- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
no more
veterán
válasz akooos #31538 üzenetére
Nekem az M7-et szétszedték, aztán felhívtak, hogy nem bírják összerakni. Hallatszott a hangján, hogy nagyon ideges, hogy így leégett, kb "ennyire" ért a szakmájához. Mondtam nekik, hogy mi az, hogy nem tudják összerakni??? Hát, ki rakja össze, én??? És így dadogott, meg sziszegett és elnézést kér, de nem megy... Úgyhogy választhattam két telefon közül. Azok kurva nagy kontárok!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
S8 topic.. frankfurti samu szakuzletben mar ki van rakva az S8+.. rohej. G6 meg sehol.. eges.. mi a szar van azokkal?
Es az elorendelesekrol meg...
LG azt hiszem ujabb ongolt lott..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #31561 üzenetére
Megneztem. Teljesen helytall a G6 kameraja az S8-al szemben. Sot a Samu szokas szerint megint szinesebbre vette a dolgokat + van ahol a G6 a szememnek jobb.
Kommentekben is a G6 a nyerobb..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
szolgnál sem lesz olcsóbb a samu új telefonjai
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
válasz Quqesz #31564 üzenetére
te a Voda nál vagy? a C előfizú mennyi havonta?
más ; ezt láttad?
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #31565 üzenetére
Igen vodás vagyok. Előfizuban mintha most jobb ajánlatuk lenne.....
Láttam a posztot, ezek szerint most lett frissítve a honlap. akkor mégis van változás. Az adatok megegyeznek(méret,pixel.stb), kíváncsi leszek miben történt igazából előrelépés,de jó hír, hogy haladnak előre.
Látszik a költségvetési különbség a két gyártó közt(samu vs lg), nem lehet versenyezni.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
no more
veterán
LG V30, 4 kamera és Snapdragon 835!
http://napidroid.hu/4-kameraval-johet-az-uj-lg-csucsmobil/
-
Kasya
nagyúr
-
no more
veterán
S8 Plus az LG V20 mellett!!! Durva!
-
Aryon87
félisten
válasz no more #31571 üzenetére
Igen, ugyanakkora lett..
Hat nemtom..
Nalam a G6 a biztosabb, de amugy ertetlenkedek az LG-n, hogy meg mindig se kep, se hang, mig az S8 mar elorendelheto, sot Frankfurtban vagy hol, mar a szakboltban ki is van rakva, igy az LG egy ujabb ongolt csinalt maganak..Es gondolkodom egy Mate 9-ben a H8 es Mi5 egyuttesebol...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dnelb
veterán
válasz Aryon87 #31572 üzenetére
A kép lényege az lett volna hogy ugyanakkorak, de az s8ban +0.5inch a screen Nagyon durva, 1 centivel keskenyebb mint az n6om volt, megkockaztatom hogy tudnám egy kézzel használni.. n6 is inkább széles volt mint nagy, a screen tetejét annak is elértem..
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
Mai extrém iPhone fan hozzászólás is megvolt! Vagy troll ez a srác, vagy nagyon beteg!!
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #31579 üzenetére
Aki ezek után azt mondja, hogy az S8 nagy az nyápic
Bár nekem tényleg jobban kézre esik egy S7 méretű telefon.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #31581 üzenetére
Nagy. Meg miazmá, hogy nincs kávája?
Nem nagy, pont méret. Ha tartalomfogyasztáshoz kell, arra lehet, hogy inkább az S8+ a jobb.
Egyébként bevállalom, hogy nyápic vagyok, de nekem nagy. Ahogy a mostani XZ is nagy. Télen nem volt gond, de ahogy megjött a jó idő és egyre több outdoor dolgot csinálok, előjön az a probléma, hogy egyik tartóm sem használható hozzá, mert kicsik. Be kellett szerezni jóval nagyobb neoprén kartokot, és bringás tartót. Túrára viszont a bruti tok nagyon bejött. -
vodrosjozsi
őstag
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #31586 üzenetére
Tegnap is moderálták a topicot. Este még azért az ágy sarkánál térdelve biztos elmond 10 mialmánkat.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Blackmirror #31586 üzenetére
Há én egyszer használtam ájfont...kb 3-4 óra használat után arra jöttem rá, hogy nem akarja velem éreztettni hogy mennyire jó rendszer.
Tehát én úgy éreztem hogy az ios nem szeret,pedig én próbáltam...lehet hogy csalódást okoztam neki,mert megcsalom az Androiddal?
-
no more
veterán
válasz aprokaroka87 #31588 üzenetére
Direkt kötözködsz vele? Kihozod beőle az iFan-t mindjárt!
-
neo_xperia
senior tag
Amúgy most hogy már itt kopog az S8, a G6-ról nincs valami hír?
Vagy annyira sikerült beelőzni a samut,hogy már el is fogytak a készletek az üzletek polcairól ?
Ezért kár volt a nagy siettség, simán kivárhatták volna a snapi 835-öt... -
Aryon87
félisten
válasz akooos #31590 üzenetére
Meg a mobilcornert neztem ki.
Ha hivatalosabb helyen vennem, joval dragabb :/Neo-xperia:ezen agyalok en is, hogy ennyi erovel varhattak volna vele. 3x-ra lovik el ugyanazt, hogy bemutatas utan 2 honappal jelenik meg a telo...
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz neo_xperia #31593 üzenetére
És mi a helyzet a régilenyomatolvasóval?
-
Blackmirror
őstag
válasz aprokaroka87 #31588 üzenetére
Az vmi androidos copy lehetett csak nem vetted észre
És az sem mindegy ám hogy hogyan tartod.iPhone X@R, iPad Pro
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest