Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. 444Hertz

    Arcképgyáros

    Najó, emberek, elég legyen!

    Aryon:
    az, hogy a felhasználók 90%-a Samut használ, és elégedett vele (főleg a kamerájával) az egy természetes dolog. A Samu kegyetlen erőforrást áldoz azért, hogy elérjék a létező összes embert - nem véletlenül van az a sok marketing, ami még a csapból is folyik. Szerencsére nem csak ígérgetnek, hanem meg is adják azt, ami a felhasználóknak fontos - pl. egy "tökéletesen" (értsd: gyorsan, szépen és kiegyensúlyozottan, jó minőségben) működő kamerát, csak hogy egy példát kiemeljek, ami mostanában gyakran a vita tárgya. A Samu júzerek megkapják azt, amire vágynak, és kész. Természetes, ha örülnek. Ha elégedett lennél a saját készülékeddel, és ha megfelelne a telód a te elvárásaidnak, nem kéne, hogy érdekeljen mások véleménye, mert nem w333-nak, nem vodrosjozsinak, hanem neked kell, hogy a telefon jó legyen. Ez ilyen egyszerű. Személy szerint azért ajánlom, hogy maradj a Honor vonalon, mert a 8-assal teljesen elégedett voltál. Nem lő az egyáltalán rossz képet, sőt, szerintem az egyik legjobb fotós teló a piacon. Az, hogy valaki szakmailag elmondja, hogy a Samuk vagy a Nexusok szebb színeket produkálnak, esetleg w333 azt mondja neked, hogy az S7E-el jobb alkotásokat hoztál, ne folyásolja be az ízlésedet. Ha neked az S7E-féle kényelem kell, akkor azt választod, ha pedig a természetesebb kép, akkor VEGYÉL EGY HONORT AZ ISTEN SZERELMÉRE (:D) válassz más telefont, amire úgy gondolod, hogy az jobban megfelel neked.

    Többiek:
    A Samu, mint fent írtam, megfelel a legtöbb júzer igényeinek, és vitathatatlanul jó minőségű képeket lő. Ugyanakkor a "zsírkréta"-effekt ott van, hiába nem olyan drasztikus, mint régen - ezen nincs mit szépíteni. Szép színeket produkál egy S8, és ami a legnagyobb durranása: minden fényviszonyban egy meggyőző szint feletti kvalitású fotókat lehet lőni vele. És ez elég ok arra, hogy elégedettek legyetek a telóitokkal.
    DE! (És ezt Aryonnak is mondom)
    Vannak fényviszonyok, témák, körülmények, amikben egy másik telefon sokkal jobban teljesít egy adott szempontból - például részletesség. Ez egy vitathatatlan tény, van ilyen. Fordítva is igaz, nagyon sok szituáció van, amikor a Samu győzedelmeskedik. És sajnos Aryonnak abból van elege, hogy sok fórumtárs egyértelműen a legjobbnak nyilvánítja az S8-at, holott nincs ilyen, mert valakinek mások az igényei, és simán lehet, hogy azt az elvárást nem hozzák a Samsung telefonok. Én úgy gondolom, hogy egy-egy telefonról csak annyit lehet kijelenteni, hogy miben a legjobb, vagy mi az erőssége. Azt, hogy melyik a csúcs, azt talán egy összehasonlító fotósorozat alapján lehet el lehet dönteni, de azt is csak úgy, ha megmondjuk, hogy mit vettük figyelembe. Falra tudok mászni én is az olyan hozzászólásoktól, hogy "Samu a legjobb" "S8 nyert" stb... nem csak Aryon. Szóval ha lehet, mindig fejtsük is ki, hogy ezt miért is gondoljuk. Az az igazi vita. Lehet igazatok, de na, értitek, mit akarok mondani.

    Béke.
    Aki még egyszer vitát robbant itt (és nem privátban), annak kitekerem a nyakát.
    Aryon, te meg hunyd le a szemed, és kérdezd meg a belső énedtől, hogy voltaképpen mit is akarsz...

    :)

    [ Szerkesztve ]

    Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

Új hozzászólás Aktív témák