- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Itt egy szamomra bosszanto tulajdonsag a G6ban:
Hiaba 5.7 a kijelzo, a hasznos tartalom egy 5.3-os kijelzonek felel meg. Semmi nem hasznalja ki a kijelzomeretet, csak a jatekok. Meg a filmek, youtube sem.Mi6 es G6 meretaranyok
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #36705 üzenetére
Aaa dehogy
Rossz szavam nrm lehet ra. Viszont be kell lassam, hogy korabban Krisztiannak volt igaza. Regota emlegetem a hianyerzetet.. Es valoszinu a kettonek van koze egymashoz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
Újabb OnePlus 5 probléma...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zombinyul
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #36708 üzenetére
Nem talaltam semmi opciot arra hogy eltuntessem. Pl ahogy most is irok chrome alatt, a sav jelen van a billentyuzet alatt. Vannak appok ahol eltunik magatol, de meglatasom szerint meg nincs erre a kijelzore optimalizalva nagyon sokminden..
-
zombinyul
addikt
válasz no more #36709 üzenetére
Nekem nem csak a másolás bassza a csőröm... Igaz, sajátnak, forradalminak adták el a designt. De hogy trükköznek az alkalmazásindítással, mindennel, és előadják, hogy a leggyorsabb telefon... Ilyen optimalizációval ezt bármelyik telefonról elmondhatnánk. Szánalmas szutyok banda.
És akkor még a zoommal kapcsolatos problémákat meg sem említem.
Minden az a telefon, csak nem forradalmi, vagy frankó.Aryon: érdekes, ezt nem gondoltam volna. Utàlom, mikor jólbevált funkciókat kivesznek, amiket az elődmodell(ek) tudnak. A G4-nél is volt pár ilyen.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #36712 üzenetére
Lgnel eddig se lehetett eltuntetni a gombokat. Roottal meg lehetett csinalni, de gyarilag csak ugy mukodik, aminel a telo ugy gondolja..
Nem gond, csak igy az 5.7col nincs kihasznalva es 5.3-5.5col terulet van csak tisztan..
Lenyegeben csak szoftveres bakik, amit egy pillantas alatt modositani lehetne.
Mondjuk a DPI az allithato..[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #36717 üzenetére
Szomorú
Nekem nincs ilyenekre szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #36717 üzenetére
Nemtom milyen. Van ugye BT fülesem is ami rosszalkodik néha, bár most jó ideje megint működik (bal fülhallgató kábele megtört)
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #36719 üzenetére
A Samsungnál még nem süllyedt el Jack a Titaniccal.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Global ROM, magyar nyelv, 4G faszán van rajta (nem B20)
Felavatás is megvolt, úgy lemászott a székről a padlólapra ahogy azt illik. Egy karc nincs rajta Sim csere volt épp, azt letettem, mert jött vásárló is.
Csattanás, nézem, teló a földön[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Helltak #36727 üzenetére
Remélhetőleg ez már marad is.
Őszintén? Nagyon bejön. És jobban tetszik mint a G6.
Valami brutál gyors ez a gép
Egy dolog hiányzik nagyon, az pedig az SD bővíthetősége, de sajnos a Mi szériára ugye jellemző.
G6 ellenében pedig a vízállóságot dobtam.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #36731 üzenetére
Az is jönni fog
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #36733 üzenetére
Valahogy úgy
-
Arcképgyáros
válasz neo_xperia #36733 üzenetére
Viszonylag sokáig volt nála.
Mate9 kb. másfél hétig teljesített szolgálatot, Redmi Note pedig 3 napig?Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #36735 üzenetére
Samu nyomában van. Melegebb színekkel dolgozik. Van benne OIS is
Doki:
SP: 2év
G4: 11hónap
G5: 7hónap
Redmi Pro: pár nap
Mi5 és Honor 8: 3 hónap hülyeségem miatt
Mate9: 1hét
S7edge. 1.5 hónap, ebből 2 hét szerviz
G6: ma a 3. hét
Mi6: ?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Helltak
őstag
válasz Aryon87 #36728 üzenetére
Tessék, a vizet is bírja
Azért ne próbáld kiDoki:
[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
Aryon87
félisten
-
-
dnelb
veterán
válasz neo_xperia #36742 üzenetére
Nem tudok mit mondani, hibátlan. Ujjlenyomatolvasó is javult sokat, gondolom megszokta már hogy rakom rá az ujjam.. De mire vagy kíváncsi ?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #36742 üzenetére
hö-hö-hö
Mi6 ujjlenyomatolvasója valami istenkirály
S7edge-nek a szenzora eláshatja magát szégyenében..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
neo_xperia
senior tag
Kamerát tudom hogy jó, kijelző gyönyörű (ha csak nem rózsaszín )
Ujjlenyomat olvasó használhatósága milyen?
Írisz scanner mennyire képes kiváltani?
Üzemidő? Attól tartok kissé mert S7E brutál.
Aryion: perszepersze. Mindig így kezdődik
Aztán megváltozik a véleményed.
Csak a Samsung fikázása örök...[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz neo_xperia #36745 üzenetére
iriszt nem hasznalom , nem biztonságos. fingerprint már elég jó, kell 1 hét mire betanul.
üzemidő nálam 2 nap, 5óra SOT-al, LTE, WIFI, meg 2.5 óra BT zene kocsiban. -
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest