Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Helló!
Szerintetek melyik a jobb: jb vagy ics ? Sgs2-ről van szó, így számításba kell venni a touch wiz-t.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Keeperv85 #5455 üzenetére
Tényleg? És ennek semmi nyoma nem marad?
Nem csak a garanciát nem kéne elrontanom, hanem a telefont sem
Azt mondod, hogy ha odinnal feltolok egy független JB-t (mert ugye trémobil még nincs... miért is lenne csak egy fél évet késik ) akkor az ugyan olyan valószínűséggel érvényteleníti a garanciát, és ugyanolyan valószínűséggel csinál téglát a telefonból, mintha a Cm-et tenném fel rá? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Keeperv85 #5459 üzenetére
Pl ikonokat is lehet cserélgetni meg minden?
Amúgy most néztem meg a logoutodat, elég nagy szakember lehetsz
Remélem feltenni egy kész romot 10x egyszerűbb mint amit nálad láttam :0Amúgy cm9 és 10 közül melyiket ajánlod és miért? (ha jól tudom, akkor a 9az az ics a 10 az meg jb)
Valahogy olyan érzésem van, mintha a jégkrémszendvics jobb lenne -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Keeperv85 #5461 üzenetére
Mi az hogy elavult? mitől avult el? ( Azt értem hogy "régi" de azt nem értem, hogy mivel tud kevesebbet mint a jelly bean)
Meg miért pont a cm10.1 et ajánlod és nem a sima 10est vagy a 10.2-t?Azért érdeklődöm ennyire részletesen, mert tökköm kivan a mostani tmobilos 4.0.3-mal samsung gs2-n. A wifi folyamatosan vagy és SoDolja a telót, az akkumulátor annyit sem ér mint egy ceruzaelem, 51 fokos a processzor ha töltőn van ...és még hozzá is merek nyúlni.... a kamera rózsaszín foltos képeket csinál...stb.
Viszont ami miatt nem szimpatikus nekem a JB az a google now, meg a túlzott google+ integráció. Nem vagyok regisztrálva, és gyűlölöm ha az adataimat két (vagy több) helyről összeönti. sgs4en volt szerencsém zselésbabot fogdosni.... hát ott meg a gmaps meg az összes "új arculatú google alkalmazás" egy trágya volt.... nem csoda hogy majd egy éve nem frissítem az appjaimat, hiszen én úgy szeretem ahogy régen voltak :/
"Nem vagyok. Látod, nincs "szakértő" rangom. Nem értek hozzá, csak a "szám" jár. Igen: sokkal egyszerűbb feltenni őket azoknál a leírásoknál."
Attól még hogy fórumon nem kapod meg a rangot az még nem jelenti azt, hogy ne lennél az az életben.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Keeperv85 #5465 üzenetére
Még annyit, hogy mennyi hiba lehetőség van az új rom feltevésében, ahol esetleg csúnyán el tudnék rontani valamit?
Esetleg van már egy előre leírt tutorialod vagy videód a komplett folyamatról? Mert amiket youtuben találnék azokban nem nagyon bízom Jobb ez így, hogy tudom hogy hozzáértő emberek segítenek. -
Pszihonaranc
senior tag
Valakinek megvan a titanium backup pro eredetiben?
Akinek megvan, hálás lennék ha rám írna.
Köszi! -
Pszihonaranc
senior tag
válasz LonGleY #5534 üzenetére
Elég lekezelő a szóhasználatod, amit nem feltétlen szeretnek az emberek, többek között én sem.
Fizetés után milyen formában jutsz hozzá a pró verzióhoz? A marketban azt írja hogy nem lesz másik alkalmazás csak egy kulcs amit több telefonon is fel lehet használni... ezt nem igazán tudom elképzelni. -
Pszihonaranc
senior tag
Gondoltam itt is megosztom az aggodalmam a Nagyérdeművel, mert s2 topicban még nem érkezett válasz.
Az lenne a kérdésem, hogy bár az első hozzászólás menete szerint lementettem az efs mappát, de tök üres. Ennek gondolom nem így kéne lennie...Mit tegyek most? -
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!.
Mit lehet tenni tévesen beállított képernyőzár feloldó minta esetében? (értsd: el lett mentve egy minta, de nem lett megjegyezve)
Le lehet törölni valahogy a képernyőzárat a minta ismeretének hiányában? (A jó hír az, hogy az incidens megtörténte óta még nem lett lezárva a készülék)[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #31100 üzenetére
Eszembe jutott, hogy van olyan, hogy android eszközkezelő.
Valaki használta már, vagy tudja pontosan hogy működik?Ezt a képet a telefonom menüjében screenshotoltam, és szerintem ez lesz az, ez meg tudja oldani a problémámat. "A képernyőzár módosítása" nagyon bíztatónak tűnik!
Pontosan hogyan is tudnám ezt megcsinálni? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Viktor0610 #31107 üzenetére
Sajnos tényleg nem működik
A google észlelte, hogy van rajta képernyőzár, így az új jelszót amit megadtam nem teszi rá...
Ennek mi értelme van amúgy? Miért nem lehet már sima google fiókkal feloldani a zárat, mint régebben. Nekem eddig a korábbi telefoinjaimnál mindig fel lehetett oldani google fiókkal Ez aztán a hideg zuhany.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest