- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz no more #32100 üzenetére
Bah.. az LG 4xhd is használhatatlan lett, eltört a sim foglalat egyik foga a hülye átalakító miatt
Ráadásul ez is csiga...
Kéne egy sp 2ezerert[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kasya
nagyúr
Me egy fel orara elgondolkodtam, hogy eladom az S7E-t es veszek egy S8+-t. Aztan rajottem, hogy nincs alul gomb, a Dex meg ugy is fejletlen es visszatertem a realitasokba
-
Aryon87
félisten
Nincs valakinek elfekvőben valami ocskavas, amit pár napra tudna nélkülözni?
Valami 1gb Ramos?
LeccileccilecciXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Nova van rajta.
Mar arra se emlékszem hogy kell romolni ezt, raadasul a bl se nyithato ezen.
Miui rom volt rajta, de miutan osszefostamagat, visszatettem a gyaritXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #32104 üzenetére
Sajnos a páromnak megígértem, hogy az SP-t soha nem adom el...
Nagyon ragaszkodott ahhoz, hogy legalább egy telefon legyen, amit nem csereberélem el.
Gondoltam, az SP jó lesz örök másodtelónak, így az ígéretemet aláírásba foglaltam.
Szóval 50-ért eladó.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #32108 üzenetére
Miért pont 50?
Ha már nem reális árat kérsz akkor legyen 100
Reggelt mindenkinek!
Még mindig nem tudom milyen telefonom lesz de most Aryon se bonyolította túl a telefonvételt ahogy szokta, én se fogok sokat rágódni. Jó az s7e is, a Mate 9 is meg a 7plus is(csak az a fránya jack+hülye gomb).
Rosszul nem járhatok aztán majd lecserélem ha jön vmi ami kihagyhatatlan.
(Amúgy jó lenne erről a telefonbuzulásról leszokni, csak az a baj hogy megtaláltam ezt az oldalt és a hasonszőrűeket így mindig visszaesek---amúgy kb középiskolás koromban kezdődött amikor elkezdtem cserélgetni a mobilokat, hosszú betegség )
Majd jelentkeztek az annonym mobilfüggők klubbjába[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
válasz Blackmirror #32109 üzenetére
50, mert fél áron eladó
Amúgy nem sokáig szenvedek.
Még egy óra, és..
Még jelentkezek később.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
no more
veterán
Úgyis szifont fogsz venni, én tudom!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Arcképgyáros
.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #32110 üzenetére
Ééés?
Remelem nem földhöz vágod szegény SPt tartaléknak jó az.Boxosrák: hápperszee mert ájsíp vagyok. amúgy nem biztos az.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
válasz Blackmirror #32113 üzenetére
Itt van a kezemben a Marshall
Nagyon durva, hogy szól...
És mint telefon is nagyon kellemes kis készülék!Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #32114 üzenetére
Milyen fejest tettél rá?
Szoftveresen mennyire támogatott?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Sony MDR-XB950AP.
Kicsit brutál kombó
Amugy a hangszóró as még durvább...
Kis túlzàssal mintha egz BT hangszóró lenne.
Lollipop van rajta, és nem fog MM-re frissülni... De nem baj.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #32116 üzenetére
Wow!
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #32108 üzenetére
annyiért reális. 50 forintot tudok adni
Isheep: megkérdőjelezed az ifost?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
most hatarozottan tudtam mit akarok. pedig elsonek a V20 lett volna, de az 1 ev garancia tantoritott el.
senkinek ninca elfekvoben par napra egy olyan telo, ami jobb ennel a miniatur SE LwW-tol??
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #32120 üzenetére
Most perpillanat meg egy szifon is jo lenne meg a samu is.. Es komolyan kene valami par napra, mert ez kiidegel. 3.5col kijelzo, es lassuuuuuuuuu.
-
Weeman1
veterán
válasz Aryon87 #32124 üzenetére
Nincs mit.
Nő témára kicsit visszatérve én 15 éve vagyok a párommal,
7 éve a feleségem,van egy gyönyörű kislányunk.
Nem rég értem vele haza lovagolásról.
Asszony bankban melózik,nem keres rosszul,
én egyedizem huzalszikra,és tömbszikraforgácsolás.
Van kertes házunk,kocsi,motor,mindenünk meg van amit szeretnénk,tök boldogok vagyunk.
Még sem veszek S8-at,pedig megtehetném.Olvasgatlak ám titeket,csak nem irkálok.
Xiaomi 11T Pro
-
w333
félisten
Na itt vagyok ... Seat Leon bezsákolva !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
no more
veterán
-
Kasya
nagyúr
válasz Blackmirror #32122 üzenetére
Udv a karcok es ujjlneyomatok kemeny vilagaban.
Egy S7E user
-
w333
félisten
Köszi
Különben ő lenne az (makulátlan kívül-belül) vezetett szervizkönyves
-
Kasya
nagyúr
válasz Blackmirror #32132 üzenetére
De akkor mi ertelme a JetBlack-nek?
Ez kb olyan, mint a piros Iphone, vagy kulonbozo szinu hatlapu S8-cak....ugyis tokba rakja az ember
-
w333
félisten
Köszi neked is és ráadásul nagyon jó áron vettem !
Gondos gazdája volt és garázsban állt, azért adta ilyen áron mert a színe nem mindenkinek tetszik viszont eladni akarta és nem árulni, a km kicsit sok benne de pályán használták, belseje is szakadásmentes tényleg makulátlan, minden működik benne, motorja jól húz, váltó nagyon pontos, futómű is tökéletes !
Székesfehérvárról hoztam el, valami milliomos környékről
(#32135) Kasya
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Akkor sokaig jo tarsad lehet meg Ha vigyaztak ra, motorilag jo, a km. nem hiszem hogy gond lesz.
S8 Unboxtherapy teszt. Camera es hangszoro is van benne, amit masok meg nem nagyon neztek.
-
Aryon87
félisten
Szerintetek 2-3ezert kapok valahol valami alap okostelot?
Mobilneten 2x annyira lelassul ez a szarSzerk: plane az akadozó zene kulon elvezet + a 3g net...
W333 grat a kocsihoz.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
Semelyik színnek sincs lényege mert tokban van.
Viszont ezt most sima átlátszó tokba tehetem mert nem olyan ronda szürke. A kék honor 8-at is azzal használnám mert szép kék.
Egyébként piros és jetblack közül tudtam választani nem volt sok lehetőség.
A piros is jó lett volna ha nem fehér az eleje, itt kb ennyi a lényeg nekem hogy az eleje fekete legyen.iPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
-
Kasya
nagyúr
válasz Blackmirror #32138 üzenetére
Tornem le a kezet es rugnam ki a design osztalyrol azt az embert, aki ezt a piros/feher Iphone-t jovahagyta. Nem szeretem az ilyen szines telefonokat, de nagyon tetszik a hatulja kivetelesen.
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek !
Igen tényleg bitang jó, és a színe is ugyan ilyen !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #32140 üzenetére
Dehogy. Sp jobb ennel a szarnal, mert az váltotta le ezt a wt19i-t.. Sp utan jött a G4..
Krisz, csereljunk telot. 2 ora mulva idegbetegen kerned vissza a G5-t...
-
Blackmirror
őstag
Azt már írtam itt azt hiszem, hogy nagy Ferrari(F1 ) fan vagyok és hát ez a piros színű iPhone nagyon megtetszett...aztán sokkot kaptam amikor láttam hogy az eleje fehér-ezüst .
Gyönyörű ez a piros [link]
Szerintem ez kb annyira elmebeteg mint az a csúnya rózsaszínes keret a szép kék s7edgen.
Remelem már egyik foszernak sincs munkája vagy cím mást tervez, mondjuk wc ülőkétiPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
válasz Blackmirror #32145 üzenetére
Jobb példa: piros Ferrari fehér ajtóval
-
Arcképgyáros
Marshall első benyomás:
Nagyon szép teló, kényelmes a fogása.
Sztereó hangszóró brutál, esetenként fél hangerőnél is le akarod halkítani, és max hangerőn se torzít, nagyon szép és gazdag a hangzása.
Fejessel meg mintha nem is telefonról hallgatnál zenét, bár mondjuk egy S6 is kb. így szól, de azt tudjuk ugye, hogy az az egyik legjobb audiós telefon.
Az SD410 ellenére jó gyors és gördülékeny a rendszer, csak a le- és feltöltés tud agyzsibbasztóan lassú lenni egy közepes erősségű nettel.
Majdnem stock Lollipop fut rajta, az 5.0 bugjain kívül (pl. SIM csere után elmegy a hang) nem tapasztaltam más problémát.
Most frissítem éppen, szóval lehet, hogy ezek az apróságok is eltűnnek.
Egyedül a kamerája az, ami eddig gyatra.
De a hét végén lesz QX100-am, ami kompenzálja a dolgot.
Üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, pár órája bontottam a teló csomagolását, szóval még friss ropogós.
(Első nem használt telefonom )
A Marshall fülest még nem próbáltam, azt majd a héten.Jó kis teló, nekem nagyon bejön
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #32144 üzenetére
vagy játszol és nyersz Lg G6 nyeremenyjatek...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz leslien #32149 üzenetére
Nem hiszek ezekben, úgyse nyerek. Viszont lehet ma este lesz kezemben Máté 9, itt apron rábukkantam egy 3 napos peldanyra 170k áron.. edigital os
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest