Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petymek

    senior tag

    válasz GraphX #2943 üzenetére

    Mindegyik HU-s HU=Head Unit /fejegység/
    Amennyiben az elhatározás megszületett, akkor menj be a gyári beállításokba, és az MCU konfigurációját exportáld. Ha végzett nézd meg, hogy valóban mentette-e /ne nevezd át/, egy cfg fájlod lesz. Ezt jól tedd el, később bármikor meglegyen. Ettől függetlenül a konfig mentése után, egyenként, ebben a menüben az összes beállításról csinálj screenshots mentéseket is, vagy fotózd le egy fényképezőgéppel. Minden menüben görgesd le, hogy minden meg legyen. Vigyázz közben ne állíts át semmit.
    Azért kell képekben is, mert downgradnél sokszor előfordul, hogy elállítódik, mivel egy korább firmware-ben még x opció benne sem volt.

    A 4PDA egy weboldal, de a gugli elég jól fordítja, és fordítás után is tudsz lépkedni a fórumok között. Ott a letöltéshez regisztrálnod kell, ez nem megy fordítózva, de "csak" egy számsort kell megfejts a reghez, később kiválasztható, hogy emailben küldjön belépéshez adatokat.

    Igen ők a romos fiúk, bár mindkettőnek van csendes társa, akik a munka javában benne vannak .

    Javaslom megnézni a Dasaita Max kinézetét, ezt is kopizták a srácok :), Malay tovább is vitte, és sztem ez a legfainabb kinézet a HU-ra, agama sehol nincs. Itt rákeresve a hsz.-eimre is megtalálod.

    Amennyiben a készüléked kihasználod, és nem marad örökre ebbe a gagyi kinézetű, buta köntösbe, biztosra veheted, hogy nyáron fojtani fog.
    Vannak erre kifejezetten célprogik. Élő háttér, Malay képernyő kimélője bekapcsolt GPS sebbesség méréssel, időjárással, EQ-val, stb. nyáron tuti megakasztják. Egyébként így, hogy Megottnak van kész megoldása, jó áron, nincs értelme gondolkodni rajta. Méretazonos, könnyű felrakni. Még lehet elég sem lesz, kell venti is.

    Már annyit ajánlgatom, hogy valami százalékot is megigénylek nála :)

    Itt egy képernyő kép arról amit keresel menüt keresed. A jelszó valószínű 126 lesz.

    Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

Új hozzászólás Aktív témák