- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #32600 üzenetére
170ert menne aprora a telo, kevesebbert mar nem. A szamlan amugy 190k szerepel, szal meg annyiert is elmenne jofogason.
Neo-xperiaval szoktam csevegni facen, latom mit tud a 3T-je, es valoban jo kis telo az[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
Áh, ez 2017 legjobb száma! Úr isten, de király! <3 <3 <3
Gondoltam megosztom veletek, hátha szereti valaki.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Helltak
őstag
válasz Aryon87 #32599 üzenetére
Ahogy írtad, kevés gari, nincs magyar nyelv. Kamerán kívül semmiben nem jobb a V20.
Szerintem max 150-160-ért fog elmenni a M9, de ne legyen igazam. Cserével lehet jobban jársz, ha találsz olyat, ami érdekel.
Nem stock droid, csak olyan gyors mint az vagy még gyorsabb. Az ujjlenyomat olvasó meg a legjobb a földön
Én is elgondolkodtam egy Midnight Black 3T-n, kb 148e és 128gb belső tárhelyes.Oneplus 12
-
-
Helltak
őstag
válasz Aryon87 #32604 üzenetére
Most nézem, hogy elfogyott minden 128-as
Gondolom pár hét múlva lesz.
64 Gb-os van[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
Blackmirror
őstag
válasz no more #32598 üzenetére
Nagyon síp vagy
Amúgy megint nem sikerült megnéznem az s8-ékat...pedig mintha ki is lett volna rakva telekomnál, de azon az oldalon sokan tapicskoltak telefont, nem volt kedvem várni. Camponában lehetne vmi műszaki áruház...
Telenorhoz fel se mentem, múltkor amikor telefont akartam venni se Mate 9 se i7 plus (se 32GBse128GB semmi)nem volt és be kellett mennem az Alleba. (Nincs messze, kb negyed óra de akkor is gáz, ilyen még fordult velem elő se a vodánál, se a trénél)
Kinézetre meg csak annyit tudok mondani hogy az s8 úgy néz ki mint a jövő telefonja, az iPhone pedig retro feeling. erőben azért ott van még az iPhone, nekem elég lesz jó sokáig szerintem
Aztán a többit majd ha megtapizom s8-atiPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #32609 üzenetére
Amúgy meg nem vagyok síp. Ha nem lenne sokkal több az i7 Plus, mint az S7 Edge (egy jó százassal több Telekomnál, sőt...), és lenne rajta Jack, akkor az lenne a kiszemeltem. De tényleg. Egyszer úgy kipróbálnám, hogy milyen egy normálisan működő Messenger, meg Facebook, ami nem szaggat orrba-szájba 38 magos processzorral. De én nagyon szeretek zenét hallgatni és nem, nagyon nem kell bluetooth füles, nekem nyűg +1 töltenivaló lenne. Nem nekem való. Töltöm eleget ezt a kurva S6-ot (naponta kétszer), ráadásul a Xiaomi Pyston Hybridem Jackes. Nekem már olyan telefon kell, ami kibír egy napot röhögve 5 órás kijelzőidővel (vagy többel) mobilnettel, minden f*szommal bekapcsolva szinkronizálások, ilyesmik és az csak az S7 Edge és i7 Plus jelenleg. De az i7 kiesett, mert Jack elsüllyedt a Titaniccal.
Na erre mit szólsz? Most leesett az állad, mi? Te kis síííííp!
-
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #32608 üzenetére
Nincs sd bővítés, de kb mire nem elég a 64 gb? Nálam most 24giga free, úgy hogy van rajta cc 1500 fotó, pár film, 20 album zene meg vagy 60 app... Amúgy a fekete bitang jól néz ki, de kb 6 hét ha most rendeled. Én vasárnap leadtam a rendelést, csütörtök reggel már hozta a DHL. Úgy hogy közbe esett marc 15..
Egyébként meg tudod hány LG-t elnyűttem előtte, egyáltalán nem csupasz hozzájuk képest a droid, csak nincs rajta egy csomó fölösleges szar. Tudod te mire van szükséged, fel tudod rá dobni. Talán az infra hiányzik picit.[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Viszont ha azt vesszük, hogy az S8 266e a legolcsóbban, akkor van ott árrés(41e)......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #32617 üzenetére
1 év garit, ez sajna nem lett több. De az LG szervíz az egyik legjobb az országban! Ha pedig gyártási hiba(pl bootlop), akkor 2 évig szaviban javítják.
no more
Most ne a kedvezményes, 2 év hűségre vehető árat nézd, hanem a független boltit. Minda2nél azt néztem......g6 esetében nincsis még olyan, majd akkor azt is össze lehet hasonlítani, te kis Gfan...[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Uhh, a P10 még a G6-tól is szétszórtabb! Ebből aztán van pár verzió!
-
Quqesz
nagyúr
Most olvasom az S8/+ tesztet és kamerában azért itt-ott lusták voltak a samunál. Iso 50-600..lehetne ezen pörögni, de ha megoldja a szenzor, jobb a kisebb iso, nem kell feltornázni. Viszont a max 10 sec záridő lehetett volna több, éjszakai játszadozásban a 15-32 sec tud érdekes fotókat produkálni. Ami még hiány, hogy bár videónál lehet állítani a fókusz/expo/wb-t, de az iso/záridő korrekció nagyon jó segítség lett volna(pl tüzijáték filmezésekor, beltéri események esetén), ez egy + pont pl az LG esetén(G6-ban lesz),szintén tapasztalat. A teszt azt írja, hogy max 720p lassított videót tud.
Infra,fm rádió........de ezt már megszoktuk[ Szerkesztve ]
-
-
Blackmirror
őstag
válasz no more #32610 üzenetére
Kamu Lapozzunk.
Amúgy megnéznélek nem trollkodóként hanem tulajként egy iPhone topicban.
Ennyire rossz az S6 aksija? Vagy az új frissítés ?
Erről az jut eszembe amikor s4-em volt (az erősebb s800-as) 4.3-mal tök jó volt. Jött a 4.4 szintén jó volt csak lefeleződött a SOT -fel se raktam.Sokáig húztam a 4.3-mon, de az ötösre csak frissitettem. Aztán el is adtam.iPhone X@R, iPad Pro
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Blackmirror #32624 üzenetére
akkor kellett volna s6ra váltani
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Blackmirror
őstag
válasz vodrosjozsi #32625 üzenetére
Akkor már volt mellette egy Ipad mini 2-őm meg egy próba iPhone (5c) amivel "átneveltem" magam.
Aztán végülis S6 lett csak úgy hogy a 6-os után jött az S.
Amúgy a 6s-t sajnálom eladni, de jövő héten felteszem apróra. Pont ránéztem a polcomra és elég érdekes volt az összhatás , most a fekete dobozokat "gyűjtöm" (z10,p8,i7 mind fekete dobozos ).
Emellett van még telefonom (régi, nem okos)[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #32624 üzenetére
Azért remélem, hogy arra nem kerül sor! Nem tudom, hogy szoftver, nem szoftver, régebben egy kicsit jobban bírta (bár, akkor is szar volt). Lehet, hogy ki kéne cseréltetni az aksit, hátha picit javulna valamit, de félek, hogy elbasszák és úgy járok mint az M7-tel.
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Blackmirror #32626 üzenetére
érdekelne a 6s. Komolyan. Tényleg.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
Gratula! Használd egészséggel! Remélem mire megkapod kiküszöbölik a kijelző elszineződését(rózsaszines és nem lehet beállítani teljesen jóra, gsmaren hír). És vigyázz rá, mert xar javítani(ifixit 10/4 pont).
Szerk
Úúú bazz az én Red csomagom nálatok 15e lenne!!!!!!! Én meg fizetek 9850 forintot! De 2gb internettel!!![ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #32641 üzenetére
Igen, hát sajnos ez van ... de a telefonok elég jó árban vannak
Mondjuk eddig nekem 2300Ft volt amivel durván 45 percet tudtam beszélni és volt benne nyamvadt 30MB (igen csak ennyi) internet, szóval most korrekt !
Ha úgy vesszük akkor kb. 1000 Ft -al olcsóbb mint a korábbi díjcsomagok
(#32642) leslien
Na gratulálok hozzá, az nekem már túl nagy lett volna, sima S8 elég nekem
A lényég akkor hogy már túl vagytok a költözésen !
És igazad volt, mi tényleg telefonb*zik vagyunk !
(#32641) Quqesz
Engem ez nem érint, S7E -nél is ki van kapcsolva (nem szeretem)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
-
w333
félisten
válasz Quqesz #32646 üzenetére
Ez így van ... de minden telefonomra veszek valamilyen tokok, fontos a biztonságos fogás pl. az S7E -t sem tudnám elképzelni tok nélkül, azt még rosszabb fogni mert kicsivel vékonyabb és íveltebb a lekerekítés
(#32647) Aryon87
S7E feleségem nevén van az ő díjcsomagjához rendeltük és eredetileg is ez volt a terv ha lejár az én hűségem ami Ápr. 14 -én volt akkor megrendelem az újabb modellt és ő pedig megkapja az S7E -t, de így mivel már nem vagyunk együtt őszintén mondom hogy kicsit félek fizetni az S7E részletét mert mi van akkor ha az új pasijával szétmennek és nem fizeti majd ki az előfizetését ? akkor ugye hiába fizetem az S7E részletet ha a telefont letiltja a szolgáltató
Szóval most ahogy jönnek a telekomos levelek én az övét ki sem bontom csak átadom neki, levélben pedig benne van az előfizü + a részlet csekk !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus, Galaxy S7 edge, LG G6 kamera csata !
Szerk.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Gsmarena oldalon is fent van az S8+ teszt. Ez viszont érdekes, remélhetőleg javítják:
However, before we get to the samples themselves, it is worth noting that both of these recording modes are limited to 10 minute clips at a time. At least on our review unit, that is.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest