Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz BÁ Nutrition #40084 üzenetére

    Ez úgy megy, hogyha valakinek jó a beszélőkéje és jó haver a főnökséggel, az 2balkezes idióta is lehet, ha viszont nem tudja eladni a sz.rt, akkor az első necces időszakban rámásznak, kirakják. Nem az számít milyen jól dolgozol, hanem az, hogy adod el a feletted/veled szemben lévő idiótának :(

    #40085: annyi, hogy a fingjárást figyelni kell, és ha valahol tartósan tömény, és nincs kilátás kedvezőbb szelekre, onnan érdemes elvitorlázni :DDD.
    Konkrétan ez a council tax szitu a tervezett házváltásunkat igencsak befolyásolja: elvből nem vagyok hajlandó egy csont minimálbéres vidéken 2000 fontot adni egy ütött-kopott viskó után "büntetésképp" (banyeg, nekik kéne fizetni, hogy ezt az időjárást elviseljük, már megint sötét és leszakad az ég :((( )

    #40086: nekem ránézésre csak annyi, hogy kemény munka. Ha amúgy jó a környezet, egy toxikus gyilokrendszert én simán cserélnék ilyenre. És pontosan: ha jól értettem ez LÉNYEGESEN jobban fizet, mint az előző, tehát ha nem nyert, addig is jobban csenget amíg nincs meg a következő opcijó/kolléga megálmodott Gibraltárja.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák