Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz csaba1203 #109666 üzenetére

    "Azért kiváncsi leszek, hogy ezek az új Mac-ek kibírnak-e még 10 évet."

    szerintem nyugodtan rakja össze majd mindenki a kis kezeit és éltesse könnyek közt az Apple-t, ha 5-6 év után még egyáltalán bármire használható egy M1. Csak szeretném jelezni, hogy ha ezt levetitjuk a telefonokra (miért ne tennék, mobil HW az M1 ugyan úgy mint az A16) , akkor segítek : 6 éve jelent meg az iPhone 7. Hét. H-É-T. Na amennyire ma az egy okostelefon egy 14PM mellett, na pont annyira lesz "számítógép" egy M1 2026-2027-ben.
    Konkrétan már ránézésre is egy 5 év után kb kidobásra ítélt kialakítás az M széria. 10 évre, hogyne... Addig kell jó lennie ameddig a garancia tart , ez 3 év. Utána minden év ajándék és se az Apple se más gyártó nem arról híres, hogy olyan nagyon ajándékozni szeret. 10 év konkrétan már csak logikailag is kizárt. Arról nem is beszélve, hogy mi a fszért akarnék 10 évig egy fix hw-t használni ? Mmint ne már, az új hw képességekhez igazodnak a sw képességei, mi a szarra jó ma egy i5 2xxx proci (az 10 éves...) ? Semmire, mákod van ha találsz még olyan Wint ami támogatott ÉS bebootol rajta. Ne hülyéskedjünk már, miért nem 50 év élből lol ?

    szerk : az meg már tényleg csak egy aproság, hogy maga az alap M1 (8c8c) az már a megjelensékor is gyenge volt. Tehát az M1-ben ami jó, az jelenleg az M1PRO nál indul, még azt se szívesen használnám 5 év mulva. Nekem van mini (8c8c) és pro base (8c14c) , hát van kulonbség. Pedig még a base pro is háááát.... legalább a 10c16c kellene szerintem. Alap M1 egy teszt volt, hogy egyaltalan működik e ez az elképzelés, semmi több. Nekem a mini 1 éves volt novemberben, hát nincs benne már az a kettő ameddig még a garancia tart rajta az biztos.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák