- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigyázzkoggyá', az Blu-ray.
Amúgy ha lenne rá, simán venném ezeket. Olyan 10-12 millából meg is lenne a jelenlegi gyűjtemény.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
unclefucka
senior tag
válasz Synthwave #5548 üzenetére
Ugyan kutyakajának árulják, de valójában gyilkos szerszám
Korbács gyanánt...Dyrtyho: A Kertvárosi gettó annyira anime, mint amennyire a Való világ életrajzi-dokumentum film.
Ennyi erővel már South Park... na mind1, jó az is, de nem az a műfaj...Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
válasz unclefucka #5552 üzenetére
BIKACSÖK EGÉSZBEN.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Én meg kiköltöznék Japánba.
Csak arra próbáltam utalni, ha ilyen 4-5 kilókat keresnék havonta, simán venném ezeket a collector's Blu-ray-eket meg DVD-ket, minden mennyiségben. Meg persze a figurákat.
Rin mellé egy másik Rin (~300k...), aztán
meg ő.
És még mennyi van...
Muszáj egy kicsit feljebb tornászni a havi bevételt...[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
válasz Synthwave #5556 üzenetére
Szép ez a Sora figura!
Ma meglett Nuku, sikeresen hazaértem vele a conról. Valami brutális így élőben, kegyetlen nagy a maga 53 centijével.
Holnap készítek róla pár képet, ma már nem tudtam. Conon volt még valaki innen?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Bizony szép.
Amúgy te mivel keresed a kenyered?
Gondolkodtam, hogy ki kéne már nézni egy con-ra. Egyedül viszont nincs sok kedvem, meg tartok tőle, hogy amik engem érdekelnének, nem igazán lennének kinn...: S
Mikor lesz a következő? Lehetne egy PH!-s talit összehozni.
-
Móci
addikt
válasz Synthwave #5558 üzenetére
Mivel? Jelenleg sajna semmivel.
Szerintem nyáron is lesz, de ősszel biztosan. Nem rossz, ha van jó társaság. Mondjuk jó pár PH-s fórumtárssal is szívesen találkoztam volna, de nem lett megbeszélve.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci: hasonló csónakban evezünk akkor. Ellenben lehetne szervezni egy találkát. Mondjuk pénzem az nem igazán lesz elszórni, első körben inkább csak nézelődnék, hogy mi-merre-hány méter.
Meg egy kérdés: nem tudja esetleg valamelyikőtök, hogy honnan lehetne (minél értelmesebb áron) szerezni Lemon People-magazinokat?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az a baj, hogy inkább a Kanu, mint a bible black. Nem hinném, hogy ennyiért kapkodnának utána, ha esetleg mégis, akkor meg van egy másik bót', ahol occsóbbé' van. Ebben az a jó, hogy make offeres. Így meg lehet, hogy olcsóbban kijönne. Alapból is valami 16-17k yen volt....
Keret az meg mindig problémás, de gondolom ezt itt senkinek nem kell magyarázni
Sajnos abszurdisztánban... De sebaj, a lelkiismeretünk tiszta. Inkább a japán ipart támogatom, mint az itthoni z31d0 kullancsokat 8)mod: már csak azt nem tudom, hogy amikor jövőre elhúzok külföldre, miként fogom a gyűjteményem magammal vinni
[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Móci
addikt
Hát, valóban inkább ez! Bár ez sem olcsó darab, de gyönyörű.
Én is így vagyok vele, oda szívesebben tolja az ember pénzt, hiába nem 'haza' jön a profit.
Tüzi: maximum többször hazajössz értük, vagy fene tudja. Elküldetni nem merném őket, bár mondjuk a pvc legalább bírja a gyűrődést.
Nekem már csak resinek vannak, őket nem postáztatnám.[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Köszi. Előszőr azonban egy 2 TB-os vinyót kell venni, mer mán csurig vagyok. A munkaviszonyom meg nem rég szűnt meg...csurog-csepeg így is valami, de nem az igazi. Szerintem csak nyár vége felé lesz pénzem kifejezetten magamra. De ha akkor is állni fog az ajánlatod, akkor igénybe veszem. ^___^
-
Móci
addikt
Ez sikerült most hirtelen, telefonnal, sötétben. (magyarul fosch lett)
Holnap majd világosban remélem tudok készíteni róla pár értelmes képet.
Bár szerintem a méretek látszanak így is...
Katt."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
-
<3<3<3, ugye?
Hátulról:
Talán a nyár végére már itt álldogál a hangfal mellett.
Móci: Tudom ám.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
-
unclefucka
senior tag
Basszus, rosszabbak vagytok, mint a pestis!
Megfertőztök ezzel a figura-gyűjtési dologgal, a végén tényleg az utcára kerülök, ha hazaállítok egy ilyennel. Párom kijelentette, hogy a gépen nézhetem, de gumi-anime-prostik nem tehetik be a lábukat(#5558) [oWn]f4te: a PH! fórum talit támogatom, még megvan a korlátlanul használható céges verda, úgyhogy vidékre is mehetünk.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
válasz unclefucka #5575 üzenetére
Váóó. Már csak az a kérdés, hogy vajh hányan férnek be az autóba (a gumipókkal tetőre-kötözés nem számít)?
"a gépen nézhetem, de gumi-anime-prostik nem tehetik be a lábukat"
Ez most komoly? Ez milyen kijelentés már...
Móci: ezek azért már lényegesen jobbak, a lényeg látszik. Böszme egy darab , de nekem itt-ott egy kicsit baltával faragottnak tűnik (föleg az arcán a szimmetria-tengely mentén, meg picit a combjai/haja). Amúgy mit kóstált?
[ Szerkesztve ]
-
Bizony. A tipikus "ó, ha PVC-figura lehetnék...".
Majd ha megvan a fordítás, megtennéd, hogy priviben dobsz egy letöltési-linket?
[ Szerkesztve ]
-
Amúgy ez meddig lesz ennyi? Mert néztem japán amazon-on, ott 3000 ¥-nel több.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
válasz Synthwave #5577 üzenetére
A csapat lefordította a common routeot és a Kazuha routeot, aztán kaptak e C&D ordert a SPHERE-től annak ellenére, hogy azok nem tervezik a nyugati megjelentetést. Emiatt kénytelenek lettek föld alá vonulni. Pár havonta elcsípek valami infomorzsát a fordítóktól a /jp-n de sajnos a munka 2^1/2-vel halad.
Nyilván mindenki a Sora route-ra vár, de sajnos nem azt csinálják elsődlegesen, ráadásul pletykák terjengnek, hogy valaki már lefordította a Sora routeot, csak a csapat nem fogadta el, mert a saját fordítójukkal akarják megcsináltatni, hogy egységes legyen stb. Szóval én arra saccolok, hogy, ha nem változik meg a fordítók hozzáállása, akkor a világvége előtt nem látunk angol verziót belőle.
Ha még így is kell a partial patch, akkor elküldhetem a linkjét. Szerintem megéri. Pár órát belefeccöltem, és kifogástalannak találtam a játékot. A CG-gyönyörű, a zene ua, mint az animébe(vagyis fordítva), a hangok is ugyanazok, legalábbis Soráé biztos.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
bandiras2
senior tag
válasz Synthwave #5578 üzenetére
Fórumtalálkozóban én is benne lennék, de meg kéne beszélni egy helyszínt, mert az ország elég sok részéből vagyunk.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Psych0
őstag
Épp újranézem a melodiest. hüpp-hüpp Miért mindig vizsgák előtt kell lezombulnom?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
veterán
válasz Synthwave #5578 üzenetére
Már most sem annyi, megy fel a yen. Btw, ha kell, akkor május végén a Kanuval meg tudom hozatni. Sőt, talán még a két EVA-val is. Nem tudom merre megy majd a yen, de ha igazak a hírek, és be akarják fagyasztani 199-es árfolyamra, annak azért örülnék
-
Móci
addikt
válasz Synthwave #5576 üzenetére
Pedig nagyon szép élőben, és ő eredeti japán kit, egyenesen japánból.
Szerencsém volt, mert pont kifogtam egy aukciót, amit ismerős segítségével megnyertünk, s meg tudtam szerezni ezt a ritka kitet.
Az árát inkább nem írnám le, lehet sokakat sokkolna.
Bár a tegnapi 290 dollár fényében talán annyira nem."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
unclefucka
senior tag
válasz bandiras2 #5580 üzenetére
Én Budapesti vagyok és az autó 5 személyes.
Régebben jártam Székesfehérvárra sokat, volt szerencsém találkozni bacsis kollégával is, aki ugyan az animét nem szereti, de egy PH! legenda (nyugodtan kijelenthetem).[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Psych0
őstag
Miért pont Yuuko? Miért? Yuuko és Yuu érdemelte volna meg a legjobban egymást
T_TAmúgy az EF még így is az egyik legjobb. Hihetetlen, hogy felnőtt férfiként így össze tudjak zuhanni tőle. Nyáron kiadják a VN-t, ami alapján a sorozat készült és jöhet az intravénás Ever Forever élmény.
Nézte már más is vagy egyedül vagyok ezzel a sorozattal?
-
unclefucka
senior tag
A leírások alapján elég depis love-story lehet, de érdekes is egyben.
Majd, ha egyszer nem bírok a sok "happy-feeling"-el megnézem, de az még nem most lesz.
(listára felírtam)Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Darth_Revan
veterán
Aki felismeri a legutóbbi Logout-os írásomban levő képen szereplő összes anime-t, kap 1 pirospontot
-
unclefucka
senior tag
válasz Darth_Revan #5588 üzenetére
Hát aki a "halványkéket" kitalálja...
(vagy ez a legegyszerűbb?)
Grat az írás(ok)hoz jó olvasmány.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
veterán
Pikáááááááááááácsúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsit ittas vagyok bocs
gyere játszuk el, hogy ez most valami új!
mod: egfy szippantáááás a jóóóbóóól![ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
A pinku-t meg az orenji-t ismertem
Amúgy a szavak végén az iro tag az a szín? a mizu, meg mondjuk a víz, a hai, meg hamu?
Világosíts fel kérlek."As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
unclefucka
senior tag
A színekkel kapcsolatban, ami zsigerből megvan:
- szürke
- kék
- citromsárga (ez túl könnyű)
- rózsaszín
- narancssárga
- piros
- bronz
- lila (talán, de nem vagyok biztos benne)Amit már láttam, de nem ugrik be, hogy hol:
- ezüst
- fekete
- barnaAmiről lövésem sincs:
- fehér
- halványkék
- zöld
- sárgászöld
- aranyAmiket nem tudok, azokat is ki lehetne találni, csak meg kell nézni Revan-kun kedvenceit
-
unclefucka
senior tag
Az AA-ra felrakták a Chobits BD-ripjéhez készített magyar feliratos részeket.
Látta valaki? Jónak tűnik, de fogy a hely a vinyómon, úgyhogy csak akkor szedném le, ha jó.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Darth_Revan
veterán
Psych0: Jól tippeltél, iro=szín, mizu=(hideg)víz, hai=hamu
Az írásban amúgy leírtam a "cha" és "momo" jelentését isunclefucka:
Mind a 8 tipp pipa, ezüst-fekete-barna esetében is olyan közel jársz, hogy már éget, a többivel kapcsolatban pedig segítek:
-zöld és fehér ugyanabból van
-halványkék és arany szintén 1 anime[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
válasz Darth_Revan #5595 üzenetére
Szabad a gazda (PÜ-ben) több nem telik tőlem, megelégszem egy fél piros ponttal.
-
Psych0
őstag
válasz Darth_Revan #5595 üzenetére
Lol most nézem, hogy leírtad ezeket. Amúgy jó az írás
-
Psych0
őstag
∩___∩
| ノ ヽ
/ ● ● |
| ( _●_) ミ
彡、 |∪| 、`\
/ __ ヽノ / ´> )
(___) / (_/
| /
| /\ \
| / ) )
∪ ( \
\_)bocs, ez kellett.
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
[Egy kis oldies]
Ebbe az OST-be anno nagyon beleszerelmesedtem. Gyerekfejjel a story sem volt rossz németül, nem értettem szart se, de akkor ez volt a csúcs.
Meg ment valami haditengeralattjáró(?) is szétnyitható fedélzettel, hogy anyahajóvá alakuljon, és a story felére masszívan szét volt lőve, az is teccett. Címet nem tud valaki? Illetve Space battleship Yamato szétnyitható volt hogy repülőfedélzete legyen?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Politika
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5 Pro teszt
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest