Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krisi047

    aktív tag

    Sziasztok! Csütörtök óta használom az A820-at. Összességében azt kell mondjam, hogy rendkívül meg vagyok elégedve. Nagyon stabil és gyors a rendszer, reagál mindenre azonnal. Ilyet még mondjuk S3-aknál sem láttam. Teljesen a gyári rendszerrel használom, nem is nagyon értek a romoláshoz, toldozott-foltozott dolgokkal nem szívesen kísérletezek, viszont majd a felesleges gyári cuccokat kiírtom.

    Ami viszont nem tetszett, hogy a beépített 4gb memória két partícióra, van osztva, és ha az alapértelmezett kisebbik rész betelik appokkal, majd azokat a másikra átmozgatva elkezdenek kissé laggolni. Van erre valami tipp? Nem lehet összevonni a két részt?

    Ugyan csak egy Sony Tipohoz adott headsettel tudtam kipróbálni, de szerintem a 3,5-es jack kimenet kiosztása sajnos a régi headset szabványt követi (mint pl. a Sony Ericsson headsetek), pár mm-rel eltoltak az érintkezők és egy mezei fülessel sem biztos, hogy szól. A próbált headset notival tökéletesen megy, míg a Lenovohoz adott nem. Egyébként ez a füles kuka, élvezhetetlen minőségű zenéhez, max. telefonálni jó.

    A hozzá adott tok szerintem nem praktikus, a feloldó és a hangerő gombok nagyon nehezen nyomhatóak benne, a töltő pedig kicsúszik belőle.

    Ami furcsa még az a helymeghatározás. Szabad ég alatt szépen és pontosan talál jelet, de nem azonnal. Viszont ha beltéren kérném gps jel híján cellainfók alapján a körülbelüli helyem, akkor azt hiszi Pekingben vagyok, mintha abszolút nem menne az A-GPS funkció. Mondjuk ha a GPS ki van kapcsolva vagy pl. a Foursquare-nél ez nem túl előnyös. Remélem ez szoftveresen orvosolható.

    Végül pedig az aksi tapasztalatok. Az első két töltésnél bírta rendesen, mondjuk két napot elment volna simán, de én nagyon meggyötörtem. :) Viszont mióta belaktam kicsit, azóta jó, ha kibírja napot. Nálam a mobilnet, wifi és a gps mindig be van kapcsolva, fényerő maxon, keveset telefonálok, de mondjuk naponta egy-két óra netezés és push értesítések jönnek. Kicsit azért keveslem. Bár sokak szerint a gyenge aksi Androidon mostanában az Időkép meg a Facebook Messenger legújabb frissítésének hibája, majd próbából letörlöm őket.

    Remélem azért nem veszem el a kedvét senkinek, ezek ellenére egy nagyon szuper telefon, ennyiért meg pláne. Ráadásul nem is noname. Úgyhogy nagyon tudom ajánlani mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák