Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz rjg #29587 üzenetére

    Nyilván megoldható a dolog, lehet asztali gépként is használni 11"-os gépet is, csak kérdés, hogy megéri-e :D
    Pénzügyileg nyilván, ezen kívül viszont egyáltalán nem. Elég speciális felhasználási feltételek kellenek ahhoz, hogy 11" elég legyen folyamatosan.
    Amúgy te mire/hogyan/mennyit használod, ha nem titok, hogy megvagy 11"-al?
    Mondjuk azért egyértelmű, hogy vannak előnyei az Air-rel és a rMBP-val szemben is, rMBP-val szemben a hordozhatóság (méret, súly, vastagság), illetve a nagyobb tárhely / olcsóbb árcédula, ha azonos tárhellyel nézzük, Air-rel szemben meg a hardver, új funkciók, illetve súlyban és vastagságban veri ugye az Airt is...
    Persze az, hogy ez kinek éri meg az ártöbbletet, az már másik kérdés, de nyilván lesz piaca, ráadásul szerintem elég szépen fog tarolni, mert ár/érték arányban tartalomfogyasztásra elég korrekt gép.
    TigerCat: ez tény és való, de az meg vehet nagyobb gépet, ha megengedheti magának. Ha 1 géped van hordozni és otthoni használatra is, nyilván kompromisszumokat kell kötnöd...Erre énis kíváncsi leszek, hogy milyen sebességet fog produkálni az USB-C, mert erről nem szólt a fáma és hacsak nem lesz legalább TB2 sebességű, amit kétlek, akkor végképp erősen kompromisszumos lehet sok esetben.

    [ Szerkesztve ]

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák