Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

Új hozzászólás Aktív témák

  • #PeTeY#

    tag

    Hellfrost: Nem értek egyet. Az iskolai nyelvórák igenis hasznosak. Én négy év francia után felsőfokú szint környékén álltam tudásban. Az már más kérdés, hogy 1. felsőfokú nyelvvizsga nem sikerült (igaz pár pont kellett volna csak :B ), 2. francia tagozatos voltam 3. azóta ez a tudás jócskán megkopott. Szóval nekem sokat tud segíteni egy nyelvtanár, főleg mert a nyelvtannal is szeretek tisztában lenni, de sajnos autodidakta módon ez nekem nehezen elsajátítható. Egyébként nekikezdtem a Bleach első részének magyar felirat nélkül szótárral. Hát, mit ne mondjak... kicsit hosszú rész volt.:D

    zsiga667: Köszi az ajánlatot.:) Szavadon foglak és ha legközelebb Pesten járok, akkor beugrok egy sörrel a kezemben (vagy borral?). Az ELO-nak is utána fogok nézni valamikor.

    De, hogy ne csak off legyen. Tudnátok ajánlani valami jó egész estés animét (ezek az OVA-k? :B ), ami hasonlít pl. az Elfen Lied-ra? Szóval kellően véres, tragikus, szomorú és minden benne van, ami kell, hogy az ember letargikus lelkiállapotba kerüljön. Köszi.

    Szerk.: Elírások

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák