Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    válasz Devid_81 #38235 üzenetére

    Hm, Milton Keynes-re nem gondoltam eddig, mert Readingnél is messzebb van (Londontól), de most, hogy utána néztem, egész érdekesnek tűnik (bár nagyvárosi gyerekként nem tudom, mennyi idő után vágnám fel az ereimet ezektől a kis városoktól, hogy őszinte legyek és ebbe az összes beletartozik, amiket néztem, még Reading is).

    Ez az új 1-bed £1300-ért például egész rendben van 15 perc sétára az állomástól, Google Maps-en csupa öt csillagos review-k vannak az ügynökségről, ami ritka, mert az emberek többnyire akkor írnak, ha valami problémájuk van/volt.

    Ahogy néztem, az off peak vonatok kifelé hasonlóan a többi városhoz 9:30 után mennek, viszont visszafelé már este 6-tól jönnek (ugyanúgy Eustontól, ami Northern Line-nal 7 megálló az irodától), ami lényegesen jobb, mint az este 7. Az biztos, hogy Watfordnál szimpatikusabbnak és lényegesen olcsóbbnak tűnik így elsőre.

    Egyetlen hátrányt látok rögtön, ez pedig a repterek megközelíthetősége. Lutonra busszal elég hamar ki lehet érni (35-40 percet írnak), viszont vannak sávok, amikor egyszer megy óránként, ami szemben a DART+vonat kombinációval, ami London St.Pancras-re óránként vagy hatszor megy eléggé csenevész (nyilván ha az ember évente egyszer vagy kétszer repül, akkor kábé a tök mindegy kategóriába esik, kivéve, ha nagyon későn szállsz le, mert akkor taxin kívül semmi más opció nincs).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák