Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz Yeffy #24503 üzenetére

    Hat nem is a 150 melossal van a gond, hanem hogy az osszes tranzakciojuk is megy vele, ez az ami igazan erzekeny az angol gazdasagnak. A semmilyen forgalom utan nehez lesz adot fizetni, a penzugyi helyzete Londonnak innentol kezdve folyamatosan fog eljelentektelenodni, Theresa is elmegy kutyaba most Washingtonban de ebbol nem sok jo lesz szinten, mar az NHS-t is odadobna az amerikai cegeknek... :Y

    Most mar tenyleg ugy erzem kivegeztek magukat az angolok.

    Hogy mi lesz azt nem tudom, majd ha odaerek meselek szivesen, szerintem nem vagyok egyedul ezzel. Angol vagy barmilyen utlevelnek nem szabadna hogy szamitson, a 800 ezres letelepedesi kotvenyukre nincs penzem, uh marad a skilled worker megoldas. Meg nem igazan latom hogy lesz, jelentkezem aprilis vegere IELTS-re, ha az megvan akkor beregisztralok a rendszerukbe, kitoltok indent, meg megnezem cegen belul milyen allasok vannak es kiderul.

    Remelem mire odaerek nem vadulnak meg ok is lepnek a populizmus utjara... Akkor nem tudom mi maradhatna ertelmes alternativanak, Finnorszag esetleg, bar ezen sosem gondolkodtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák