Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz vodrosjozsi #39976 üzenetére

    Pontosan. A PC a játékokkal tett szert óriási népszerűségre. Még a konzolok sem tudják letaszítani. Plusz még munkagépnek is használható, Kvázi nyílt, sőt a MS még segít is driverek terén a különböző gyártóknak.
    Mint telefonon az android. A Mac-iPhone egy zárt rendszer, nincs is olyan széles HW változatossága. Cserébe szinte tökéletesen optimalizált, így jóval gyengébb HW is elég a hatékony munkavégzéshez. Jóval gyorsabb a számításigényes munkák alatt. (ez azért már változik, főleg a filmipar terén, mert ott már rég nem mac alapon dolgoznak)
    Ezért is van itthon PC-m, mert azért télen elég sokat játszom, sőt, a munkám olyan, hogy nincs is mac-re szoftver amivel dolgozom, kizárólag x86/win kompatibilis. A droid szintén olyan, hogy sokoldalú, és már előbb jönnek rá az újdonságok, mint ios-re. Az Apple addig lesz népszerű, amíg tud lépést tartani a PC/droid vonallal. De már nem innovatív, nincs merőben új termék, ami felrázná a világot, mint anno az első iPhone, csak egy szürke de népszerű trendkövető gyártó lett. Ha lemarad, akkor úgy jár, mint a Nokia és a Symbian.

Új hozzászólás Aktív témák