Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robi1979

    aktív tag

    válasz Liberator24 #106720 üzenetére

    Pont ezt nézegettem én is de mi a lóf@sz az az Mlais? Azt mondták hogy elvileg az UMI EMAX is tudja a 800 as B20-at, specifikációkban is ez szerepel, aztán most meg fene tudja e hogy tudja e vagy sem, talán itt a fórumon írta valaki hogy állítólag mégsem tudja. A Jiayu tudja elvileg de azt meg félek bevállalni a visszhangos hívások miatt. Kell az a 800as freki, főleg VOIPra, ma haza jöttem Gyulára - Budapesten lakom - de édesapám panaszkodik a Redmi 2 2/16gb-re hogy nem tudja normálisan használni VOIP-ra a MobileVoip (freevoipdeal) accountját mert nem hallják rendesen.

    Minden esetre pofám leszakad a kínaiaktól és le a kalappal. A Xiaomi redmi 2 nála 3!! napot kibír 1 töltéssel bekapcsolt wifi, BT, mobilnet mellett, úgy hogy nem keveset beszél rajta. Érdekesség: a Timex futóórámhoz van egy ANT+os pulzusmérő övem. Letöltöttem egy ANT+ plugint a marketről meg egy endomondót (futóprogi) 1:1-ben KOMPATIBILISAK EGYMÁSSAL! :C Azaz: a telón az övvel látod az aktuális pulzusod amelyet futás közben a progi másodperc alapon rögzít a táv, idő stb. mellett. Tehát a redmi 2-ben van ANT+ rádió.

    Kérdés: ezt tudja vajon a Jiayu S3 is? Vagy melyik az a teló a Redmi2-n kívül amelyik tudja az ANT+-t meg a 800as B20-at?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák