- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz vodrosjozsi #40667 üzenetére
Te elkezdtél jogot hallgatni vagy vmi alkotmány módosításokon töröd a fejed?
Másodjára próbálod megmondani nekem hogy mit tehetek ill mihez van jogom.iPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #40693 üzenetére
"Az, hogy oda vagy a south park-ért mutatja meg, hogy mennyire gyerek vagy még"
A South Park egy elég komoly társadalomkritika. Érteni is kell, hogy miről szól.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #40700 üzenetére
hogyne
az a kedvenc részem amikor megtalálják quagmire régi cuccai között azt a sorozatot amiben ő volt amerikai johnny
meg amikor peter adót csal[ Szerkesztve ]
>
-
winery
aktív tag
Az én kedvencem mikor plasztikázzák Mr Garrisont meg Kylet és apját.
Zsiffi , jogfin
Illetve a kulabacsis karácsonyi rész .
Vidékiman
Iszik iszik rá iszikÉs a sivataigi cápák című film paródia amiben cartmannak sok rossz dolga van és ezért jót kell cselekedjen és Jézussal kimentik a Télapót.
Megunhatatlan
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Blackmirror #40701 üzenetére
nekem épp kell egy ügyvéd segítsége (hagyatéki tárgyalás) és mivel nincs ügyvédem ezért online nézem, hogy nekem van-e jogom leüvölteni egy ügyvédet a gecibe de am bocs, csak vicceltem.
No more: jaja tudom, family guy is tök felnőtt sorozat de én úgy ülök le nézni, hogy kikapcsolom az agyam. Röhögni szeretnék, nem elemezni, hogy akkor ez most ezt figurázza ki..
Zedmester: candy, quahog, marshmallow[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #40708 üzenetére
Figyelj, megtalál neeson aztán kidob egy repülőből és te is repülsz
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
akooos
veterán
válasz Soybex #40707 üzenetére
Madár az ász tényleg kurva jó. Az egész 4. évad nagyon jó! Nekem az egész 4. évad a kedvencem. Amikor Peter elfelejti hogy kell leülni Amikor az első részben elmondja, hogy megszűnik a sorozat, mert olyan nagysikerű sorozatok lesznek inkább a Family Guy helyett, mint Rosalinda, Kacsorra, Édes Dundi Valentina stb stb és 3 percig sorolja
Nekem mindig a Stewie és Brian részek tetszenek amúgy a legjobban. Pl a párhuzamos dimenziós rész is nagyon jó
-
Quqesz
nagyúr
Hogy ti miket tudtok nézni....mikor megjelent itthon a Monthy Python sorozat mi azt néztük minden este, fáradtan nulla aggyal. Másnap meccs előtt meg lesztoriztuk az összes poént és szarrá röhögtük magunkat. Aztán jött Beavis and Butthead....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #40716 üzenetére
Kapjadbemáacerkámat...
Soybex
+1[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #40668 üzenetére
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #40719 üzenetére
Hát... Mondanám, hogy ez tök jó ár érte, de mint tudjuk, a logóján kívül nincs semmi extra benne sajnos.
Viszont durva, hogy ennyire le kell, hogy árazzák ahhoz, hogy megvegye valakiXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
mark!
őstag
na, mindenki alszik?
>
-
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
lol, nézek 1 yt videót és random szétesett a kép egy 5-6mp-re. azthittem a videó ilyen, de megnéztem másik telefonról és nem
>
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #40730 üzenetére
p10 lite.
közben rájöttem, vszeg messenger miatt bugolt, mert a chatfej nálam 90% ki van kapcsolva, de most valamiért megbolondult.(iphone az kristálytiszta, tudod, a retina az 10/10 )
>
-
SybenX
őstag
Borzasztó mit művelnek a telefonnal a fb appok. Húgom redmi 3- ját a Facebook csonttá fagyasztotta, az egész telefon úgy laggolt, akadt, fagyott hogy még ilyet nem láttam. Letorolte és minden ok lett. Mondtam is neki fel ne merje rakni de azért is visszarakta.Azt mondja majd letorli megint ha tonkrevagja a telefont... Ok.
Nekem csak a Messenger lite van, bőven elég . -
Arcképgyáros
-
SybenX
őstag
válasz Dr. 444Hertz #40734 üzenetére
Valamennyi lesz, de szeretnék dolgozni is.
ZedMester: Milyen mémek vannak messengerben? Öreg vagyok már ezekhez úgy látom .
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz no more #40737 üzenetére
Na! iPhone-on sincs semmi probléma, szóval a samsungsheepséged jelen helyzetben nem helytálló.
Utólag is köszönöm szépen a nyaralással kapcsolatos jókîvánságokat, iszonyú jól sikerült, meg a bélésem is helyrejött idővel.
Kemény volt végigolvasni, amit azóta termeltetek hsz mennyiséget, csomó téma volt, amihez szîvesen hozzászólnék, de az életben nem jutnék a végére.Egy kis fejlemény asszony Esshétedzsével kapcsolatban: iszonyú mértékben karcolódik neki a home gomb. Plusz az ujjlenyomatolvasóját is gyűlölöm, botrányosan szar i7, de még i6 után is. Attól függetlenül rohadt jó teló, de nem egy iPhone.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
vodrosjozsi
őstag
Vagy ez. Őrök sláger ha valamit kérdeznek
zombinyúl: én nem bírtam sose az iphone ujjlenyomat olvasóját mert szar ujjbeggyel feloldani kész siralom szerintem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
akooos
veterán
válasz SybenX #40728 üzenetére
Emlékszem, mennyire vártam én is az egyetemet. Aztán az első vizsgaidőszak idején minden nap visszasírtam az érettségit. Az volt ám a jó világ, alig kellett tanulni
Az egyetemről annyi maradt meg, hogy péntekenként nem volt oktatás ezért csütörtök estétől ment a buli mindig
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #40740 üzenetére
Polgár jenő a hivatalból a jenő
@Zombinyul : Üdv újra itthon, örülök hogy jól sikerült a nyaralás +1 ájsheepel több van köztünk ismét
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
SybenX
őstag
válasz zombinyul #40739 üzenetére
Nekem másfél hónapja lett cserélve a home gomb és egy karc nincs rajta, ujjlenyomat olvasó pedig sosem hibázik.
akooos: az én suliban hozzá vagyok szokva a kemény tanuláshoz. Szerintem azzal nem lesz gond. De várom már mert érdekel amit tanulni fogok. Programtervező infó.
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #40744 üzenetére
Mikor indulsz a kenyérfesztre? Elég jó időd lesz hozzá, nem az a rohadt meleg
Gondolkozok rajta hogy kimegyek rá, btw kocsi nem baszakodna megint.. komolyan lekell cserélnem egy-két hónap maxAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #40746 üzenetére
Fehérváron nem esik.
2-estől egészen 4-es fokozatig valami kattog az alváznál. Rohadt idegesítő..ismerőssel aki ért hozzá azt mondta hogy igazából nagy szervizelni kéne, ami elég nagy büdzsé keret.. inkább eladom aztán veszek egy Volvo s80-at. Úgy is csak 1,5millió hiányzik hozzá. Jobbesetben annyit kapok a mazdáért.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
zombinyul
addikt
válasz vodrosjozsi #40740 üzenetére
Kinek mi, számomra a legjobb. Borzasztóan pontos, és nagyon kézre esik. Egy bajom van vele, hogy túl gyors.
Soybex: köszi, én is örülök, csak rossz a szürke hétköznapokba visszarázódni.
Persze, kellek én ide, mint üveges tótnak a hanyattvágódás.droid16: asszonyé is kb. annyi idős, de elég durva karcok vannak rajta.
Ő is elégedett a leolvasással, de nekem az istenért se akar működni.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
no more
veterán
válasz zombinyul #40739 üzenetére
Hah, nekem lassan 3 hónapos és egy darab karc nincs rajta! Mondjuk én naponta 2x-3x áttörölgetem a kijelzőt is szemüvegtörlő kendővel, így kevesebb por marad rajta. Egyébként ez S7 szériahiba, hogy karcolódik a Home gomb. Csak idő kérdése. A Gold Platinumon látszik a legjobban.
Még egy iSheeppel lettünk gazdagabbak, üdv újra köztünk!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest