Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Néha érdeklődés mutatkozik kontrollerek irán, szóval leírom a mai tapasztalataimat: vettem egy Mocute - 050 típusú, bt-s kontrollert (lepontozva 8,19 USD-ért :K :D) és gyorsan ki is próbáltam.

    Az első tapasztalatok:
    - anyaghasználat és összeszerelési minőség átlagos/átlagon felüli, de azért kézbe véve érezhető, hogy nem egy prémium termékről beszélünk
    - könnyű párosítani (mobillal és mini pécével is próbáltam, ripsz-ropsz ment)
    - 2-3 méterről gond nélkül működik (messzebbről nem próbáltam)
    - van rajta egy "Mode" gomb, amivel egér üzemmódba lehet tenni (akinek van TV-re kötött mini pécéje, az biztosan tudja értékelni a dolgot, másoknak nem tudom, jó-e valamire): ilyenkor a jobb analóg kar mozgatja az egeret, az LB/RB a bal és jobb egérgomb, ill. az LT/RT a hangerő le és fel. Szerintem praktikus és könnyen megszokható kiosztás.

    Ja, és a D-paddel bele lehet léptetni az aktuálisan lejátszott filmekbe, egyéb médiatartalmakba, de nem tudom, hogy ez egeres módban van-e így, vagy ha kilépünk belőle.

    Ha van kérdésetek, szívesen válaszolok rá. Ez az első ilyen kontrollerem, nem tudom, mire kell figyelni, ill. mik a legfontosabb szempontok az értékelésnél.

    Az akksijáról majd csak napok múlva tudok nyilatkozni.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák