- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz no more #50105 üzenetére
Pontositva: nincs tulelesites, mint a gyari kameranal
De az az zajtenger rosszabb mint az LG olajfestmenye, vagy az U11 pottyeiXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Quqesz
nagyúr
Látom applenél kakimoji él és virul, de a faceájdi szabin van.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz Quqesz #50108 üzenetére
Az hagyján, de védik a védhetetlent.
Azt elviselem nagy duzzogva, ha leáll, lefagy egy program. (egy évben egyszer kétszer) de hogy ne tudjak belépni a mobilba, az több, mint bosszantó. Droidon legalább ott a pin, ha olyan koszos a szenzor, hogy nem tud olvasni. Kikapcsolni, és újra vissza csak azért, hogy egyáltalán használni tudjam, elfogadhatatlan. Liszenszelték a win95-öt? Ott volt utoljára ilyen, húsz éve. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
winery
aktív tag
válasz #96302336 #50109 üzenetére
Tegnap volt egy Jobsos film ,lol Kutcher volt Jobs , de ott is átjött ,hogy miféle fazon volt és tuti biztos ,hogy nem ez az irányt vizionálta.
Olyan pofonokat meg kokit osztana mint a fizika tanárom .Aryon mikor lesz telefon ? Érdekel a véleményed ,hogy jó e a cucc, mondjuk a LG g6 ról is lapítottál
philoxenia: nem hallottam a ps4től
Amúgy Orosházán esik a Hó ![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #50115 üzenetére
Meg szep
Jaja, azt imadom a Samubol. Honornak is S8 temaja van
Akadalyba utkoztem, mert miert is ne..
U11 suma ugy (110k a fennmaradó reszlete, 160ert fut), viszont a H9 reszlete a biztositassal egybe van vonva, emiatt ~150k a teljes visszafizetese.. en meg 100ert futtatom.
Ha az U11bol bejovo penzt a H9re fordutom, bukok 90k-t amit kezdoreszletnek fizettem...Ha H9 marad, es melle jon a M10P, akkor havi +4k a novekedes kiadasban...
TV tema uszik ahogy van, majd egyszer..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #50120 üzenetére
Azzal ugyanott leszek mint most
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #50117 üzenetére
Ahogy már korábban is mondtam, engedd el a témát. Most buksz ~100k-t, leláncolod magad a telekomnál. 2 hónap múlva jön a következő generáció a többi telefonból és megint be fogsz zsongani. Hagyd azt a matet, úgy sem fogja betölteni a 2 telefon utáni űrt. Fizesd ki ezeket szépen aztán majd ha megtetszik valami 5 hónap múlva akkor eladod ezeket és kihozol megint 0 kezdővel egy új telefont. Mondjuk S9-et vagy az új U HTC-t(12??)
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #50123 üzenetére
Ugy nez ki ez lesz.
Telekom amugyis kilove, kb 90k-t kernenek. Bementem megerdeklodni mivel kell szamolni. Hamar tavoztam az uzletbol
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mekkora egy gyoker a jofogas... 3x dobja vissza a H9 hirdeteset, mondvan, tobbszoros hirdetes
Mar atirtam a szoveget is, es igy se akarja elfogadni a nyomorult..[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #50117 üzenetére
Nemá! Honor ezt a samu témát?????? Olyam király témái vannak a huaweinek, hogy havonta cserélgetem+magazinban is olyan képeket raknak be, hogy ihaj! Erre a tabon meg ezt a baltával faragott egy témát állíthatom be......😲😨
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #50128 üzenetére
Tökmind1, a honorodra 100x jobb kinézetet lehet faragni. Ezek a samsungosok meg olyan.......mint a miui ikonok...fantáziátlanok.
ZM
de milyenek!
Már samun is ezek vannak(főleg, hogy 0 a letöltési lehetőségem gyáriból)[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
januárban felhasználónevet váltok, ki kell gondolnom még hogy mi legyen
>
-
mark!
őstag
-
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
-
no more
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest