- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Ahhoz azt kellene tudni, hogy mit is csináltál pontosan. Olyan nincs, hogy magától tűnnek el dolgok.
Gondoltam majd csak belep
Ez olyan, mint a rendszergazdák egyik kedvence: "nem nyomtatott, ezért elküldtem még 43-szor, hátha kijön...A recovery sokszor csak egy felkiáltójeles Androidot mutat, aztán gombnyomásra jön be a menü.
De ha most minden az alap gyári állapoton van, akkor gyakorlatilag sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
Az az érzésem Te egy Factory Resetet csináltál, mégis abból a gyári alapállapotból, hogyan akarod visszahozni a törölt adatokat?
Nekem van egy Optimus L3 (E400), azon most Custom minden. Légyszíves próbáld ki, hogy: Home + Volume UP + Power. Erre mit csinál neked? (már úgyis mindegy neked...sajnos )(#13951) ksanc
Sajnos az LG az nem ilyen fekvő robot aztán megnyomom Power gombot és jön a reco fajta. Egy na büdös semmi van szép kis képecskével... Az Optimusok nagyon be vannak zárva.[ Szerkesztve ]
-
-
ksanc
őstag
Sokszor leírhatod, attól a lényeg nem változik: ahogy megfordul a fejedben, hogy bármit is csinálni akarsz, ami más, mint a normál működés, csinálsz egy mentést. Mert bármi megtörténhet, ahogy meg is történt.
megjelent a kis android figura, feje felett az a toltodo kek csik
na pont az volt a factory reset, wipe folyamata... vagy bármi másé. A lényeg, hogy talált a cache-ban valamit, ami valamire utasította, amit végre is hajtott. Ezután újraindul, ilyenkor nem is tudsz belépni a recovery menüjébe. Most mit csinál, ha megpróbálsz belépni?
Mit csináltál azelőtt, hogy először próbáltál belépni a recovery-be?[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
3e recoverynel talalkoztam olyannal, hogy veletlenul sdkartyan felejtett update.zip a recoba lepeskor automatikusan "flesselodott". Par kort szitkozodtam mire rajottem mi az istenert nem birom elinditani a recoveryt... Lehet nalad is ez tortent, nem fr volt csak feltolta ujra a romot az update/akarmilyen zipbol.
[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
szili.tamas1
senior tag
-
-
törölt tag
Soha nem tudhatod, hogy nem kaphatsz -e a szomszédból segítséget. Én rákérdeznék az S3 topikban, hogy van -e a környékemen valaki, akinek van ilyen adaptere. Ha S2 lenne és Budapest, akkor símán össze tudnánk hozni egy tesztet, meg egy adatmentést. BT egerem és (mivel kamionozok), még hordozható, HDMI -s LED TV -m is van.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ArthurShelby
addikt
Szerintem akkor vidd el egy a szervizbe, ahol ideiglenesen hozzá csatlakoztatnak egy kijelzőt, és lementik az adatokat. Fizetni is kell érte, de lehet így a legolcsóbb.
Ha az usb hibakeresés engedélyezve lenne, akkor talán még adb-vel lehetne bűvészkedni.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
kiraly.andra
aktív tag
Honnan tudod, hogy volt mentés? Ha ez a Hungry Sharks World, akkor abban mintha nem lenne Google Play Cloud Save. Ha ugyanis lenne, akkor szerintem nem írnák, hogy "Use Facebook to synchronise your progress across your GP devices.". Ami ugye azt jelenti Facebook belépés kell az online mentéshez. Az megvolt?
:a:
-
ksanc
őstag
Baromság. Így, röviden.
De nagyon jól lehet vele hülyíteni azokat, akiknek a leghalványabb gőzük sincs arról, hogyan is működnek ezek az (vagy bármilyen egyéb) eszközök.
Mára az átlagember a legelemibb fizikával és matematikával sincs tisztában, ellenben imádja, ha "nagy titkok tudója", meg "beavatott", meg "csak nagyon kevesek egyike" lehet, főleg, mert semmit nem kell tennie érte, csak hinni, meg szórni a hülyeséget tovább.
A legszebb, hogy semmilyen módon nem lehet őket meggyőzni, mert sajnos azt kizárólag elemi matematikai és fizikai ismeretekkel lehetséges, ami ugye nincs. -
mufi
senior tag
Én kérek elnézést, ha jól hallottam akkor nyomkövetőt raktak a telefonba. Viszont engem még így is érdekelne a dolog, annyit megér a telefon, hogy ha már valami zsebmetsző elviszi, minimum megtaláljuk és megkapja amit érdemel...
Bocsi még1x amiért majdnem egy kisebb háborút robbantottam ki...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
törölt tag
Keresd meg a huawei hisuite nevő progit pc-re. Ha összekötöd a kábellel át tudsz húzni róla szinte mindent, amikor meg visszajött a szervízből, akkor visszarakhatod rá. De van más módszer is. Van ugye sd kártya-hely benne, csinálhatsz mentést arra is, de akár felhőbe is feltolhatod, ha van elég hely (azt hiszem 5Gb. ingyenes)
-
törölt tag
Nem egészen így van. Én pc és teló között használom a HiSuite-t. Ha kábellel összekötöd, akkor tud csatlakozni a mobil a gépen lévő programhoz (bizonyos kölcsönös hozzájárulás után) ahol is nemcsak firmware frissítés, helyreállítás választható, hanem menthető névjegyek, sms-ek, fényképek és ki tudja mi még....
amikor jön javított/új teló, akkor szintén összekapcsolod és egyszerűen mindent vissza tudsz rakni rá.
-
crok
Topikgazda
A Huawei-nek is megvan a maga kanosszája erre.. [itt] el van bábozva mit kell beállítani az app-re amit kivételezettként akarsz futtatni a csuda akkukímélés alól.. valamint a PowerGenie csodát is tiltsd le ha van rá lehetőséged (a linken szintén le van írva hogy hogy kell, root se kell, egy PC meg ADB is elég).
-
svgyula
addikt
A telefonon nincs olyan opció, hogy "vendég" felhasználó? az lenne a legegyszerűbb mert csak az kellene törölni mielőtt visszaadod. Nálam a rendszer-felhasználók és fiókok alatt van olyan opció, hogy "több felhasználó" Ha nálad megvan akkor itt csinálsz egy új felhasználót és kész.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.