üzenetére
SMC resetet neki.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #32191 üzenetére
Rossz topik
-
válasz
Megane2000 #32174 üzenetére
A Fájl menü Exportálás funkcióval menni fog.
Vagy a kész, már szerkesztett képet, vagy a nem módosított, eredetit. -
randras
veterán
válasz
Megane2000 #31921 üzenetére
Nekem is van nem gyári ethernet adapterem ami USB Hub is, és az tökéletesen megy, szerintem csak a Thunderbolt miatt nem megy, mert Apple szabvány...
-
KMan
őstag
válasz
Megane2000 #31830 üzenetére
Arra is figyelj hogy fel tudod cserelni hogy melyik oldalt van a display, bar azt hiszem alapbeallitaskent jobb oldalra esik. Eger nekem is van hozza. En foleg filmnezesre hasznalom a monitort a kanaperol, ugyhogy (bar vettem hozza billentyuzetet) de egyaltalan nem hasznalom. Sikerult talalnom egy magyar kiosztasu feher bt apple billentyut (A1016), idonkent felbukkant a beszeljukmac-en, de ritka mint a feher hollo.
szerk: igazabol azt kell eldontened hogy extended vagy main funkciora szeretned hasznalni a displayt. Ha csak kiegeszites akkor nyitva maradhat a mac es nem kell bill, ha main akkor nyilvan lecsukod, oldalra teszed, es akkor kell a kulso billentyu.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Megane2000 #31830 üzenetére
Én simán vettem egy külső billentyűzetet, abból is az Apple billentyűzetét. Szerintem igen csak jó szerkezet nagyon kényelmes rajta gépelni, és jó is minősége.
Mikor itthon gépezek amúgy se gépezek teljes sötétbe.
Én csak ajánlani tudom!
-
KMan
őstag
válasz
Megane2000 #31826 üzenetére
En is igy hasznalom, a kijelzo beallitasokban mindent be tudsz allitani, kulon a gep es kulon a kulso monitor felbontasat. En lehajtani a gep tetejet nem szoktam, mission controll beallitasoknak definialtam egy also sarkot, oda lehuzom a kurzort, igy a gep kijelzoje kikapcsol. De lehajtani nem szoktam.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Megane2000 #31751 üzenetére
Mondjuk megoldható volt eddig is, de valóban jó, hogy már gyárilag is tudna fogja a rendszer.
-
diskeeper
csendes tag
válasz
Megane2000 #31625 üzenetére
Macintosh HD/Felhasználók/FELHASZNÁLÓ/Könyvtár/Safari. Ebből a mappából kell a Bookmarks.plist fájl. Simán ugyanide bemásolod az új gépre felülírva a meglévőt.
-
válasz
Megane2000 #31636 üzenetére
Mentsd ki pendrájvra, vagy Dropboxba. A HDD-ről valahova gondolom lemented az adatokat, akár onnan is importálhatod majd...
:-) -
válasz
Megane2000 #31625 üzenetére
Fájl menü, könyvjelzők exportálása. Az új rendszeren pedig beimportálod. De ha használsz iCloud-ot, akkor bejelentkezés után visszaszinkronizál mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest